Copa Barcelona '92 - CEEB

El nedadors i nedadores que van prendre part a la última competició que organitza el CEEB va ser molt satisfactòria. Tots van millorar les seves marques personals.
La Iria va quedar sisena, la Marina desena i el Aimen cinquè en 25 m. crol amb uns temps de 28’22, 36’44 i 25’75 respectivament. El Joan en categoria aleví va quedar sisè amb 50 m. crol amb un temps de 39,69.
Vull felicitar-los i animar-los a seguir entrenant per a la propera temporada.
Xavier Cuspinera










Sant Jordi 2009


Que passeu un molt bon dia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.

Stage de natació a Berga- Abril 2009

Aprofitant les vacances dels nens i nenes de l’any 98 i 99, hem fet el primer stage de natació.

Hem anat, juntament amb el CN Manresa, al camping de Berga-Resort, situat a la població de Berga.

L’stage ha tingut una durada de 4 dies: del diumenge 5 al dijous 9 d’Abril. Hem fet de tot: excursions de 15 km caminant per la muntanya com autèntiques cabretes, jocs lliures a les pistes de bàsket, futbol i ping–pong que té el camping, jocs a la Playstation, jocs de pistes al voltant de l'Ermita de Queralbs, escalada, hem celebrat aniversaris ....... i molta molta natació amb 3.600 mts diaris en entrenaments de 2 hores diaries, més un dia que vem doblar pel matí i tarda (la culpa la tenia la pluja, que va caure tot el dia), i mica en mica ens vam relacionar amb altres nens del CN Manresa.

Per la meva part com entrenadora del Club, no serà l’únic que proposaré per fer i espero que tots els nens de natació vinguin.

També convido a les entrenadores de Sincro a fer-ne un de conjunt amb natació.

Mar.

Poupourri de sincro i aigua

Ja fa dies que em ballava pel cap fer un post amb algunes notícies, curiositats i altres històries relacionades amb la sincro i finalment avui he trobat un moment per fer-ho.

Així, i per a no excedir-nos amb la lectura, passo a relacionar-vos els temes:

COMPETICIONS: la segona jornada de la lliga de figures de Catalunya serà el 22 de maig en categoria aleví i el 23 de maig en categoria infantil a la Residència Blume. També, en la darrera actualització del calendari, la Federació Catalana de Natació ha fixat a les Piscines Bernat Picornell la seu del Campionat de Catalunya de rutines del 13 de juny .

CURIOSITAT: s'ha constituit a Barcelona el primer equip masculí de natació sincronitzada que ha près part a una competició internacional, la European mens synchronized swimming tournament, que va tenir lloc el passat 11 d'abril a Milà. Aquí us deixo l'enllaç a un vídeo a on expliquen aquesta iniciativa i la notícia apareguda a Telecinco.

PER A QUAN NECESSITEM ESPAI: ja estan fets els planells per a construir la piscina més gran del món, aquesta tindrà una superfície de 8,8 hectàrees. Segurament serà un bon lloc per a practicar totes les rutines i balls del món, només té un petit inconvenient, que estarà a Egipte per la qual cosa anar i tornar el mateix dia no serà possible.

FOTOGRAFIA INCREÏBLE: Hi ha un blog dedicat a fotografies alucinants i dilluns van publicar aquesta. Jo diria que és de la competició olímpica de Pekín 2008. Espero que us agradi !!!


I res, ja ha passat la Setmana Santa i entrem de plè al trimestre més competitiu de la temporada per a tots els equips del Pele.
Apa noies, a entrenar fort que aviat podreu ensenyar-nos el fruit de tanta feina!!!!!

Mònica Moro

.

Resultats VI competició interescolar natació

Aquí teniu publicats els resultats de la VI competició interescolar Club Natació Joan Pelegrí que va tenir lloc el passat 28 de març.

Salutacions,
Xavier Cuspinera
.