Les competicions més esperades aquest cap de setmana

Bé, dissabte 13 i diumenge 14 a les Piscines Bernat Picornell de Barcelona, es disputaran dues competicions de natació sincronitzada, per als nostres equips, les dues proves més importants i el moment de veure el resultat de l'esforç, l'entrenament i la constància de tota una temporada.



Campionat de Catalunya de rutines per grups d'edat

Segons la Federació Catalana de Natació: "Més de 140 nedadores de 8 clubs diferents participaran en les competicions de solo, duet i equips de les categories aleví, infantil i júnior". En el nostre cas, serà l'equip de pre-competició entrenat per la Clara i la Íngrid el que participarà amb la rutina de Mika. La competició d'equips començarà dissabte 13 de juny a les 16h i l'equip de la Marina, Anna, Nerea, Clàudia, Berta, Ariadna, Herminia, Sandra, Paula i Judith de ben segur que ens obsequien amb un bon "ball"


Campionat de Catalunya d'escoles

522 nedadores pertanyents a 15 escoles de natació sincronitzada vingudes d'arreu de Catalunya i fins i tot de la Comunitat Valenciana prendran part en aquesta prova.
En la sessió matinal, diumenge 14 tindrà lloc la categoria menors de 12 anys que començarà a les 11h i està previst que acabi al voltant de les 14h. La sessió de tarda corresponent a la categoria majors de 12 anys començarà a les 16h amb una previsió fins les 19h.

I des d'aquí us demano, un cop més, a pares i mares, nedadores, avis i àvies, tiets i tietes i tothom que vulgui fer el nostre blog més gran, ens feu arribar fotografies, video o allò que cregui interesant per a conservar de la temporada. Tanmateix ja sabeu que tothom és convidat a animar a les nostres nedadores, quants més serem a la grada més ens sentiran a la piscina.

I ara un darrer crit de guerra que espero empenti fins el lloc més alt els nostres equips:

Buuuuuuuuuuufa Pelegrí !!!!!!!!

Mònica Moro