Beques d'estiu per a nous membres!

Si el proper curs esteu interessats en formar part de la nostra família aquàtica, no dubteu en presentar-vos a les proves per entrar al grup de becats. Els seleccionats se'l donarà una beca per a entrenaran dos dies a la setmana durant tot el mes de juliol, d'aquesta manera estaran preparats per a entrar a formar part dels nostres equips tan de natació com de natació sincronitzada, el proper mes de setembre!

Proves:
del 26 de maig al 14 de juny
  • dilluns i dimecres de 17.30h a 19h (natació)
  • dilluns i divendres de 17.30h a 19h (natació sincronitzada)
  • edats compreses entre el 2001 i el 2003.
  • cal demanar hora per a venir a fer la prova: secretaria del club (c. Torre Damians, 6 tel. 93.431.52.99)
Veniu a nedar amb nosaltres, us hi esperem!!

Curs d'estiu: Web 2.0 aplicada a l'activitat física i l'esport

Institut Nacional d'Educació Física Barcelona
L’INEFC de Barcelona ha presentat la 18a edició dels Cursos d’estiu de l’Educació Física i l’Esport. Aquests cursos tenen lloc del 5 al 9 de juliol de 2010 amb una durada lectiva de 20h.

Aquest any s'ofereix el curs Web 2.0 aplicada a l'activitat física i l'esport amb el següents objectius:
  • Conèixer el concepte de web 2.0, els recursos, aplicacions i serveis que engloba
  • Identificar i aplicar les eines de la web 2.0 a la pràctica professional
  • Adaptar els serveis web 2.0 als diferents requeriments de l’activitat física i l’esport 
Descarrega't el díptic informatiu
Les dades bàsiques del curs són:

Horari: De 16:00 a 19:00 h
Dates: 5 al 9/07/2010
Professorat: Xavier Iglesias i Reig, Mònica Moro i Mesa
Codi: RE4 
Idioma: Català
Import: 76 eur (Alumnat de l’INEFC, d’altres facultats de CAFE o de Magisteri d'EF) i 82,5 eur per a d'altres tipus d'alumnes.
 
Les inscripcions estan obertes fins el 22 de juny i es poden fer online pulsant aquí.

Si vols aprendre com fer el seguiment de competicions en temps real amb twitter, seguir tota l'actualitat amb els canals RSS o crear i gestionar un bloc semblant al nostre, entre moltes d'altres coses, no te'l pots perdre !!!

Vols nedar amb nosaltres? Vine a provar-ho !

Des del Club Natació Joan Pelegrí volem donar la oportunitat als nens i nenes que ho desitgin de formar part d’aquest  projecte esportiu amb un rerefons de convivència, sociabilitat, interacció entre nois i noies de mateixes i deferents edats, a més d’altres clubs.

Hem obert un període de prova perquè els nois i noies que ho desitgin puguin realitzar unes proves de selecció amb la finalitat d’optar a rebre una beca esportiva a la nostra instal·lació durant el més de juliol

Cas que el vostre fill o filla, a més de tenir aptituds, li agradi el que fem a les nostres instal·lacions podrà entrar a formar part del nostre Club com a nedador a partir de setembre, on podrà profunditzar més en la tècnica de la natació i les seves variants, realitzar competicions, fer sortides en grup i conèixer altres nois i noies del mateix àmbit.

Així, del 26 de maig al 14 de juny es faran les proves (dilluns i dimecres de 17.30h a 20h) per a poder optar a la beca de natació del juliol. 

Us podeu informar a la secretària del club de dilluns a divendres de 16.00h a 21.00h (Telèfon: 932 964 607).

T'esperem !

Eduard Bosom (tècnic de natació)


Calendari de sincro ACTUALITZAT !!!

Quan enfilem el darrer mes de la temporada de competició de natació sincronitzada, us fem a mans el nostre calendari de sincro actualitzat amb les darreres modificacions. El podeu consultar  pulsant aquí. Tanmateix quedarà disponible a la columna dreta del bloc.

I aprofitem per recordar-vos que també és ara quan el nostre bloc inicia la seva activitat frenètica amb les exhibicions i competicions de sincro.

Així doncs, pares, mares, avis, àvies, tiets, tietes, amics, amigues, etc...: qui tingui imatges o videos de la "nostra sincro" que li deixi a la Núria, la secretària del club i així en podrem gaudir tots i totes.

Sopar de club, 5 de juny

Us informem a tots que la data del sopar del club s'ha avançat respecte el que estava previst al calendari inicial. Finalment el sopar es farà el dia 5 de juny a les 20h a les nostres instal·lacions.

Tots el nostres nedadors i nedadores hi estan convidats, però cal que confirmin la seva assistència.


Els pares, mares i acompanyants que vulgueu venir al sopar heu de comprar un tiquet a la Secretaria del Club.
  • Confirmació i compra de tiquets: del 17 al 31 de maig de 16.30h a 20.30h
  • Tiquets: 15€/persona; menors de 4 anys gratuït.
Aprofitant el dia del sopar, les nedadores de Sincro farem l'exhibició de final de curs juntament amb l'exhibició que organitza el CEEB aquella mateixa tarda a les Piscines Bernat Picornell. Hi esteu tots convidats!

L'equip directiu

Final de la Copa Catalana Base Aleví

El pròxim cap de setmana 22 de maig de 2010, té lloc a la piscina del C.N Sitges la Copa Catalana de categoria Aleví.

La copa catalana està composta per 4 grups, A, B, C, D, que han estat formats segons les puntuacions per nedador en aquella categoria i prova, que sumen pel nostre club. A final de temporada la suma de tots els punts per nedador i prova és el que ens determina a quin grup anem. Clar està, que quants més nedadors tenim per categoria aleví, en aquest cas, més possibilitats tindrem d’estar en un grup més competitiu. Ara bé, cal tenir en compte que els grups queden formats a proporció, majoritàriament, del nombre de nedadors participats en les jornades de lliga anteriors i dels punts obtinguts.

La temporada anterior el Club Natació Joan Pelegrí ens varem classificar en el grup D en la categoria Aleví, aquest anys per contra ens hem classificat en el grup C, tot i que el nostre grup d’Alevins no és gaire ampli. Això ens mostra com, poc a poc, anem millorant com a conjunt, a més de la millora de cada nedador.

Així les nostres ganes com a club han quedat reflectides en els resultats del nedadors, fruit de noves tècniques d’ensenyança i entrenament, com per exemple la disposició a la piscina Sant Jordi, els estaixos, les sortides.

Cal destacar els resultats obtinguts als Campionats de Catalunya d’Hivern Alevins, la nostra classificació a la Copa Catalana, i pròximament en els Campionats d’Estiu alevins i als dels benjamins.

Eduard Bosom

Resultats de les figures infantils i alevins i.... MÉS COMPETICIONS de sincro

La Federació Catalana de Natació ha publicat els resultats de la 3a Jornada de la Lliga de Figures
Tanmateix, aquest proper cap de setmana tornem a tenir competicions de figures en les que el CNJP participa a:
Molta, molta sort per a totes les participants i les seves entrenadores !!!

Les artistes de la sincro en un videoclip

Us sonarà estrany però 5 nedadores de l'equip sincro 4 del nostre club van participar en la gravació d'un videoclip del Gecko Turner per al seu pròxim disc, a Vallvidrera.
L'experiència va ser molt positiva malgrat el caos que suposa tot rodatge i més, quan hi ha pocs medis econòmics. A més a més la piscina s'havia acabat d'omplir pel matí i l'aigua era ben glaçada !!!!.

Ja tenim ganes de veure a les noies al videoclip però de moment ens conformarem amb unes primeres fotografies del rodatge.

Fotos de les rutines lliures del CEEB

La Mireia Alegre ens ha fet arribar algunes fotos de la competició que va tenir lloc el dissabte 8 de maig  a la Piscina Sant Jordi de Barcelona.

En aquesta prova van competir els equips Sincro 3 i 4 del CNJP. Encara no s'ha publicat la classificació oficial, però amb discutides puntuacions arbitrals l'equip sincro 4 va acabar en 5a posició i el sincro 3 en 6a.
Si algú té més fotografies o vídeo per a poder publicar, que ens faci arribar el material a la secretaria del club.

Pulsant aquí podeu veure l'àlbum de fotos que hem començat a fer i tanmateix us recordem que tenim una pàgina al bloc amb totes les imatges del club.

Felicitem a nedadores i entrenadores per l'esforç i l'empenta en la preparació de la competició, tot animant-les a afrontar amb les màximes garanties el final de temporada.

Aquesta setmana: figures i rutines lliures

Ja està tot a punt per a la 3a jornada de les lligues de figures:
  • Divendres 7 de maig a les 18:30h Lliga Infantil
  • Dissabte 8 de maig a les 10h 10:00 Lligues Aleví i Júnior
La Federació Catalana de Natació ha publicat a la seva web la documentació de les proves:
Les figures tindran lloc a la Residència Joaquim Blume d'Esplugues de Llobregat. En aquestes lligues participen 14 representants del Club Natació Joan Pelegrí.

I aquí us deixo l'enllaç a l'àrea tècnica del club Sincro Retiro de Madrid a on teniu totes les figures per grups d'edat del període 2009-2013 en uns videos molt ben fets.

Tanmateix, dissabte 8 de maig a les 16'30h a la Piscina Sant Jordi de Barcelona tindrà lloc la competició de rutines lliures del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona a on participen els equips Sincro 3 i 4 del CNJP.

MOLTA SORT A TOTES: NEDADORES I ENTRENADORES !!!