El Pele a la ràdio

Dilluns 23 de novembre a partir de les 20h a Sants 3 Ràdio entrevistaran l'entrenadora de sincro Èdith Cumelles. Aquesta emissora,  els dilluns a partir de les 20h emet el programa Districte esportiu a on repassen l'actualitat esportiva del barri i amb l'Èdith comentaran la competició de figures de dissabte.
Si voleu escoltar l'entrevista ho podeu fer sintonitzant el 103.2 FM, o bé en directe per internet pulsant aquí.



A veure que li pregunten a l'Edith...

Ja hem fet les primeres figures

Doncs sí, en menys temps del previst, dissabte al matí s'ha disputat aquesta primera jornada de la lliga de figures del Campionat de Catalunya. Totes les nostres nedadores han competit seriosament donant el millor de cadascuna. Esperem a veure els resultats la propera setmana.
De moment us deixem alguna foto i qui en tingui més que ens les faci arribar per a ampliar aquest àlbum:



Bona nit...
.

Dissabte iniciem la temporada de SINCRO

Aquest proper dissabte 21 de novembre el CNJP participa a la primera competició de natació sincronitzada d'aquesta temporada. Es tracta de la primera jornada de la lliga de figures infantil del Campionat de Catalunya (n'hi ha 4) que tindrà lloc a la piscina de la Residència Joaquim Blume d'Esplugues del Llobregat.

Totes les participants han de dur banyador negre i gorro blanc, és molt important no oblidar-se !!!
En aquesta ocasió les 2 figures que caldrà fer són: "paseo d'esquena" (walkover back) i marsopa tirabuixó 360º (porpoise spinning 360º). Per si us interessa, el club Sincro Retiro ha fet una taula amb els grups de figures per edat i disposa de videos de posicions i transicions bàsiques (no hi ha el video del paseo d'esquena però sí de la sortida).

La competició començarà a les 10h però les nedadores han d'estar a les 8'30h a la porta d'accés al pàrquing. Segons diu el bloc del CN Kallipolis: " hi ha una alta inscripció: més de 40 juvenils i més de 90 infantils, de més de 10 clubs". Us recordem que la piscina no té grades i no hi ha espai per als espectadors.

MOOOOOOOLTA SORT als nostres equips infantils !!!!
.

Resultats natació ALEVÍ

Aquí teniu els resultats de la competició del passat 24 d'octubre a la piscina C.N. ATLÈTIC BARCELONETA.

Result FonsEstilsAlevi 24oct09

Sabeu qui són???

Al número 1134 de la revista Cavall Fort corresponent a la segona quinzena d'octubre, veureu que hi ha un article dedicat a l'esport de l'esgrima. No, no patiu que encara no és esport reconegut l'esgrima aquàtica...però si mireu les fotografies igual reconeixeu a dos membres del club, concretament una noia de natació sincronitzada (Marina) i un dels més petits nedadors (el pre-benjamí Pol)...



 Al mes de maig va sortir la sincro !!!
.