Tot a punt per a l'interescolar CNJP 2010

Campions i campiones 2008
El proper 10 d’abril, tindrà lloc la 7a edició del campionat interescolar Club Natació Joan Pelegrí.

Aquest campionat està dirigit als nens i nenes de P5, 1r, 2n i 3r de primària que  fan natació a les nostres instal·lacions.
Ja podeu consultar el llistat de participants per prova i comprovar la inscripció dels vostres nedadors.
Hem creat una pàgina específica de l'Interescolar a on anirem penjant tota informació. Podeu accedir des de la pestanya "Interescolar" situada sota la capçalera del bloc.

Més fotos de la jornada de sincro del CEEB

Al lloc web del Consell Escolar de Barcelona han publicat la galeria de fotos corresponent a la jornada de sincro del passat 13 de març a la Piscina Sant Jordi. Podeu veure-les pulsant aquí.

Tanmateix al nostre àlbum podeu veure i descarregar ja 102 fotografies !!!

3r campus esportiu d'estiu 2010: t'esperem !!!

Natació
El Club Natació Joan Pelegrí i el Bàsquet Ateneu Montserrat us presenten un nou campus esportiu urbà que permetrà practicar diversos esports durant les vacances d’estiu sense sortir del barri.
El campus tindrà lloc a les instal·lacions esportives de l’escola Joan Pelegrí.(c/ Torre d’en Damians, 6 de Barcelona) i va dirigit a tots els nens i nenes nascuts entre el 1998 i 2004 .

Natació sincronitzada
NATACIÓ O NATACIÓ SINCRONITZADA: per gaudir del medi aquàtic practicant diferents jocs, millorant els estils de natació, amb iniciació al waterpolo o natació sincronitzada.
      Bàsquet
      BÀSQUET:sessions adaptades per nivells que combinen jocs esportius (amb la pilota de bàsquet com a element principal) i la millora tècnica i tàctica de l’esport.


      MULTIESPORT: tasques i jocs genèrics com a complement de les altres dues activitats, on es practiquen diversos esports d’equip (handbol, futbol, voleibol, etc) i es realitzen activitats per millorar les capacitats físiques de base amb el joc com a motor.


      Els torns previstos del 28 de juny al 23 de juliol del 2010 són: 

      1ª setmana:
        28 de juny al 2 de juliol.
      setmana: 5 al 9 de juliol.
      setmana: 12 al 16 de juliol.
      setmana: 19 al 23 de juliol.
      5ª setmana: 26 al 30 de juliol. NOVETAT !!!
        Per a més informació podeu descarregar-vos el tríptic informatiu o contactar per telèfon (93 431 52 99) de dilluns a divendres 16:30 a 20'30h.

        Doncs ja ho sabeu, si teniu ganes de passar un mes de juliol divertit i esportiu us esperem al Campus esportiu d'estiu !!!

        Publicats els resultats dels combos de Sabadell

        Acaben de publicar a la web de la Federació Catalana de Natació els resultats del Campionat de Catalunya de Grups d'Edat de Rutines Combinades que va tenir lloc el dia 6 de març al CN Sabadell.
        Podeu consultar-los des de l'enllaç de la columna dreta del bloc o bé pulsant aquí.

        Campionats de Catalunya d'Hivern Aleví 09-10

        El passat cap de setmana del 19 al 21 de febrer van esdevenir els Campionats de Catalunya d'Hivern Aleví a la piscina del Club Natació Olot.
        El nostre club va tenir diferents representants que prèviament en varen passar unes proves classificatòries, aquests foren Pau Morales i David Garcia, com a representació masculina; pel que fa a la femenina varen ser la Judit de Lázaro, Mei Gascón y Anna Acedo.

        Ens varem instal·lar a L'Hostal S. Bernat, prop de la piscina, on els nostres nedadors recuperaven forces amb els àpats i és on passaven la nit per descansar. I sota l'atenta mirada dels volcans de la zona que conformaven un paisatge volcànic digne d'armirar.

        En el Club Natació Olot ja hi ha tradició d'organitzar campions d'aquest tipus i, encara que la instalació sigués petita, de 25 m. es respirava un ambient plenament de campionats, on entrenadors i nedadors varen poder gaudir-ho.
        Les proves i temps dels nedadors foren:
        Judit de Lázaro:
        800 m.lliures(11.31.36)-100 m.esquena(1.25.19)-400 m.lliures(5.40.63)
        200 m. esquena(3.03.68)
        Mei Gascón:
        200 m.estils(3.01.46)-100 m.papallona(1.24.39)-100 m.braça(1.36.08)
        200 m.braça(3.18.98)
        Anna Acedo:
        200 m.estils(3.07.28)-100 m.lliures(1.13.70)-100 m.braça(1.38.84) -200 m.braça(3.29.31)
        Pau Morales:
        400 m. lliures(5.39.69) -100 m. esquena (1.19.62) -200 m. estils (3.03.53)
        David Garcia:
        100 m. braça (1.44.24) - 100 m. lliures (1.13.60)



        Cal felicitar als nedadors del nostre club pels resultats esmentats i recalcar els dos diplomes obtinguts per part de la Judit i el Pau. A més per la imatge que s'ha donat del club que ha estat exemplar gràcies als nedadores.
        Felicitats a tots i a seguir treballant!

        Eduard Bosom (entrenador)

        Els combos del Campionat de Catalunya al Youtube

        El CN Kallipolis ha publicat al seu canal de Youtube els videos de tots els combos que van participar al passat Campionat de Catalunya de Sabadell, així els nostres tres equips:

        Bollywood infantil 1




        Bàsquet infantil 2



        Rei lleó aleví



        Esperem que us agradin !!!

        Hem guanyat una medalla de bronze i 2 podiums a figures !!!

        Uf, quina tarda !!! Avui a la piscina Sant Jordi de Barcelona ha tingut lloc la primera jornada de competició de sincro del Consell de l'Esport Escolar (CEEB)de Barcelona.
        Primera i segona de figures nivell III
        La tarda ha començat amb la competició de figures a on les nostres sincronistes dels grups sincro 3 i 4 han demostrat que la seva tècnica és acurada i progressa amb el pas del temps. Així, la Cristina López i la Raquel Gràcia han quedat primera i segona en la classificació de figures del màxim nivell de la competició. Segons han dit, la propera setmana podrem veure els resultats complerts publicats a la web del CEEB.

        I tot seguit han començat les rutines tècniques amb el nivell I, ...encara calia veure molts balls abans no nedessin les sincronistes de la Meri doncs competien al màxim nivell del CEEB. El nostre equip ha sortit el primer dels 6 que participaven a la categoria: les nedadores contentes i serioses, convençudes han fet una rutina de Waterloo que els ha valgut la 3a posició, és a dir la medalla de bronze darrera de dos equips del CN Kallipolis.

        Sincro 4 del Pele: BRONZE i copa


        Per a tots i totes si voleu veure el que ha estat aquesta tarda de sincro tenim les primeres fotos publicades a l'àlbum.

        Bona nit que la tarda ha estat llarga però MOLT, MOLT PROFITOSA !!! FELICITATS A LES "NENES I A LA MERI" per l'esforç, l'alegria i sobretot l'èxit assolit.

        Mònica Moro
        .

        Les "grans" del Pele competeixen dissabte

        Aquesta temporada la sincro del Pele no para, a partir d'aquest mes de març arriben les competicions de natació sincronitzada i això serà un no parar fins al mes de juny.

        Doncs bé, dissabte a la piscina Sant Jordi de Barcelona es disputarà la primera prova de sincro del Consell de l'Esport Escolar (CEEB) de Barcelona.

        Aquest any el CEEB ha previst per a la sincro 2 competicions i 1 exhibició (aquí podeu veure la normativa) amb el següent calendari:
        1ª jornada: una figura i rutines tècniques 13 de març de 2010 Piscina Sant Jordi
        2ª jornada: rutines lliures 08 de maig de 2010 Piscina Sant Jordi
        Jornada d’exhibició de rutines 05 de juny de 2010 Piscines Picornell

        Així, dissabte a partir de les 16h a la piscina Sant Jordi competiran els equips SINCRO 3 I SINCRO 4 de la Berta i la Meritxell en aquesta 1a jornada del CEEB. No ens cansarem de dir-vos que esteu tots i totes convidats i convidades a assistir a aquesta jornada i a passar una molt bona estona de sincro.


        I no us oblideu: FOTOS i VIDEOS de l'esdeveniment són molt ben rebuts, que ens fa molta "ilu" recordar els bons moments de les nostres sirenes...

        Campionat de Catalunya de Rutines Combinades Grups d'Edat

        Sincro 1 BOLLYWOOD
        El dissabte 6 de març, a la piscina del Club Natació Sabadell va tenir lloc el Campionat de Catalunya de Rutines Combinades per Grups d'Edat.
        Tres equips del Club Natació Joan Pelegrí van prendre part: 2 en categoria infantil i 1 en categoria aleví. Nedadores i entrenadores van mostrar als assistents el resultat de l'esforç dels darrers mesos. La pancarta i els "supporters" del Pele a la grada van animar les nostres sincronistes a ballar amb la millor sincro catalana i espanyola.

        Sincro 2 BÀSQUET
        La Federació Catalana de Natació ha anunciat al seu lloc web que els resultats oficials es publicaran la propera setmana, així doncs de moment us podem oferir:

        • Les primeres fotografies de l'àlbum de la competició

        • El vídeo que ha fet UFECTV a on veureu que surt el nostre equip infantil 1 amb un petit fragment de la seva rutina Bollywood.

        Aleví REI LLEÓ
        I aprofitem des d'aquí per a demanar a tots els pares, mares, amics, etc... que vulguin, que ens facin arribar fotos i vídeos de la competició per a publicar-les al bloc i al nostre canal de youtube.

        Dissabte 6 de març: 3 equips del Pele al Campionat de Catalunya

        Cnat. de Catalunya de combos 2009 a Ciutat Badia
        Lluentons cosits, casquets acabats, decoracions de cap cosides..... aixó vol dir que TENIM COMPETICIÓ.
        Doncs sí, aquest proper dissabte a Sabadell es disputarà el Campionat de Catalunya de rutines combinades en les categories aleví, infantil i junior.

        El CNJP es presenta amb 3 equips, 1 aleví i 2 infantils que són:

        L'equip aleví de la Clara que ens transportarà a la selva africana amb un super Rei lleó.
        L'equip infantil de la Íngrid que de ben segur ens oferiran un vibrant partit de bàsquet.
        L'equip infantil de l'Èdith que ens ballaran al més pur estil Bollywood.

        Sembla ser que la participació per grups d'edat és de les més nombroses en els darrers anys:

        • Aleví: 7 Combos de 6 clubs (65 nedadores)
        • Infantil: 9 Combos de 7 clubs (84 nedadores)
        • Junior: 4 Combos de 4 clubs (37 nedadores)

        La competició tindrà lloc a partir de les 16h a la piscina del CN Sabadell del c/ Montcada nº2.


        Mostra Sincro 09/10 en un mapa més gran

        I a tots i a totes els que us animeu a venir us garantitzem una gran tarda de sincro veient els combos que estrenen els nostres equips.

        MOLTA, MOLTA SORT PELE, PELE, PELEGRÍ !!! 
        .