Andrea Fuentes entrevistada a la Vanguardia


Ahir, 16 de setembre va aparèixer una entrevista a la doble medallista olímpica Andrea Fuentes a La Vanguardia. A la mateixa explica la seva relació amb la Gemma Mengual, l'esforç del darrer any i els seus plans de futur tant a nivell personal com esportiu.
L'entrevista s'acompanya d'un video a on ella explica les seves sensacions i aspiracions sobretot pensant en el JJOO de Londres 2012.

L'entrevista està a: http://www.lavanguardia.es/lv24h2007/20080916/53540106410.html

Fotos sincro temporada 2007/2008

Hola, hola,
Ja estàn disponibles les fotografies de la temporada passada, hi ha 5 albums amb totes les imatges del "muntatge" amb música que es va projectar a la reunió d'inici de temporada del passat 4 de setembre. Tanmateix, a la columna dreta del bloc, sota el títol Les fotos del club, anirem incorporant els diferents àlbums que anem fent amb els principals esdeveniments de la propera temporada.

....I, sobretot, si teniu algún tipus de material audiovisual que vulgueu que publiquem ens el podeu fer arribar, ja sigui deixant un CD, DVD o el suport que vulgueu a la secretaria del club o bé enviant el material per correu electrònic a qualsevol dels autors del bloc (els teniu a la columna dreta).

Video finals escolars de Catalunya

Video de la prova de 4x25m. lliures del campionat de Catalunya el 25 de maig passat, on vem quedar primers.

Banyadors que fan llum


Doncs sí, s'en va parlar a Pekín quan l'equip espanyol de sincro va presentar al control de banyadors el de la màscara africana però amb uns leds que feien llum. Primer es va dir que podrien competir ambell... però poc després es va dir que no. Els motius, no massa clars, sobretot deien que les nedadores es podien electrocutar... amb la potència d'una pila!!! Bé, tranquils i tranquiles, es podrà veure a l'aigua al World Trophy que tindrà lloc a Madrid el proper 6 de desembre.

Aquí us deixo un enllaç a Digital + a on s'explica la problemàtica del banyador abans que la FINA desestimés la seva utilització als Jocs.

PLATES olímpiques !!!!!!

Simplement "increïble", la participació espanyola de sincro, com ho certifiquen les dues plates, va ser quasi perfecta, només les Anastasies i les seves companyes van ser superiors. Poques coses podem dir des d'aquí que no hagin dit mitjans de comunicació, les pròpies nedadores, les entrenadores, les famílies, les federacions, els clubs, etc... doncs la sincro s'ha convertit en protagonista absoluta al Cub d'Aigua de Pekín.

En primer lloc felicitar amb un MOOOOOLTES FELICITATS!!! a tota la representació de la sincro espanyola que estava als JJOO de Pekín i.. com deien nedadores i entrenadores, aquest èxit ha estat possible gràcies a moltes altres persones, tot sovint anònimes, i a totes les pioneres que ja fa molts anys es van aventurar a creure que aquest esport podria ser GRAN (amb majúscules).




Podria deixar-vos links a notícies aparegudes (especials del Mundo Deportivo, El País, Sport, etc...) però intentaré deixar-vos sobretot coses curioses i menys "publicitades" dels Jocs i la sincro, així:


• La doble medallista olímpica Gemma Mengual ha estat escribint articles d'opinió al Mundo Deportivo tot explicant les seves sensacions a Pekín.


• Thaïs Enríquez, membre de l'equip de sincro, ha escrit un diari en forma de blog: Thaïs desde Pekín a on podeu llegir en primera persona l'experiència d'una medallista olímpica. Aquesta nedadora té una web pròpia: http://www.thaishenriquez.com/


• I Paola Tirados també ha plasmat en un blog les seves vivències en els que han estat els seus tercers Jocs Olímpics


Fotos natació.

Aquí teniu fotos de les tres temporades.