I ara toca entrenar...en ordre !!!

Després de la concentració a principi de mes a Berga, amb l'escola iniciada i haver-nos retrobat a la reunió d'inici de temporada ja està tot a punt per a entrenar de valent aquesta temporada 2009/10 que tot just acaba de començar. Tenim el club amb molts nedadors i nedadores tant a natació com a sincronitzada i, com bé sabeu, ha calgut un gran esforç d'organització per a encabir totes les activitats (tant seques com mullades) al nostre planning.

Per a facilitar-vos una mica la tasca, us deixem el quadre horari de dilluns a divendres:



I també la distribució d'espais i horaris dels dissabtes per a quan toqui entrenar:

Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès.
Fins la propera !
Mònica Moro (... morta de son)

L'última nit

Pares no ens enyoreu més que demà ja ens teniu aquí!

Com és nota que és el tercer dia d'entrenaments... Ahir per la nit es van adormir tant ràpid i tant bé que vam passar a fer-los unes fotos. Aprofitant que no s'enteraven de res els vam maquillar una miqueta perquè a la foto sortissin més guapos. La sorpresa ha estat aquest matí quan uns quants s'han despertat amb les cares pintades i no sabien qui havia estat! Hem rigut una estona.


A part de la sorpresa del matí, la resta del dia ha seguit amb els entrenaments normals però a més hem compartit piscina, nedadors i entrenadors amb els del Club de Berga. Ha estat una experiència molt bona i enriquidora.


Com us he dit ja es nota el cansanci de tants dies i també hem tingut temps per a fer una mica de relaxació al migdia. Ara mateix els vostres nens i nenes estan acabant de prepar-se les maletes perquè demà, just després de dinar, ens ve a buscar l'autocar que ens torna a Barcelona.
Fins demà! Bona nit a tots.

L'equip tècnic
.

Dia 2, l'ecuador

Ja som a la meitat de la nostra estada, els nens petits (sobretot els de natació) cada dia s'enyoren menys.

Ahir a la nit no va costar gens dormir, no podem dir el mateix del menjar... però no ens podem queixar, els nens es fan el llit i endrecen l'habitació cada dia i estem contents perquè les senyores de la neteja ens han comentat que les habitacions estan molt endreçades; es veu que quan hi ha colònies no és l'usual.

Els entrenaments segueixen el calendari establert. Avui però, només hem fet entrenament de matí i a la tarda hem anat al pantà.


Els nens i els entrenadors hem anat amb caiak. Ens ho hem passat molt bé però també estem molt cansats! Hem fet fotografies al pantà amb la càmera de la Mar, aquestes fotos us les ensenyarem quan arribem a Barcelona.




Fotos: a dalt a l'esquerra els últims d'acabar el sopar d'avui. A dalt a la dreta la Clàudia de sincro escurant el iogurt. A baix les nenes de sincro fent abdominals aquest matí.

Com sempre un dia més!

L'equip tècnic
.

El primer dia a Berga

Ahir per la nit va costar dormir, tant que algunes nenes grans de sincro van anar "voluntàriament" a còrrer una estona abans d'anar a dormir...

El dia d'avui ha estat complert:

Les de sincro hem estat corrent i nedant pel matí i fent sincro i flexibilitat per la tarda.
Els de natació hem nedat i hem fet jocs de córrer pel matí i més natació i còrrer per la tarda.

No us preocupeu que també hem tingut temps per a jugar, però tant nens i nenes, com entrenadores i entrenador estem rebentats. Avui estem segurs que no caldrà anar a córrer!

Un altre dia més a Berga.

L'equip tècnic

Des de BERGA


Hola a tots els pares!

Us escrivim des de l'alberg per informar-vos que tot ha anat bé. El viatge ha estat tranquil i se'ns ha fet curt, amb una hora i mitja ja érem aquí dalt. A aquestes hores ja hem sopat i la majoria de nens ja són a les habitacions preparant les coses per anar a dormir.


Us mantindrem informats!

L'equip tècnic

Cap a BERGA !!!

Fa una estona, 15 nedadors i nedadores, 42 sincronistes i més de 10 tècnics i auxiliars, han marxat cap a Berga per a iniciar la concentració d'inici de temporada.


Aquesta tarda tots i totes estaven "motivats" i sobretot entusiasmats amb la marxa, fins i tot el petit retard de 30 minuts els ha semblat una eternitat.


Bé, us recordem algunes coses:

L'allotjament és a l'alberg de Berga (c/Vila de Casserres, 5• 08600 Berga).

Els entraments són a "El Tossalet Centre Esportiu Municipal" (c/ Guillem de Berguedà, s/n • 08600 Berga)

Si us heu de comunicar amb algú de la concentració i no disposeu del mòbil del Xavier Cuspinera, trucant a la secretaria del club o enviant un mail a nataciopelegri@gmail.com indicant nom i cognoms del nen o nena us el farem arribar.

• Si la tecnologia ho permet, diàriament anirem publicant les notícies del dia a aquest bloc.

• I si anem tenint fotos també hem obert un petit àlbum de la concentració.


I de moment res més, aquest stage permetrà a tots els esportistes aconseguir una bona preparació física tant d’aigua com de sec, per afrontar la temporada 2009/10 amb optimisme. Ara toca treballar fort i segur que és moment de fer noves amistats i millorar les relacions entre esportistes i tècnics.


Seguirem informant...
Mònica Moro

.

Hem tornat de l'estiu amb les piles ben carregades!!


Aquesta temporada tenim nous reptes a assolir i hem començat a treballar des del mateix 1 de setembre. Els nens i nenes de natació i sincro estem a tope fent un intensiu de 9 del matí a 5 de la tarda a les instal·lacions del club.
Fins el 4 de setembre, 49 nedadores dels equips de sincro s'estan posant a punt: natació, bàsquet, flexibilitat, coreografia, dansa, videos, tècnica, reglament i moltes més coses per a afrontar la propera temporada 2009/010 amb les màximes garanties. Així, ja hem començat a fer camí en la dura tasca de tornar a agafar la forma física necessària per a iniciar un treball molt més específic conforme avancen els dies i les setmanes.
I... diumenge a la tarda ens anem 4 dies a Berga.
Seguirem explicant-vos com segueix la nostra pre-temporada !!!

Edith Cumelles • Mònica Moro
.