Bye, bye temporada 2009-10

Amb la participació aquest cap de setmana del nostre club al Campionat de Catalunya d’estiu aleví de natació acabem la temporada 2009-10.

Junta directiva, entrenadors i director tècnic al sopar del club
La Junta Directiva i jo mateix com a director tècnic del Club Natació Joan Pelegrí volem felicitar als nostres nedadors i nedadores, equip tècnic, pares i mares i persones que treballen al club i que han estat part important per a aconseguir que aquesta temporada hagi superat amb èxits esportius a l’anterior en les dues especialitats, la natació i la sincronitzada.

Hi ha hagut moments de sacrifici però també ens hem divertit, tots ens hem implicat per a què el nostre club sigui més conegut tant en l’àmbit esportiu com al nostre barri. 

Des d'aquí ens comprometem i us animen a seguir treballant per a consolidar la feina feta i fixar-nos nous objectius per assolir.

Bones vacances

Xavier Cuspinera

Article poti-poti de final de temporada de sincro

I.... una nova temporada acabada, i ja en van dues a aquest blog, el mes de juliol al final ha vingut carregat d'activitats i coses que han anat endarrerint aquest article. Així, després de pensar varies vegades com fer-ho m'he decidit a fer un resum amb tot el que hi havia pendent:
 
De moment això és tot, diria que no m'he oblidat res. Tinc més fotografies que m'heu fet arribar i que aniré publicant abans de desitjar-vos un bon estiu.

Gran exhibició de natació sincronitzada a les Piscines Picornell

Exhibició equip nacional
A la web de la Federació Catalana de Natació s'han publicat els horaris d'entrenament i d'exhibició de la selecció estatal de natació sincronitzada per al proper dissabte 10 de juliol a les Piscines Picornell, segons us comentàvem al post de dimarts

Així, per als que us vulgueu acostar i gaudir de l'espectacle, el timing és:

Exhibicions  divendres 9 de juliol 
11.00 h Duets tècnics
12.45 h Equips Tècnics
18.00 h Solo Lliure i Duet lliure
19.45 h Equips lliures

Exhibicions  dissabte 10 de juliol
20.30 h  Gran espectacle amb totes les rutines tècniques i lliures i el combo.

Si accediu a la notícia de la FCN podreu llegir que el divendres 9 de juliol es podran veure les rutines de les nostres nedadores així com de França i Gran Bretanya. Tanmateix us explica quines rutines, duos i solos han canviat entre d'altres informacions.

Inscripcions per l'estada de Berga - Setembre 2010.

Us recordem que, com l'any passat, farem una estada de pre-temporada a Berga. Hi anirem del dimarts 31 d'agost a la tarda fins al dissabte 4 de setembre, seran 5 dies i 4 nits per a retrobar-nos després de les vacances, per començar a posar-nos en forma i a adaptar-nos als nous equips de la temporada.

Si encara no heu rebut la informació no us preocupeu que ben aviat la rebreu a casa per carta. Si no fos així podeu trucar al club o enviar un correu electrònic amb qualsevol dubte que tingueu.


Us recordem també que les places per anar a Berga estan limitades i que heu de fer la vostra inscripció abans del 15 de juliol (inscripció de 30€ a la secretaria del club).

Bon estiu!

SINCRO de la bona aquest cap de setmana a Picornell

Al club hem rebut una comunicació de la Federació Catalana de Natació a on ens diuen (reproduïm el missatge literalment):

L'equip nacional a l'exhibició del CEEB
"El proper dissabte 10 de Juliol a les 20.30h, l'Equip Nacional conjuntament amb altres seleccions faran una exhibició de sincro espectacular a les Piscines Bernat Picornell.

L'entrada és gratuïta, esteu tots convidats!!!

A més a més durant divendres, tot el dissabte i diumenge es faran entrenaments també a Picornell. Tots els que voleu anar a veure els entrenaments podeu anar sense problema, també l'entrada és gratuïta.

Aprofiteu això no passa tots els dies. I si podeu feu córrer la veu, quanta més gent vingui especialment a l'exhibició més ressò tindrà el nostre esport!!!"

Doncs ja ho sabeu, només heu d'anar a Picornell i gaudir de l'espectacle !!!


SINCRO Última hora: tanquem la temporada amb 2 medalles. Visca !!!!

Ens acaben de trucar i com ens ha agradat la trucada: les nostres noies de la Copa Catalunya Open de Natació Sincronitzada han guanyat dues medalles:
    Winner...?
  • El duet Raquel Gràcia i Mireia Salvat han aconseguit la tercera posició enduent-se la medalla de bronze
  • L'equip "Waterloo" ha guanyat i s'ha endut la medalla d'or
 I mentre esperem notícies de com ha estat i fotografies/videos de la competició només podem dir : 

FELICITATS A LES NEDADORES I A LA SEVA ENTRENADORA, LA MERI QUE SEMPRE HA CREGUT QUE TOT ÉS POSSIBLE 


Duo Raquel i Mireia
La rutina campiona


El proper dissabte: Copa Catalunya Open de Natació Sincronitzada

Dissabte 3 de juliol a partir de les 10:30 h es celebra al CN Tàrraco la Copa Catalunya Open de Natació Sincronitzada amb les competicions de Duets i Rutines Combinades.
Així, a la web de la Federació Catalana de Natació hi ha informació diversa:
Hi ha inscrits 9 duets, 2 dels quals són del CNJP:
  • Cristina López i Andrea Egea que surten com a duet nº7
  • Raquel Gràcia i Mireia Salvat que surten com a duet nº8
Equip "Waterloo"
A més a més també es presenta un equip del club a la rutina combinada. És el nostre equip sincro 4 entrenat per la Meritxell Salvat amb les nedadores: Raquel Pañero, Carla González, Itziar Garcia, Paula Reixats, Mireia Alegre, Marta Balaguer, Queralt Simó, Henar Granero, Patricia Soler, Raquel Gràcia i Carlota Freixas.
L'any passat aquesta competició ens va donar una gran sorpresa amb la medalla de bronze del duet Cristina López - Raquel Gràcia.

Doncs aquesta és ja el darrer campionat de sincro abans d'entrar de ple a l'estiu. Molta sort a totes les nedadores i que tinguin una molt bona prova !!!