Hem ampliat els àlbums de fotos

Ja tenim més imatges per al record i de ben segur que abans de les vacances d'estiu encara en tindrem moltes més. De moment avui us deixem amb l'amplicació de dos àlbums ja existents als que hem afegit més fotografies:

I... ja tenim les primeres imatges del Campionat de Catalunya d'edats en el que van participar els nostres equips infantils i aleví. Aquí us deixem una mostra tot esperant que la Federació publiqui els resultats. Certament costa de creure que un Campionat de Catalunya celebrat fa més de 15 dies no tingui encara resultats; es pot espatllar el sistema informàtic però hi ha alternatives ni que sigui manuals per a no deixar una competició sense resultats.


Bona nit !

Vam estar al Firentitats 2010

Dissabte 5 de juny va tenir lloc la 9a edició del Firentitats. Aquesta activitat és un aparador de les associacions, entitats i col·lectius de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Així, aquell dia totes les entitats tenen l'oportunitat d'obrir-se més que mai al veïnat i a la resta de ciutadania.
La carpa del CNJP
L'escola Joan Pelegrí i el CNJP van ser-hi presents amb dues carpes a on hi havia informació diversa com la nostra pancarta i dos panells explicant i animant a la gent del barri a afiliar-se al club en qualsevol de les seves vesants: natació i sincro de competició, activitats dirigides i cursets diversos o amb el grup de caminem i fem salut. Va fer bon dia i una temperatura agradable que va facilitar "la passejada" pel nostre entorn.

Demà, més competició: Campionat de Catalunya d'escoles

I demà diumenge a partir de les 11h del matí, a les Piscines Bernat Picornell teniu el Campionat de Catalunya d'Escoles, les rutines combinades. Així, la FCN acaba de publicar els llistats nominals i llistes de sortida de les dues sessions (matí a les 11h i tarda a les 16h):

  • Categoria pre-aleví, a partir de les 11h: llistat nominal i de sortida
  • Categoria majors de 12a, a partir de les 16h: llistat nominal i de sortida
Molta, molta sort als nostres equips !!!

Mònica Moro

Sopar de fi de temporada: quanta gresca !!!

Dissabte 6 de juny, després de l'exhibició de sincro del CEEB a les piscines Picornell, més de 200 persones ens vam trobar a les instal·lacions de primària de l'escola Joan Pelegrí per a sopar plegats. Feia goig veure tanta i tanta taula plena de mares, pares, entrenadors i entrenadores, nedadors i nedadores a més a més de la Junta Directiva del CNJP.

I després de l'àpat va venir la festa, al pati, tots junts i fresquets vam veure la pel·lícula del centenari del naixement d'en Joan Pelegrí per a passar posteriorment a l'entrega de trofeus i guardons.
Tota la competició del CNJP reunida
A poc a poc van desfilar tots els nostres esportistes de competició: des dels nedadors pre-benjamins i les nenes de sincronitzada pre-alevins fins a les sincronistes juniors sense oblidar ningú a la desfilada. També van haver bons records per a tècnics i auxiliars i a mi (Mònica Moro) li van regalar una camiseta del Pele que avui orgullosament he estrenat al Campionat de Catalunya d'edats a les Piscines Picornell.

Val a dir que les sincronistes van lluir les seves millors gales, quin glamour!!!
AQUÍ US DEIXO L'ÀLBUM DEL SOPAR.
Us convido a comentar aquest escrit amb les vostres sensacions...
Mònica Moro
.

Ja estem preparades pel Campionat de Catalunya

"Les supporters" i no és un grup musical
Des de les 8h del matí, els 2 equips infantil i l'aleví aocompanyats d'entrenadores, auxiliars, pares, mares i incondicionals estem a Picornell. Tot els equips participants avui, a més a més de solos i duets ja estan a les instal·lacions escalfant per a començar la competició. Avui, la previsió és:
  • 10h: competició de SOLOS
  • 12h: competició de RUTINES
  • 16h: competició de DUOS
Per si voleu venir a encoratjar les nostres sirenes, les seves actuacions previstes seran:
  • Equips infantils: a partir de les 12'30h. L'infantil 2 de la Íngrid competeix en 2ª posició i l'infantil 1 de l'Èdith en 7ª posició d'un total de 9 equips participants.
  • Equip aleví: després de la competició infantil, potser cap a les 13h i surten en 3ª posició.
I bé, aquí estarem esperant a tothom que vulgui acompanyar-nos i cridar: Pele-pele-Pelegrí !!!

Resultats, resultats i primer tast de fotos de sincro

Original composició de l'equip de la Clara
Uiiiiii quines presses que tenien totes les sincronistes ahir diumenge a veure i publicar al Facebook les fotos de l'exhibició de rutines del CEEB de dissabte a Picornell. Certament vam gaudir d'una jornada molt agradable que també va servir per a "prendre mides" a la piscina a on es competirà aquest proper cap de setmana; el dissabte 12 Campionat de Catalunya equips aleví i infantil i diumenge 13 les rutines del Campionat de Catalunya d'escoles de menors i majors de 12a. Doncs, bé, per a què tothom pugui començar a gaudir "dels records" ja hem obert el nostre àlbum de les rutines de dissabte. El podeu veure pulsant aquí o a sobre de la imatge.
Tanmateix, aquests dies la Federació Catalana de Natació ha publicat resultats que estaven pendents:
I finalment una actualització del calendari de competicions amb la celebració de la Copa Catalunya Absoluta de Sincronitzada el 3 de juliol al CN Tàrraco.
De moment això és tot, aviat nova convocatòria de competició per al proper cap de setmana, crònica de l'exhibició per als que no vau poder assitir i també la crònica i imatges del sopar del club.

Esteu ben atents que se'ns acumulen les novetats al bloc !!!
.

Diuen que dissabte vé l'equip nacional a l'exhibició del CEEB

Doncs això sembla, hem rebut un comunicat del CEEB a on textualment ens diuen:

La Marina amb l'Andrea
"és un plaer informar-vos que aquest dissabte obrirem les exhibicions de natació sincronitzada a les 16:30 amb l' EQUIP DE LA SEL·LECCIÓ ESPANYOLA 2n classificat a les últimes olimpiades de Pequin i ANDREA FUENTES".

Així doncs, a més a més de veure tots els nostres equips amb les seves millors coreografies també podeu veure en directe, sí es confirma, la millor sincro del món.
Recordeu que les nostres sincronistes van tenir la sort de fer-se una fotografia amb l'equip olímpic de sincro just abans de marxar cap a Pekín. Pulsant aquí la podeu veure.

Allà hi serem !!!

Dissabte 5 de juny tota la sincro del Pele a les Picornell. Us esperem !!!

Només una vegada a l'any tenim la oportunitat de veure totes les nostres sirenes juntes i reunides amb les seves entrenadores mostrant-nos les coreografies treballades durant la temporada i.... en aquesta ocasió la cita és el proper dissabte 5 de juny a les Piscines Bernat Picornell. Allà podrem gaudir de l'exhibició de rutines del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona. El CNJP participa amb tots els seus equips que són 7 i ho fa segons l'ordre de sortida que podeu consultar aquí. 
Aquesta exhibició comença a les 16'30h i ballaran 45 equips. Tots hi esteu convidats a veure l'exhibició, val la pena apreciar la feina feta i sobretot aplaudir i encoratjar les nostres nedadores des de la grada.

I després.... EL SOPAR DE FI DE TEMPORADA DEL CNJP al que tots els nedadors i nedadores del club hi esteu convidats (el preu del ticket per als acompanyants és de 15 eur, gratis per als menors de 4 anys). 

Us esperem a tots a les Piscines Picornell i us animem a fer un bon reportatge gràfic i/o de vídeo que després publicarem en aquest bloc.