Ja hem arribat a Berga!!

Hola a tots!

Tal i com us hem promés actualitzem el blog per fer-vos saber que hem arribat bé a Berga.
El viatge ha estat molt tranquil, la veritat és que ens esperavem més moviment...
Hem arribat cap a tres quarts de set i hem repartit les habitacions i ens hem anat instal·lant. Per a tots nosaltres és molt important donar bona imatge del club per allà on anem i així ho demostren les nostres habitacions com podeu veure a la foto (habitació de les pre-alevins de sincro).
Un cop els llits han estat fets, hem anat a passejar pel voltant de l'alberg i els de natació han jugat una estona abans de sopar. L'estona de sopar s'ha fet una mica més llarga del convenient per culpa de la menestra de verdures però al final tots s'ho han menjat tot!
Ara ja estem tots a les habitacions a punt de dormir i esperant amb ganes començar els entrenaments demà de bon matí.

Bona nit a tothom.

La setmana vinent: cap a Berga !!!

Hola de nou!
Encara estem de vacances però escalfant motors per a la nova temporada que ja la tenim aquí mateix. 
La nostra primera activitat, com us vam comunicar al mes de juliol, és l'estada de pretemporada a Berga. Des del blog volem recordar-vos algunes qüestions importants:
  • Sortida: dimarts 31 d'agost a les 16:30h des de les nostres instal·lacions. Us recomanem puntualitat per a poder complir els horaris previstos.
  • Tornada: dissabte 4 de setembre a les 17h a la seu del club
 Pulsant aquí podeu descarregar tres documents importants per a l'estada:
Aquesta documentació és imprescindible per a poder anar a Berga; ens la podeu fer arribar els dies 30 o 31 d'agost a la secretaria del club o el mateix dia de la sortida a les 16h.

Doncs ja està, ja tenim el primer escrit de la temporada 2010/11 al nostre blog que de ben segur ens facilitarà informació de les activitats, competicions, resultats i moltes coses més relacionades amb el nostre club.

Aviat més notícies fresques !!!

Bon estiu a tots i a totes !!!

Amb un peu de vacances i l'altre camí d'elles aprofitem des del blog del Pele per a desitjar-vos un molt bon estiu. 
Definitivament ha acabat la temporada 2009/10 i ja treballem fort per a la propera, que no sabem si serà bona o dolenta, però us podem assegurar que serà intensa.
El blog descansarà el mes d'agost i reprendrem les activitats a principis de setembre amb moltes novetats (fixeu-vos en la nova pàgina Caminem).
Descanseu, agafeu forces i ens retrobem d'aquí a poques setmanes amb la primera activitat que serà l'estage a Berga.
Deixem cuidant aquest espai que tant ens estimem a les nostres particulars supernenes !!!