Banyadors: generem idees !!!

A petició d'algunes nedadores del club, aquí us deixo una plantilla (que va molt bé, per cert) per a poder imaginar, dissenyar, pensar, somiar.... banyadors. Només heu de descarregar la plantilla (és un arxiu de tipus JPG) i imprimir-la ajustant-la a un DINA4. Un cop la tingueu, agafeu llapissos de colors i deixeu volar la vostra imaginació.
També deixo l'enllaç a la plantilla a la columna dreta del nostre bloc.




Espero us sigui útil !

Calendari de sincro CNJP i alguna cosa més.

Ja tenim calendari d'entrenaments dels dissabtes i competicions de la temporada 2009/10, que han sortit al calendari de la Federació Catalana de Natació, els inicis i acabaments de trimestres, les vacances, dies festius i una primera aproximació a intensius, campus, festival de fi de curs i alguna cosa més. Aquest calendari pot anar-se modificant, sobretot si hi ha canvis al calendari de competicions, per tant, aquí sempre el trobareu amb la darrera actualització per si la voleu consultar o descarregar per a imprimir.

Aprofitant l'inici de la nova temporada, a la columna dreta d'aquest bloc, hem incorporat tot un seguit d'enllaços que us poden ser útils:
 I sobretot molts i molts ànims que la cosa tot just acaba de començar.
Mònica Moro 
.

Comencen les competicions de natació!

Demà els alevins s'estrenen, i mai millor dit pels nens del 98 que aquest any nedaran en la categoria aleví -1r any. Les nenes del 98, que ja nedaven en aquesta categoria, seran alevines de 2n any.

Anem al C.N. Atlètic-Barceloneta, i sembla ser que serà una competició d'allò més llarga, que farem!

També estrenen el banyador de competició amb el logotip del CNJP.

Que vagi molt bé!!

Per a no perdre el bloc: ja tenim domini !

Internet és molt i molt important disposar d'un nom propi, ara tothom parla de la seva "identitat digital" i nosaltres, encara que club petit però amb molta empenta, no ens podiem quedar endarrera.
Així doncs, ja tenim un domini propi: www.clubnataciojoanpelegri.cat que és el lloc l'a on trobar aquest bloc (l'adreça antiga clubpelegri.blogspot.com també seguirà funcionant)
Doncs ja ho sabeu, el nostre domini català més senzill de recordar.
Bona nit...
Mònica Moro
.