Moltes visites al blog i més novetats

El blog de sincro i natació del Pelegrí té molt bona salut!
Doncs sí, des de l'1 de gener fins ara el resum de la nostra activitat (al desembre vem incorporar Google Analytics) ha estat:

hem rebut més de 2.300 visites (el récord en un dia han estat 79)

els visitants han dedicat més de 2 minuts a consultar la informació que publiquem

el bloc es llegeix des d'Espanya, els Estats Units, França o Japó

El més consultat són les competicions i els àlbums de fotos

I las webs que ens envien més lectors són el propi Joan Pelegrí però també la Federació Catalana de Natació i el Club Natació Kallipolis

Fotolog i Metroflog també envien visites al blog (si afegiu el nostre bloc als vostres fotologs, metrofologs, facebooks i altres ampliarem el coneixement del nostre club)

I segons Google, ja ens comencen a conèixer, doncs ens ha donat un PageRank de 1/10

També veureu a la columna dreta una nova secció anomenada Blocs de sincro, de moment hi ha 2: el de la Gemma Mengual i el del Club Natació Kallipolis però si en coneixeu més ens els feu arribar i els anirem afegint.

I com sempre tot allò que creieu que pot fer créixer el bloc....ENS HO FEU ARRIBAR!!!!

Mònica Moro
.

COMPETICIÓ INTERESCOLAR - 28.03.09

Llista participants i horaris.



Ja estan a la web els videos de les rutines !

Doncs sí, finalment hem pogut estrenar el nostre canal de Youtube amb la publicació de 2 videos. Així els videos de les rutines combinades dels equips aleví i infantil del nostre club ja les podeu gaudir des d'aquí mateix:





... i ja sabeu, qui tingui videos d'altres competicions i vulgui colaborar a fer una gran "videoteca" del Pele que els deixi a la secretaria del club i els anirem publicant.

Mònica Moro
.

Fem pinya!!!

Doncs sí, hem aconseguit l'àlbum de fotos més extens de tots els que teníem al club, ni més ni menys que 155 fotografies del Campionat de Catalunya de rutines combinades de Badia del Vallès. Però el millor, és que les fotografies pertanyen a 7 fotògrafs diferents que ens les han fet arribar (els autors apareixen al peu de cada foto) el que ens fa veure, la importància de "fer pinya" quan arriben les competicions.

També cal fer pinya al vestidor, en aquell moment de nervis quan cal posar-se el banyador, acabar d'arreglar la gelatina del cap i el casquet i maquillar totes les components dels equips "iguals".

I també cal fer pinya al voltant de les nedadores que competeixen altres nedadores que no ho fan, com les 4 juniors (Mireia, Maria, Clàudia i Cristina) que van venir a la competició i van ajudar i animar a les seves companyes infantils i alevins.

I també cal fer pinya a la grada, penjant pancartes, gravant en vídeo i sobretot, sobretot, fent molt i molt soroll per a que quan les nedadores estan competint sentin que no estan soles, que a fora ténen tot el suport de la seva claca per a ser les millors.

Així doncs, des d'aquí i des d'ara mateix, us convidem a les grans cites que tindrà la sincro del club al mes de juny!!!

Mònica Moro
.

Publicats els resultats del Campionat de Catalunya

Només 4 ratlles per a dir-vos que la Federació Catalana de Natació ha publicat els resultats del Campionat de Catalunya de dissabte.

Equip aleví: Anna Kulic, Marina Iglesias, Berta de Pablo, Sandra Llamas, Herminia Alvarez, Nerea Romero, Paula Labalsa, Judith Gracia, Clàudia González, Ariadna Trullols. Entrenadores: Clara Vallès i Ingrid Cumelles Bassols.


Així, hi ha hagut una gran sorpresa, les alevins han aconseguit la 5a posició superant al Club Natació Calella, equip amb el que, per cert, es disputaran la medalla d'or al Campionat Escolar del mes de juny. Aquest èxit de ben segur que encoratja a nedadores, entrenadores, pares, mares i "simpatitzants" a seguir treballant.

Tanmateix, l'equip infantil ( Anna Gascón, Cristina Bermejo, Judith Doral, Laura Hendrickx, Raquel Gràcia, amb la seva entrenadora Meritxell Salvat), es va classificar en 7a posició darrera del Club Natació Calella que va assolir la 6a posició. La diferència entre ambdós equips no és massa gran, el que anima a seguir treballant per a seguir competint i arribar a noves fites.

Aquí podeu trobar:

AH! estigueu atents i atentes que aviat tindrem més fotos al nostre àlbum de la competició!!!!

Mònica Moro

.

Farem història...s'ha donat un gran pas!!!

Sis hores a la piscina amb una temperatura ambient de 31-32ºC, crits, soroll, calor... però res no va aturar els nostres equips infantil i aleví de debutar al Campionat de Catalunya de grups d'edat de rutines combinades.

Així, les 5 nedadores de l'equip infantil es van tirar a l'aigua tancant la seva categoria i us podem ben asegurar que van donar la talla. El repte de nedar davant de la millor sincro catalana i segurament espanyola no va decebre ningú, ben al contrari va sorprendre la "claca" que suava i cridava a la grada.

I el que fan els sortejos, només amb 10 minuts de descans, sense recuperar-nos de la sorpresa... unes lleones molt ferotges van iniciar la seva participació a la categoria aleví. Va sortir el primer salt (grans equips el van fallar...) i la claca a sota la pancarta ja estava camí de l'afonia quan 3'30minuts després les lleones saludaven des de la plataforma.

I les entrenadores, la Meritxell, la Clara i la Íngrid, amb les seves "ajudantes" i suporters (Mireia, Clàudia, Maria i Cristina) estaven radiants i contentes amb l'experiència.

I ara us deixo el primer recull de fotos a l'àlbum que anirem fent crèixer i ben aviat us penjarem els videos de les dues rutines i gràcies a tots i totes, els que veu venir, els que pensàveu en els que estàvem a la piscina, els i les que veu ajudar, els que dispareu fotos i graveu en vídeo...perquè entre tots fem gran el somni!!!!

Mònica Moro

.

Dissabte: CAMPIONAT DE CATALUNYA EDATS

Com deiem al nostre anterior escrit, el dissabte s'acosta i la Federació Catalana de Natació ha publicat dos noves informacions relatives a la competició:
Per la part que ens toca, dir-vos que el Campionat s'inicia amb la categoria infantil, i el nostre equip competirà en 7a posició, és a dir, serà la darrera rutina d'aquesta categoria. En categoria aleví, el Club Natació Joan Pelegrí és el primer equip en competir.

La prova tindrà lloc a les instal·lacions del Club Natació Badia, a la seva web podeu trobar un mapa d'on es troba (Av. Via de la Plata, s/n Badia del Vallès) i fins i tot l'arxiu per al GPS Tom Tom.

Ens veiem dissabte 7 de març a les 14'30h a l'entrada de la piscina, i MOLTA, MOLTA SORT PER ALS NOSTRES EQUIPS!!!!!

Mònica Moro
.

Escalfant motors per al dissabte...


Avui han sortit publicats els llistats de participants al Campionat de Catalunya per Grups d'Edat. Rutines Combinades que tindrà lloc el proper dissabte 7 de març a les 16h a la piscina del Club Natació Badia.

Així en categoria aleví participen 6 equips de 5 clubs: Club Natació Kallipolis, Associació Esportiva Sincro Mataró, Club Natació Calella, Club Natació Granollers i nosaltres, el Club Natació Joan Pelegrí.

En categoria infantil són 7 els equips que participen dels mateixos clubs que en categoria aleví (el CN Kallipolis i el CN Granollers presenten 2 equips cadascú).

Per a consultar els llistats:



... i seguiu-nos que anirem publicant tot allò que ens pugui ajudar per al dissabte!!

Mònica Moro

.

Més notícies FRESQUES!

Ei, ja has vist els resultats definitius de les figures del CN Pelegrí? 5 medalles i 14 diplomes a les 10 millors sincronistes de cada categoria !! què guay!

Les entrenadores estem “petades” d’ il.lusió i alegria doncs l’ esforç comença a donar fruits. I no només ho diem per les medallistes sinó per totes les nedadores que han participat en el campionat escolar i que, setmanalment, dediquen el seu temps i esforç a millorar la seva sincro.
Tot l’ equip de monitores estem molt contentes i agraïdes també per la gent que hi ha al darrera col.laborant i donant suport escrivint,maquillant… gràcies pares !

Us recordem que aquest proper dissabte, dia 7 de març, necessitem molta “claca” a la piscina del CN Badia ( 16 h.) pels equips ALEVÍ i INFANTIL que es presenten per primera vegada al Campionat de Rutines Combinades de Catalunya.
És un repte competir amb les millors sincronistes catalanes. Però hi anirem amb moltes ganes i confiança per fer un bon paper. Us hi esperem aplaudint, amb la pancarta del club, animant amb poms-poms blancs i blaus ( idea espontània….. com sempre) , etc…

L’ equip junior s’ha estat preparant per participar-hi però, finalment, no s’ ha pogut arribar a tot. Esperem que ho aconsegueixi la propera vegada.

Agrairem, com sempre, l’ ajut de les mares per maquillar i el dels pares per filmar i/o fotografiar als equips participants.

Tema xandalls: si teniu algun problema amb les talles passeu urgentment per secretària, el proper dilluns, ja que, durant la setmana, es farà nova comanda.

Un petó agraït a totes!

Meritxell
Salvat
.