"Potpourri de sincro"

Avui us porto quatre coses molt diferents les unes de les altres però he considerat que convenientment organitzades en aquest escrit podien donar joc abans d'acabar aquesta esplèndida temporada de sincro per al nostre club.

Així tenim:

• Al passat Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona celebrat el 19 i 20 de juny de 2009, es va presentar en competició la nova rutina lliure de l'equip espanyol de sincro inspirada en una música de por de Salvador Niebla. Des d'aquí us convido a veure-la: http://www.youtube.com/watch?v=QZrwMm2siPs i la Federació Catalana de Natació disposa d'una galeria de fotos de la competició.

• T-mobile acaba de presentar un nou vídeo de la campanya Life is sharing, a on veureu com la sincro es pot practicar sense massa problemes en una piscina pública per exemple un diumenge al matí ;-)

• El nostre àlbum de fotos del Campionat de Catalunya d'escoles va creixent a poc a poc, si accediu veureu que hem publicat més fotos

• I dissabte....FESTA DE FI DE TEMPORADA, amb els recorreguts turístics, soparet i acte protocolari d'entrega de guardons i altres. QUE NO FALTI NINGÚ !!!!

Mònica Moro
.

Més rutines....d'or i resultats

Avui us presentem l'altra rutina que va guanyar als passats Campionats de Catalunya d'escoles rutina tècnica combinada 2009. Aquest és el combo de l'equip de la Meritxell Salvat que competia al nivell 4 de la categoria majors de 12 anys.
Aquí us deixem el video amb el ball que ens va emocionar tant a tots els que el vem veure en directe:



Tanmateix avui la Federació Catalana de Natació ha publicat els resultats definitius d'aquesta competició:

• Menors de 12a: Resultats i guanyadores
• Majors de 12a: Resultats i guanyadores

Apa, fins la propera,
Mònica Moro
.

Les rutines d'or

A poc a poc anem recollint tot el material audiovisual del Campionat de Catalunya d'escoles, ara ja disposem del vídeo de la nostra rutina aleví, la del Rei lleó, que la podeu veure des d'aquí i que quedarà al nostre canal de Youtube.



Alguns pares i mares m'han fet arribar fotografies que aniré publicant al nostre àlbum, gràcies a tots i a totes.

El que ens agradaria és poder publicar tots els videos de les rutines que el nostre club ha "ballat-nedat" aquest any, així doncs, si teniu alguna i ens la voleu facilitar només cal que deixeu un CD o DVD amb la gravació a la secretaria del club i tots en gaudirem veient actuar a les nostres supersirenes.

Mònica Moro (supporter del Pelegrí)
.

Això de diumenge per a mi no va ser cap somni...

I seguim rebent sentiments, emocions, històries personals, etc.. sobre la competició escolar de rutines a on tant i tant bon paper vem fer. Avui és la Raquel Gràcia, component de l'equip majors de 12 anys Nivell 4 que diumenge es convertí en una de les nostres particulars "chicas de oro":

"Això de diumenge pera mi no va ser cap somni, per mi va ser una realitat, alguna cosa que sempre esperes i que mai arriba. Com diu la Mire fa 6 o 7 anys que faig sincro i 5 que competeixo. Fa 3 anys vam guanyar la plata, en fa 2 el bronze i l’any passat la plata una altre vegada. Per fi aquest any L’or.!

No m’ho pensava pas però sí, primeres de Catalunya de nivell quatre, ningú ho diria. L’any passat en aquesta mateixa competició vaig veure aquelles noies de nivell quatre que feien aquelles cames, aquells "empeines", aquella coordinació... i jo pensava jo mai podré arribar a ser així. Quan la Meri a principi d’any va dir que ens presentaríem a nivell quatre jo em volia morir,, no podia suportar pensar que quedaríem ultimes, però desprès ho vaig pensar molt i vaig arribar a la típica conclusió de el que importa es participar i no guanyar ,, així que amb aquest pensament i amb l’esforç de totes vam treure la inesperada medalla d’Or!!
Va ser el millor diumenge de la meva vida! Primer el equip aleví (on participa ma germana) va guanyar al Calella, sí sí al Calella, qui ho diria. Però s’ha demostrat que el Pele es mes que un club, i que totes unides ho podem treure!! Veure a les meves companyes,, amigues etc. Al pòdium em va fer sentir felicitat aquella felicitat que sents quan ho tens tot,, tens amigues unes companyes de sincro uns pares medalles, ho tens tot que més es pot tenir!!

Aquestes medalles son gràcies a l’esforç de totes de les xerrades de la Meri pujant-nos la moral Gràcies sobretot a ella que per ella tenim aquestes medalles. Quantes vegades ha dit, plego i me’n vaig? Milions i milions de cops però ha estat allà amb nosaltres i aquesta medalla se la mereix mes que ningú,, per sacrificar a la seva família per venir a entrenar per tot....!GRÀCIES MERII!!
I també donar les gràcies a les meves companyes, la Pañi, la Mire, la Maria ,la Cris L, la Cristina B, la Ingrid ,la Clà, la Laurii, la Judith, laa Ana, la Mar i la Ari...
I a tota la gent que animant-nos i estant a cada competició ens han ajudat a treure aquesta estimada medalla!! La meva mare ,, el meu pare , els avis , la Mònica Moro, totes les entrenadores , la Clara i la Ingrid per confiar en mi ii al Neestooor? jeje!!

GRACIES A TOTHOM DE VERITAAAAT!!


Raquel Gràcia (Campiona de Catalunya escolar majors de 12a Nivell 4)
.

Més "impressions" del Campionat de Catalunya

... i seguim rebent comentaris, sentiments, records i tot allò que vulgueu escriure sobre el nostre superdiumenge. Avui dues més, la de l'Ariadna qui finalment no va poder tirar-se a l'aigua amb l'equip de la Meritxell i la que ens envia la Esther mare de dues nedadores d'or, la Judith i la Raquel.

"Aquest any es preveia que seria dur, en mes d'una ocasió he pensat en deixar la sincro, però gracies a la Meritxell i a les meves amigues i companyes no ho he fet. El pitjor de tot va ser ara fa un mes quan em van operar d'apendix i els metges em van dir que no fes esport en un mes. Just per a la compe!!!!! Vaig anar a veure-les entrenar, estaven nervioses però contentes i jo al sortir vaig plorar tant. Però he de ser positiva i vaig pensar que ja que les havia deixat penjades, potser estaria bé anar a animar-les,abraçar-les i estar al seu costat en un moment tant important. I ja veieu.....VAN GUANYAR L'OR COM LES GRANS CAMPIONES QUE SON, TANT DINS COM FORA DE L'AIGUA. I al veure-les al podium se'm van passar tots els mals. FELICITATS NOIES i l'any proper jo també em banyaré. UN PETONÀS"
Ariadna Perez (sincronista grup nivell 4 majors de 12a)

"Estic molt orgullosa de que les meves dues filles i les seves companyes hagin aconseguit l'Or!!!
Se que això ha sigut un esforç molt gran i a vegades dur,tant per elles com per les respectives entrenadores que sempre han apostat per elles i els li han donat "canya",però també els li han donat molt de carinyo, superant així moments difícils. A totes les entrenadores gràcies per el vostre esforç i dedicació!
Per mi també ha sigut especial aquest any al veure el GRAN companyerisme que he vist en totes les integrants del "Pele", animanant-se en els bons i mals moments. Em va emocionar molt tan pel matí com per la tarda quan tots els equips i entrenadores van anar a l'aigua i van acabar el dia amb abraçades i petons,realment això era Felicitat!!!
Gràcies a totes per donar-me un dia ple de bones emocions i satisfacció!!!
Esther Brió (mare de la Judith i la Raquel)
.

El nostre ballet va sortir perfecte !

Avui tenim el "sentir" d'una de les participants directes en el superdiumenge del Pele, es tracta de la Mireia Salvat, component de l'equip Nivell 4 majors de 12 anys de la Meritxell:

"Aquesta competició escolar ha estat la 5ª en la que he participat, però ha estat diferent i també especial ja que érem només 4 equips del nostre nivell i edat i 11 nedadores al nostre equip. Gràcies a totes les meves companyes de l'equip: la Raquel P, la Raquel G, l'Ana, la Laura, la Judith, la Cris L, la Cris B, la Maria, la Clàudia, la Íngrid, la Mar i en especial a l'Ari per els ànims que ens ha donat a totes encara que no pogués participar. Gràcies també a la Meri per totes les hores que s'ha dedicat a fer possible que el nostre ballet sortís perfecte!"

Mireia Salvat (sincronista)
.

Ni de bon tros un diumenge qualsevol !!!

Diumenge a quarts de nou del matí a casa les Cumelles un despertador trenca el silenci de la casa i l’Íngrid i l’Èdith s’aixequen amb més son del normal per haver estat fins la matinada fent la gelatina. Hi ha moltes coses a preparar pel dia que els espera i no perden temps. La motxilla amb bikinis, banyadors, les músiques, el picata, i menjar que no falti. I entre truita i truita que preparen per dinar, sona el telèfon. Males notícies: la Mireia (una de les nenes de l’Èdith) té febre i serà dubte fins a última hora. Comencem bé el dia... però a les 9 del matí la Cris i l’Èdith ja estan posant la gelatina a totes les nenes i intentant seguir amb l’horari establert, una mica més tard s’incorporen l’Íngrid i la Clara, les seves nenes, la Clàudia i la Maria de les grans i el Néstor que han vingut a ajudar.

A les 10 del matí ja tenim les 21 nenes del Pele a la piscina entrenant amb l’aigua ben fresca per espavilar la més adormida. La sessió segueix amb la “normalitat” característica: ritual d’entrenament, repassar la gelatina, pintar les nenes, passar en sec i la pertinent xerrada psicològica rollo Guardiola, tant sols falta el vídeo!!!


A quarts de dotze la Mireia s’incorpora una mica enxufada de medicaments però amb totes les ganes. Són passades les dotze que arriba la primera satisfacció: les nenes de l’Èdith i la Cris ho fan millor que mai mentre pares i companyes animen de valent. Quan acaben tothom està molt satisfet. Acabat el ball es miren les rivals, les puntuacions són similars però la Mònica vaticina un parell de caigudes en les pujades que van molt bé per als nostres ànims... Una mica més relaxades les nenes esperen a les de precompetició, que passats quarts de dues del migdia, comencen la seva coreografia amb un parell de salts espectaculars! Quan acaben, l’emoció envolta l’ambient, també ho han fet molt bé i tots les han animat molt. Són les últimes participants i tanquen la competició, en pocs minuts, que es faran eterns...començaran a donar les medalles. MOMENTS DE GRANS NERVIS.....

L’entrega de premis comença amb la pujada al podi de les guanyadores en figures del febrer. Entre grans crits d’alegria pugen les nedadores que ja sabíem, la Kim (nivell II) en tercer lloc, i la Hermi (nivell IV) en primer.
Ja arriben els moments finals, està a punt de saber-se la puntuació de les rutines. Les nenes de l’Èdith i la Cris anaven cinquenes després de la competició de figures però en el combo ho han fet tant bé que les notes indiquen que podrien optar a una medalla encara que no hi havia res fet. Les nenes de la Clara i l’Íngrid, que competien contra les del CN Calella, rivals del Campionat de Catalunya, pronosticaven una competició ajustada... Breus minuts que no acaben mai però per fi les classificades del nivell II, totes les nenes i entrenadores abraçades esperant en silenci. Diuen les terceres classificades, no som nosaltres, possible decepció, aspiràvem a medalla però la tercera no ha pogut ser... haurem quedat quartes? Silenci per l’anunci del segon classificat: CLUB NATACIÓ... JOAN PELEGRÍ!!!!! Crits i salts i alguna llàgrima, les nenes surten corrent cap al podi, un segon lloc és molt més del que s’esperaven! Tothom molt content, però el nerviosisme no acaba aquí. Nivell IV, segon classificat: les nostres rivals, això vol dir que som les primeres!! Les nostres alevins ho han aconseguit i els salts i crits segueixen damunt el podi. Tot seguit foto final de les nostres nedadores i entrenadores al podi i conseqüent tirada a la piscina mig vestits de tots els que corrien per allí. El matí va acabar a la sortida de la piscina amb la rebuda dels pares entre grans aplaudiments. U
n final de matí rodó, perfecte per a començar una tarda igualment rodona amb la medalla de bronze de les nenes de la Berta, la d'or de les grans de la Meritxell i una de les millors actuacions de la tarda, que van protagonitzar les nenes de la Paola.

Gran felicitat de tothom i cap a casa per digerir i pair tot l’èxit fruit del gran esforç de tota la temporada. Esforç de pares per ser constants, pacients i recolzar i acompanyar a les nedadores; esforç de les pròpies nedadores en cada entrenament pel seu gran desig de millorar i, alhora, gaudir la sincro; i l’esforç i la gran feina de les entrenadores que sumat al de tots ens
ha portat fins dalt de tot del podi.

FELICITATS A TOTHOM !!!

Edith Cumelles (tècnic)
.

Què ha suposat per a tu el Campionat de Catalunya escolar d'enguany?

Ja hem rebut les primeres impressions, són les d'una mare d'una nedadora de l'equip de "sirenes" que va guanyar la medalla d'or a nivell 4 majors de 12 anys:


"El que va passar diumenge és el fruit de tot el treball assolit durant tot l'any, que les cares de les nenes quan es van llençar a l'aigua és la cara de l'ORGULL, han treballat molt i saben que ho fan bé, només ho han d'expressar i, quan surten, estan CONTENTES, saben que ho han fet bé.

M'agradaria com a mare, que l'ORGULL i la FELICITAT perdurin i que les nenes no canviïn de sentiments. Les sirenes dels contes són FELICES i les nostres ho han de ser. Gràcies a totes les entrenadores per fer i ser felices com elles".

Neus Valls (mare de la Judith)
.

Les imatges de la victòria

Voooooooooola Pelegrí !!!!!!!!!!!!!!!!

Tots i totes volíem veure les imatges del SUPERDIUMENGE a Picornell.

Avui més d'una no s'ho creia, les medalles han passat la nit a sota el coixí i fins i tot en llevar-se ha calgut pessigar-se per a comprovar que no era un somni. Davant tanta alegria, encara que amb molta son i pressa, ja he penjat les primeres fotos de l'àlbum del Campionat de Catalunya de combos. Uauuuu, quantes instantànies per al record !!!!

Ara entre tots i totes farem crèixer aquest àlbum amb les aportacions que anem rebent i perquè no el fem crèixer amb els sentiments?????

Us proposo un petit joc, ja sigui com a comentari del bloc, comentari de les fotos de l'àlbum o per correu electrònic a nataciopelegri@gmail.com tot responent a la pregunta (amb 4 línies n'hi ha prou):

Què ha suposat per a tu el Campionat de Catalunya escolar d'enguany?

Bona nit....zzzzzzzz
Mònica Moro

.

Bufa Pelegrí... EL QUE HEU FET AVUI !!!



Uuuuuuffff quin diumenge !!!


Encara estem sentint els crits de la piscina, crits d'ànim, crits de suport, crits d'emoció i sobretot, sobretot, crits d'alegria.

Avui ha estat un 14 de juny màgic per al Pele, avui, les seves sincronistes i entrenadores HO HAN DONAT TOT i també les seves famílies i amistats. Avui, el Pele ha tornat a fer història, ha pujat 4 vegades al podium del Campionat de Catalunya escolar de rutines, i hem bufat tant fort que hem arribat dalt de tot.

Meravellós botí de 4 medalles per les rutines i meritori 4rt lloc (equip Paola):

- L'equip de l'Edith una plata al nivell 2 menors de 12 anys
- L'equip de la Clara i la Íngrid l'or a nivell 4 menors de 12 anys
- L'equip de la Berta un bronze a nivell 2 majors de 12 anys
- L'equip de la Meritxell l'or a nivell 4 majors de 12 anys

I no tinc més paraules, és tard i tot el dia a Picornell et deixa bastant planxada... Bé, podeu deixar videos i fotos de la compe a secretaria i les penjaré al bloc per a que tothom en gaudeixi.

MOLTES, MOLTES, MOLTES FELICITATS !!!

Mònica Moro
.

Les competicions més esperades aquest cap de setmana

Bé, dissabte 13 i diumenge 14 a les Piscines Bernat Picornell de Barcelona, es disputaran dues competicions de natació sincronitzada, per als nostres equips, les dues proves més importants i el moment de veure el resultat de l'esforç, l'entrenament i la constància de tota una temporada.



Campionat de Catalunya de rutines per grups d'edat

Segons la Federació Catalana de Natació: "Més de 140 nedadores de 8 clubs diferents participaran en les competicions de solo, duet i equips de les categories aleví, infantil i júnior". En el nostre cas, serà l'equip de pre-competició entrenat per la Clara i la Íngrid el que participarà amb la rutina de Mika. La competició d'equips començarà dissabte 13 de juny a les 16h i l'equip de la Marina, Anna, Nerea, Clàudia, Berta, Ariadna, Herminia, Sandra, Paula i Judith de ben segur que ens obsequien amb un bon "ball"


Campionat de Catalunya d'escoles

522 nedadores pertanyents a 15 escoles de natació sincronitzada vingudes d'arreu de Catalunya i fins i tot de la Comunitat Valenciana prendran part en aquesta prova.
En la sessió matinal, diumenge 14 tindrà lloc la categoria menors de 12 anys que començarà a les 11h i està previst que acabi al voltant de les 14h. La sessió de tarda corresponent a la categoria majors de 12 anys començarà a les 16h amb una previsió fins les 19h.

I des d'aquí us demano, un cop més, a pares i mares, nedadores, avis i àvies, tiets i tietes i tothom que vulgui fer el nostre blog més gran, ens feu arribar fotografies, video o allò que cregui interesant per a conservar de la temporada. Tanmateix ja sabeu que tothom és convidat a animar a les nostres nedadores, quants més serem a la grada més ens sentiran a la piscina.

I ara un darrer crit de guerra que espero empenti fins el lloc més alt els nostres equips:

Buuuuuuuuuuufa Pelegrí !!!!!!!!

Mònica Moro

Tota la sincro del Pele a l'exhibició del CEEB

Dissabte 6 de juny, a les Piscines Bernat Picornell, tal i com us haviem avançat, va tenir lloc l'exhibició de natació sincronitzada del CEEB.

En aquest esdeveniment van participar 36 equips, dels que 7 eren nostres i així es van desplaçar 61 nedadores amb 9 entrenadores, el responsable tècnic del club i algunes mares "supporters" en tasques de maquillatge, perruqueria, etc... Vem poder veure "actuant" tots els equips del Pele, i tots els pares, mares, amics, amigues, avis, àvies, tiets, tietes, etc... que miràvem des de la grada vem gaudir dels progresos de les nedadores.

Va ser una tarda molt agradable, va servir per prendre "mides" per al dissabte i el diumenge vinents (Campionats de Catalunya), per a veure com sonaven les músiques i perquè no, per a llençar a l'aigua alguns nervis que de tant en tant fan la guitza.

De moment, per començar i a l'espera de rebre totes les fotos i videos que veu fer dissabte us deixo dues cosetes:

• El video de la rutina de Mika del nostre equip aleví
• Les primeres imatges de l'exhibició.



Espero us agradi i... carregueu les piles per al cap de setmana que tenim ni més ni menys que 3 sessions de competició !!!

Mònica Moro
.

Dissabte els nostres equips de sincro a Picornell

Aquest proper dissabte 6 de juny a partir de les 16h tindrà lloc a les Piscines Bernat Picornell l'exhibició de rutines de natació sincronitzada del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona. Les sincronistes han d'estar a les 15h a Picornell.


És un bon moment per a veure el fruit de la feina feta durant tota la temporada pels equips del Pele, també servirà per a "ballar" les rutines en una piscina de competició que a més a més és la mateixa a on el 13 i 14 de juny es disputaran els Campionats de Catalunya.

Aprofito l'avinentesa per a comunicar-vos que la Federació Catalana de Natació ha publicat els resultats de la 2a jornada de la lliga de figures aleví. Des d'aquí moltes felicitats a les nostres sincronistes pels resultats aconseguits !!

Estem tots i totes impacients per veure les rutines dels nostres equips i gaudir d'aquest esport el proper dissabte.
Tothom està convidat a l'espectacle, i després us animo a deixar el material gràfic de l'exhibició (fotos i video) a la secretaria del club per a engrandir els nostres àlbums de records.

Fins aviat,

Mònica Moro