Ja tenim resultats oficials de les competicions de sincro

Avui han aparegut publicats els darrers resultats que faltaven de les competicions de natació sincronitzada que van tenir lloc del 16 al 18 d'abril. Des d'aquí podeu consultar:

Feliç Sant Jordi 2010


Des del bloc del Pele us desitgem una magnífica diada de Sant Jordi: olor de roses, llibres per a tothom i a passejar que Barcelona s'engalana !!!

FOTOS !!!

Doncs ja hem publicat els àlbums de fotos del 7è interescolar Club Natació Joan Pelegrí que tingué lloc el passat 10 d'abril a les nostres instalacions amb un altíssima participació de nens i nenes.

Tanmateix, la Mireia Alegre ens ha fet arribar fotos de la competició de figures escolar en categoria pre-aleví que tingué lloc diumenge 18 d'abril a la piscina Sant Jordi.

Doncs a gaudir-les i encara que sigui una pesadeta, aprofito per a recordar-vos que ... qui tingui fotos i vulgui vuere-les publicades al bloc, que les deixi a secretaria.

Bona nit

De camí a la competició


Hola a tots! Aquí estem les infantils de camí a la Blume per fer la segona jornada de figures del Campionat de Catalunya. BERTA: Estem molt nervioses! ANNA K.: M'he pres 8 valerianes... CRIS B.: Jo tinc un xiclet relaxant. JUDITH: Jo no he fet un examen.. Fins d'aquí una estona

Publicats els llistats de participants a les compes de figures

Avui mateix, a la web de la FCN han aparegut els llistats nominals i el sumari de participants de les lligues de figures d'aquest cap de setmana.

Així podeu consultar:
 A la lliga aleví participaran 80 nedadores pertanyents a 6 clubs i la Federació andorrana de natació.
A la lliga infantil hi ha inscrites 89 nedadores de 8 clubs + la Federació andorrana en aquesta categoria el CNJP és el segon club amb més representació (16 sincronistes) després del CN Kallipolis.

Molta sort a totes !!!

                        

I... tornen les competicions de SINCRO

1a jornada lliga de figures infantil
Doncs sí, aquest proper cap de setmana, concretament divendres i diumenge es disputen dues competicions de figures.

La primera divendres a partir de les 18'30h a la piscina de la Residència Joaquim Blume d'Esplugues i correspon a la 2a jornada de la lliga de figures aleví, infantil i junior. Així, els nostres equips aleví, infantil 1 i 2 participaran executant les figures optatives del grup 3.

Execució d'una figura
La segona diumenge a partir de les 11h del matí a la Piscina Sant Jordi i correspon a la 1a jornada de figures obligatòries del Campionat de Catalunya d'escoles de natació sincronitzada en la categoria pre-aleví nivells I, II i III.

Resultats interescolar de dissabte

Ja estan publicats els resultats de les sèries de l'interescolar de dissabte agrupats per grups d'edat (1r, 2n i 3r de primària).

Els podeu consultar aquí.

Aviat fotos dels pòdiums !!!

Seminari de natació sincronitzada

Veiem a la web de la Federació Catalana de Natació que es convoca un seminari de natació sincronitzada dirigit a "entrenadors/res i totes aquelles persones vinculades a l'ensenyament de la Natació Sincronitzada". El seminari es celebrarà el 20 d'abril i el 8 de maig a les instal·lacions de l'Escola Catalana de l'Esport i té un preu d'inscripció de 15 euros.


Si esteu interessats/des demaneu més informació a la secretaria del club.

Publicades les sèries de l'interescolar

Ja estan publicades les sèries amb l'ordre de sortida de la 7a edició del campionat interescolar Club Natació Joan Pelegrí. Les podeu consultar pulsant aquí.
Us recordem que a la pàgina específica de l'interescolar anirem publicant tota la informació de la competició.

Us preguem puntualitat dissabte per a un bon desenvolupament de l'esdeveniment.

Sortim de nou a la revista APAMS

Doncs així és, al número 11 de la revista apams de l'ampa joan pelegrí que acaba de publicar-se (març 2010) la pàgina nº10 està dedicada al Club Natació Joan Pelegrí. Hi surten dos articles:

    Intensiu de Setmana Santa al Pele

    Practiquem l'espagat amb midball
    Durant la Setmana Santa les seccions de natació i sincro hem aprofitat per preparar-nos pels últims mesos de competició d'aquesta temporada. Aprofitant les vacances de l'escola hem organitzat entrenaments intensius, de dilluns a dimecres de 9h a 17h. A l'intensiu han participat totes les categories de natació i les nenes de pre-alevins fins a infantils de sincro.

    Dissenyem banyadors
    Els entrenaments han estat molt complerts i hem tingut temps per a tot, nedar, treballar les figures tècniques de les properes competicions, així com treballar en sec la flexibilitat i la força i la ressistència. També hem tingut temps de jugar, fer equip, dissenyar banyadors i veure videos de competicions i fins hi tot de fer una sessió de cinema dimecres a la tarda.
    Visca la flexibilitat !!!

    Les petites de pre-aleví II - III hem treballat molt els aspectes tècnics i la flexibilitat, com es pot veure a les fotos, fent diferents exercicis per millorar els espagats.

    La secció de natació va estar entrenant a la piscina Sant Jordi i dijous varen fer una sortida a la platja per estrenar l'arribada de la primavera i el bon temps.


    Ens ho hem passat molt bé, tant els nedadors i nedadores, com els entrenadors i hem marxat de vacances amb ganes de descansar i agafar energies per tornar als entrenaments habituals i afrontar els útims mesos de la temporada!!

    Qui tingui més fotos de l'intensiu que ens les faci arribar i així us ensenyarem com hem treballat.

    Paola Mulero (Entrenadora de pre-aleví II sincro)

    Celebrem i participem del Dia Mundial de l'Activitat Física


    La Secretaria General de l’Esport impulsa per primer cop a Catalunya la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) per al proper 6 d’abril de 2010. El DMAF se celebrarà arreu del món qualsevol dia comprès entre el 3 i l’11 d’abril, tot difonent el missatge d’acumular 30 minuts d’activitat física cada dia amb l’eslògan d’aquest any: “Ciutats actives, vida saludable”.

    El Club Natació Joan Pelegrí s’adhereix a la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física del 6 al 9 d’abril, oferint gratuïtament participar en una de les activitats dirigides programades per a aquella setmana. És molt senzill venir a “provar” una classe dirigida, només cal passar per la secretaria del club, indicar quina és la que ens interessa per a inscriure’ns i anar vestits d’esport i amb ganes de moure’ns. Pulsant aquí podeu obtenir el quadre d’activitats dirigides a on trobareu aiguagim, fitness dirigit, estiraments, steps, total body, etc.

    El Dia Mundial de l’Activitat Física es va començar a celebrar el 6 d’abril de 2002 a Sâo Paulo (Brasil) i l’objectiu és acumular minuts d’activitat física per augmentar la qualitat i l’esperança de vida. Podeu consultar tota la informació relativa a la celebració del DMAF a la pàgina web del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut: www.pafes.cat