La millor sincro espanyola a Barcelona aquest cap de setmana

Póster del campionat
Doncs sí, a la piscina Sant Jordi aquest cap de setmana tindrà lloc el "Campeonato de España absoluto categoría open" de natació sincronitzada. Segons llegim al bloc del CN Kallipolis, organitzador de la competició:

"Els propers 27 i 28 de febrer, a la Piscina Sant Jordi, tenim una cita que no us podeu perdre: El Campionat d'Espanya Absolut d'Hivern. Amb 80 nedadores de 10 Clubs, a final única per disciplina, podem gaudir de la millor sincro del mòn amb 12 Solos Tecnics, 8 Duets Tecnics, 3 Equips Tecnics, 23 Solos Lliure, 18 Duets lliures, 6 Equips lliures i 6 Combos."


A la web de la Real Federación Española de Natación teniu tota la informació d'aquest esdeveniment:


Normativa
Llistat de participants
Horaris de competició

Èxit del 1r Campionat interclubs organitzat pel Club Natació Joan Pelegrí

I ja està: competició acabada i tota la documentació generada: ens estem referint al 1r Campionat interclubs d'escoles de natació sincronitzada celebrat a Berga el  20 de febrer de 2010.
Una participació de 132 nedadores pertanyents a 11 clubs van prendre part en aquesta competició. A la pàgina de l'interclubs trobareu les darreres informacions com l'àlbum de fotos o el medaller.
Tanmateix, després de la prova hem rebut felicitacions de clubs i entitats que no podíem deixar de reproduir en aquest bloc. A modus d'exemple, reproduïm el missatge de la Pili, entrenadora de l'UD Torredembarra i del Jaime del CN Azahar.

"Sóc la Pili, l'entrenadora de la Unio Esportiva Torredembarra, aquestes quatre ratlles les escric per felicitar a totes les participants,  a les guanyadores...però principalment a l'organització, Edit i Xavier us felicito per com va anar TOT!!! També va estar molt bé els comentaris dels jutges després de cada ronda!!! Molt bé.
Pili Rodriguez"

"Benvolgudes senyores i senyors,
Adjunta li remetem la foto que vam fer durant el lliurament de trofeus del passat Campionat Interclubs en la què apareixen nedadores del nostre club, ja què hem vist al seu bloc que podíem fer arribar fotos.
Volem, així mateix, aprofitar l’avinentesa per a felicitar-los per l'excel·lent·lent organització del campionat. Apreciem que heu posat tota la il·lusió i l'esforç per a què nedadores, entrenadores i acompanyants hagin pogut gaudir d'una entranyable jornada de competició i convivència. Des del CN Azahar Sincro desitgem que feu extensiu aquest reconeixement a totes les persones que ho han fet possible. Atentament, Jaime."


Publicats els resultats de l'interclubs de Berga

Ja podeu consultar i descarregar els resultats oficials del 1r Campionat interclubs d'escoles de natació sincronitzada del dissabte a Berga.

Aviat publicarem moltes més coses: fotos, llistats de guanyadores i tot allò que creieu ens pugui ajudar a crear un espai per al record d'aquesta competició.

La Mire ha guanyat la plata al nivell V

Podium nivell V figures Interclubs Berga 2010
Mini escrit per a comunicar una bona notícia: La Mireia Alegre Salvat ha aconseguit la medalla de plata al nivell V del 1r Campionat Interclubs de natació sincronitzada celebrat ahir a Berga.

Moltes, moltes felicitats a aquesta sincronista de 16 anys que ha vist recompensat el seu esforç i també a totes les noies que van participar donant el millor d'elles mateixes.
Al llarg de la setmana ampliarem la informació i esperem poder publicar resultats i totes aquelles fotos que ens feu arribar, ja sabeu poden venir via la secretaria del club, per mail a nataciopelegri@gmail.com, a les entrenadores, etc...

Equip del CNJP participant al 1r Campionat interclubs de sincronitzada

Preparades ? L'interclubs ja està aquí !!!

Doncs sí, ja tenim molt aprop el 1r Campionat Interclubs d'escoles de natació sincronitzada de dissabte 20 de febrer a Berga. Dir-vos, tot just abans de donar-vos les darreres indicacions de la prova, que al club, estem molt ilusionats amb aquest torneig en el que hem volcat tots els nostres esforços amb la intenció que la prova us agradi i ens permeti passar plegats una bona estona.

Finalment un total de 140 nedadores repartides en 6 nivells prendran part a la prova:
- Nivell I: 34, Nivell II: 29, Nivell III: 26, Nivell IV: 20, Nivell V: 16 i Nivell VI: 15

A la pàgina de la competició hem deixat tres documents nous per a que els descarregueu:
- L'esquema de la competició
- L'esquema de la piscina El Tossalet
- L'ordre de sortida de cada nivell

MOLTA SORT A TOTES !
.

I Campionat interclubs d'escoles de natació sincronitzada

Us recordem a tots que aquest proper dissabte dia 20 de febrer a Berga a les 16h es cel·lebrarà el 1r Campionat Interclubs d'Escoles de Natació Sincronitzada que organitza el nostre club.

Trobareu l'apartat d'interclubs a la columna dreta de la pàgina. En aquest apartat hi ha tota la informació relacionada amb el torneig.

A partir d'avui ja podeu consultar la relació nominal definitiva de participants.

Us anunciem també que aquest dijous es farà el sorteig de l'ordre de sortida i es publicaran les llistes al mateix apartat.

Us esperem a tots aquest dissabte!

La competició interclubs al web de la FCN

Notícia al lloc web de la FCN
 Des d'avui és possible consultar la informació relativa al proper campionat interclubs d'escoles de natació sincronitzada des del web de la Federació catalana de natació. Així, avui han inclòs la notícia que podeu veure pulsant aquí.

Recordar-vos les properes dates importants:

• El 16 de febrer de 2010 publicarem el llistat nominal definitiu de participants.
• El 18 de febrer de 2010 a les 10h es farà el sorteig d’ordre de participació a les instal·lacions del Club natació Joan Pelegrí

Seguirem informant-vos...

ACTUALITZACIONS: calendari i resultats

Ja teniu una nova actualitzacio del calendari d'entrenaments i competició de sincro, el podeu descarregar fent click aquí i també el teniu sempre a mà a la columna dreta d'aquest bloc a la secció UTILITATS del club. Les principals novetats són alguns canvis en els entrenaments dels dissabtes i la inclusió del campionat interclubs del 20 de febrer a Berga.

Ja hem publicat els resultats oficials de la primera lliga de figures aleví que va tenir lloc a la Residència Joaquim Blume el 23 de gener a on les nostres alevins ho van fer d'allò més bé. Us recordem que a la columna dreta del bloc hi ha la secció RESULTATS a on podeu consultar els de natació i sincro.

El CNJP organitza el 1r Campionat interclubs d'escoles de natació sincronitzada

El proper dissabte 20 de febrer de 2010 a les 16h a la piscina El Tossalet de Berga tindrà lloc el 1r Campionat interclubs d'escoles de natació sincronitzada organitzat pel Club Natació Joan Pelegrí. Més de 130 nedadores nascudes entre 1997 i 1992 participaran en aquesta prova de figures per nivells.

Per a consultar tota la documentació relacionada, hem creat una pàgina exclusiva anomenada INTERCLUBS SINCRONITZADA (està just a sota de la capçalera d'aquest bloc i també podeu accedir des del botó de la columna dreta).

Ara, podeu consultar 3 documents:

- Normativa de la competició
- Llistat provisional nominal de participants
- Llistat provisional per nivells de les participants

Aquí anirem publicant els llistats definitius i els resultats. També, estem oberts a fotografies que ens podeu fer arribar ja sigui per correu electrònic (nataciopelegri@gmail.com) o bé deixant-les a la secretaria del club.

Doncs bé, molta sort a totes les participants i en especial a les del Pele !!!