Les de competició de sincro al tibidabo!!





Avui, per acabar l'any, les dels grups infantils i les alevins de sincro, hem anat al tibidabo!!!
Ens ho hem passat molt bé i hem acabat molt cansades, gairebé tan cansades com després d'un entrenament!


L'huracà, les cadiretes i la muntanya russa han causat sensació, i les més valentes han pujat al pèndol, quina impressió!!!!

Us deixem un tast de les fotos i properament ja farem un àlbum per a que pogueu veure totes les fotos del dia.


Ens veiem l'any que ve!!



Èdith Cumelles i Clàudia Vallès

Nadales per a imprimir




Avui només 4 línies per a dir-vos que ja estan disponibles les nadales de sincro per a imprimir.
Les podeu descarregar des del nostre àlbum de Nadal. Un cop impreses, cal doblegar-les pel mig i a l'interior escriure el missatge que volem transmetre.

Us animem a utilitzar-les !!!

Els equips de sincro desitjen BONES FESTES !!!

A pocs dies del Nadal, els equips de sincro del club han decidit crear les seves particulars "nadales". Totes les sincronistes i les seves entrenadores van fer les corresponents sessions fotogràfiques i avui us presentem el resultat obtingut - que no està gens malament -.
Si us agraden les nadales, les podeu enviar per correu electrònic a la família, amics i coneguts. També, creiem que a més a més de la bona estona que van passar (mireu les seves cares a les fotografies) calia obrir l'àlbum amb el "making off" de les sessions.



I aprofitem aquest escrit per a desitjar-vos un Bon Nadal 2009 i que el 2010 ens porti molts i molts èxits esportius.

Natació i sincro a la revista apams

A la revista apams número 10, corresponent al mes de desembre d'enguany , s'han publicat dos articles que fan referència al Club Natació Joan Pelegrí.

El primer article sobre natació sincronitzada l'ha escrit l'Èdith Cumelles i explica en què consisteix aquest esport, quin és l'actual planter del club i convida a tothom a qui li agradi "ballar a l'aigua" que s'apunti a fer sincro al club.

D'altra banda, la Mar Mirabete i l'Edu Bosom expliquen l'estructura de la natació al club amb la creació de l'escola base a on nens i nenes de 5 i 6 anys milloren i perfeccionen les tècniques de natació per als 7 anys entrar en la primera categoria de competició: els prebenjamins.

Us deixem aquests dos articles i us recomanem la seva lectura !!!

.

Els Pre-benjamins de natació s'han estrenat en competició

Dissabte 12 de desembre a les 16h a les instal·lacions del Club Esportiu Mediterrani van tenir lloc dues proves de la lliga de natació:
  • la primera jornada de natació de la lliga pre-benjamí (nens i nenes nascuts al 2002)
  • la segona jornada de la categoria benjamí
Hi havia molts nens i moltes nenes a la piscina i, a la grada, certament no hi cabia ni una agulla. La temperatura ambient va anar pujant i quan per fi van poder entrar a l'aigua per a escalfar, hi havia tants nedadors i nedadores que es feia difícil poder fer alguna piscina sencera sense "xocar amb ningú".Els petits del Pele van competir amb molta serietat i es va aconseguir un gran objectiu: tots els pre-benjamins van nedar la seva piscina de 25m esquena "sense aturar-se" (la Mar i l'Edu van estar molt contents). Els benjamins, nedadors una mica més experimentats, van demostrar que la constància en el treball ens fa arribar lluny.

Us deixem algunes fotografies per a que us podeu fer una idea de la tarda de dissabte. I qui tingui més fotografies que ens les faci arribar que les publicarem !!!
.

S'acosta el Nadal i direm adéu al 2009

Ja hem començat el mes de desembre i ambell ens acostem a la fi del 2009, l'home dels nassos sap que sortirà a passejar aviat !!! Desembre acostuma a ser el mes de fer balanç i de fer-nos bons propòsits per al 2010.

Aquest 2009 que s'acaba, per al blog del Pele ha significat tot un any de molta activitat, més de 70 escrits publicats de natació i sincro expliquen el més destacat d'aquest període. Però, a més a més dels escrits, queden les fotografies, els videos  i les competicions de natació amb relleus que valen un or. També recordarem músiques, banyadors i balls que ens han donat alegries i medalles. Però segur que tots i totes les integrants dels equips, esportistes i tècnics recordaran l'esforç que ha suposat la temporada tot perseguint objectius més o menys propers.

Doncs bé, si teniu 10 minuts us convidem a veure el reportatge "7 medallas" rodat amb l'equip nacional de natació sincronitzada abans i durant el passat Mundial de natació de Roma. També, com que hi ha crisi, Freixenet ha decidit repetir el seu spot nadalenc "El color reserva" amb les noies de sincro.

Esperem que us agradi i sobretot moooooooooooooolta atenció els propers dies al nostre bloc... hi haurà alguna sorpresa !!!!

NOTA: a la columna dreta del bloc, a RESULTATS trobareu els de la primera jornada de la lliga de figures infantil del novembre.
.

Bollywood, dansa... alguna proposta més???

Darrerament els equips de sincro del club han participat en dues sessions una mica especials. Així, els equips infantils i alevins, el 30 d'octubre van fer una sessió de dansa tipus Bollywood i l'equip de sincro 4 ("el de les grans de la Meri") van realitzar una sessió de dansa clàssica amb en Néstor Romero (germà de la Nerea Romero integrant dels equips infantil-aleví).


Bollywood és el nom amb el que es coneix la indústria del cinema localitzada a Munbay (antiga Bombay a la Índia). Aquesta paraula va nèixer a la dècada dels 1970 i prové de barrejar Bombay i Hollywood. La dansa Bollywood: "consiste en una combinación de varias formas de danza procedentes de la India, danza clásica india (movimientos pausados y sensuales), popular, árabe, mehindi, expresionista, latina, y los más variados estilos populares surgidos de las mismas calles, al son, como no podía ser de otra manera de la tan reconocible música que aparece en estas películas". La sessió va permetre a nedadores i entrenadores iniciar-se en aquest estil musical aprenent els moviments més característics.


Si sempre hem sentit que la natació sincronitzada és una forma de dansa a l'aigua, l'equip de sincro 4 va poder "tastar" la dificultat de la dansa en sec més famosa: el ballet. A la sessió "primer de tot, vem estar estirant, seguidament vem treballar les posicions i la colocació del cos. despres vem fer exercicis de força per les cames i exercicis de flexibilitat" segons ens ha dit en Néstor.

Us deixem alguns documents gràfics:
Esperem que us hagi agradat i us engresquem a seguir "explorant" noves activitats.