El 29/9 normalitat al club

Demà dimecres 29 de setembre de 2010, si no es presenten incidents, el Club Natació Joan Pelegrí desenvoluparà les seves activitats amb normalitat.

Ajuts per a menors d'edat que fan esport al nostre barri

El Districte de Sants-Montjuïc ha posat en marxa un Programa d'Ajuts a l'Esport Base 2010-2011 amb l'objectiu de garantir que cap menor quedi exclòs de la pràctica esportiva per raons econòmiques en el Districte de Sants-Montjuïc.
Com tots sabeu el Club Natació Joan Pelegrí és una de les entitats esportives del districte i per això vol facilitar-vos la tramitació d'aquest ajut; el  resum de la convocatòria és:
  • La subvenció està adreçada a menors d'edat integrats en unitats familiars amb ingressos iguals o inferiors a 9.667,70 euros bruts anuals per cada membre. 
  • L'import de l'ajut suposarà des del 15% fins a un màxim del 50% del cost de l'activitat esportiva. 
  • Per tenir accés als ajuts econòmics, cal que l'infant, pares i/o tutors estiguin empadronats al Districte de Sants-Montjuïc. 
  • El període de presentació de sol·licituds és del 9 de setembre fins el 9 d'octubre de 2010. 
  • El formulari ha d'estar segellat per l'entitat esportiva que organitza l'activitat. 
  • Un cop aprovat, l'import de l'ajut s'ingressarà directament a l'entitat esportiva, prèvia justificació. La família només haurà d'abonar a l'entitat la diferència entre la quota i l'ajut concedit.
Així, el formulari i la relació de documentació a presentar està disposició dels socis interessats a la secretaria del CNJP (amb la part corresponent al CNJP  emplenada i portarà el segell).
Posteriorment s’haurà de presentar a les oficines de la Direcció de Serveis a les Persones del Districte de Sants-Montjuïc (c/ Creu Coberta 104, 1ª planta), acompanyada de la documentació que figura al revers, del 9 de setembre al 9 d’octubre de 2010, de 10:00 a 14:00 de dilluns a divendres, i els dimarts de 16:00 a 19:00.
I aquí podeu veure els documents originals:
 Qualsevol dubte sobre aquesta qüestió adreceu-vos a la secretaria del club (+34 934315299) o bé per mail al Director tècnic, en Xavier Cuspinera (xcuspinera@joanpelegri.com).

Horaris i quotes ja disponibles

Així és, els dies, horaris, entrenadors i import de les quotes ja ho teniu disponible tant per a natació com per a natació sincronitzada a través dels següents links:
Aviat publicarem el calendari de d'entrenaments dels dissabtes de natació sincronitzada.

Bona nit !!!

Competició nivell 1 sincronitzada

Us informem a tots els interessats que la competició de nivell 1 de sincro està transcorrent amb normalitat i que la donarem per acabada entre dos i tres quarts de vuit (19.30-19.45h).

Passem el nivell 1 de sincro

Demà dissabte 17 de setembre, a partir de les 16h a les instal·lacions del CNJP totes les nostres sincronistes passaran les proves per a obtenir el nivell 1 de natació sincronitzada. Aproximadament 60 nedadores es presentaran a les proves d'aquest nivell.
Molta sort a totes i podriem dir que: això està fet !!!

SINCRONITZADA: revisió mèdica

Les revisions mèdiques a les nedadores de natació sincronitzada tindran lloc de 8 a 15h al CNJP els dies:
  • Dissabte 18 de setembre 
  • Dissabte 2 d'octubre
Per a organitzar la dinàmica de les revisions i evitar cues, els pares i mares de les sincronistes heu de passar o trucar al club (93 431 52 99) abans del 17 de setembre per a demanar hora. L'assignació es farà per ordre de reserva i qui no en tingui demanada no podrà passar la revisió. 

Es prega puntualitat per a poder complir amb els horaris assignats.

Gràcies per la vostra colaboració!

NATACIÓ: modificació entrenaments

Divendres 17 de setembre els tècnics de natació del CNJP han estat convocats a una reunió per la Federació Catalana de Natació. És per això que queda anulat l'entrenament d'aquest dia a la Piscina Sant Jordi en les categories de Benjamins, Alevins I i Infantils.

Aquest fet ens obliga a reorganitzar les sessions de la següent manera:
  •  Benjamins i alevins I: dissabte 18/9/2010 al CNJP, d'11.30 a 13.00h
  •  Infantils i alevins II: dissabtes al CNJP, de 10 a 11.30 (a partir del 18/9)

Horaris i tarifes nova temporada SINCRO


Ja tenim els grups, els horaris, els entrenadors i les quotes de natació sincronitzada per a la temporada 2010/11. Els podeu consultar pulsant aquí. Tanmateix, a la columna dreta del blog trobareu sempre l'enllaç des de la secció Utilitats del club.
Bona nit!

Reaprofitem - reutilitzem - reciclem

Estem d'estrena al blog! Si us hi fixeu veureu que tenim una nova pestanya anomenada 2a mà a on iniciem el "mercadillo" de material esportiu del nostre club. Tot sovint, nens i nenes creixen ràpid i l'equipació amb prou feines dura una temporada, així, amb aquest nou espai volem donar sortida ja sigui mitjançant la venda i/o l'intercanvi de peces com pantalons d'esport, banyadors, bosses i d'altres elements que ja porten algun temps guardats al calaix o a l'armari.

Aprofitem per a fer extensiva la invitació de participar al "mercadillo" als membres del club que ja no hi són entre nosaltres i l'equipació per tant ja no la fan servir. Els hi podeu dir si manteniu el contacte ambells !!!

El sistema que proposem és senzill, bàsicament es tracta de publicar un comentari amb la oferta i deixar un telèfon o e-mail de contacte. Podeu veure l'explicació pulsant aquí.


Última nit fora de casa

Doncs sí, avui ja és la última nit aquí a Berga i ara estan tots acabant de fer les maletes i a punt de posar-nos a dormir.

Avui ha estat un dia amb molt de sol. I els entrenaments han anat força bé. Les de sincro han fet algunes variacions i aquest matí en comptes de córrer han fet una mica d'aeròbic amb la Laia. Per la tarda tant els de natació com les de sincro hem entrenat juntament amb els i les nenes de natació i sincro de Berga. L'experiència ha estat molt bona i les més grandetes han acabat intercanviant-se els messengers i facebooks.

L'anècdota del dia l'ha protagonitzada la Neus Fortuny de sincro quan, jugant a mímica, ha interpretat de manera molt explícita la paraula "tanga". Llàstima que no teniem una càmara a mà però ja us ho podeu imaginar...

Després de sopar tots hem jugat a "matar". Els equips, que podeu veure a la foto, eren natació contra sincro i amb complot i trampes d'entrenador i entrenadores incloses podríem dir que hem quedat empatats.

Fent una petita valoració abans dacabar l'estada, la veritat és que els dies han passat molt ràpids encara que cap a última hora de la nit els més menuts trobaven a faltar als pares. Hem entrenat molt i per això estan molt cansats però realment tots ho han passat molt bé. Aquesta segona experiència ha estat molt profitosa tant a nivell d'entrenaments com a nivell social, segur que repetim, si tot va bé, l'any vinent.

No sabem si demà abans de marxar podrem actualitzar així que, per prevenir, ens acomiadem fins demà i recordeu que ens veiem a les 17h al Pele.

Bona nit!

Un dia, literalment, passat per aigua!

Tal i com vàrem predir, la nit d'ahir va ser molt tranquil·la, l'esgotament va guanyar la partida a la majoria dels i de les nostres nens i nenes.

Aquest matí ha costat una mica aixecar-se però tot i així el dia ha transcorregut normalment. Després dels entrenaments del matí hem dinat amb molta gana uns canelons boníssims i un estofat, i hem marxat d'excursió.

Ha estat una tarda molt complerta. Hem pujat muntanya amunt durant uns tres quarts d'hora, tots junts fins a la Font Negra. Un cop allí hem encertat unes quantes dianes fent tir amb arc, uns amb més punteria que d'altres, és clar! Hem fet una petita ruta d'orientació pels boscos i no ens podem queixar, som de Barcelona però també ens sabem orientar entre arbres i rieres. I no ens podem treure valor perquè la majoria de nosaltres ha pujat una petita paret de roca fent escalada (segur que ven aviat correran videos d'això pel facebook...).

Fins aquí la tarda ha anat rodona, la "particularitat" l'hem tinguda quan hem hagut de fer el camí de baixada, uns altres 35-40 minuts a peu, i s'ha posat a ploure. Al principi no molestava gaire la pluja, però a punt d'arribar a l'alberg ha començat a ploure fort i hem estat dubtant entre apretar a córrer o posar-nos a nedar pel mig de Berga! Quan hem arribat a l'alberg tan sols ens calia ensabonar-nos que ja estàvem mig dutxats. Tot i això córrer sota la pluja tots junts ha estat molt divertit!!!

Un petit avís per als pares: no us amoïneu gaire si els i les vostres fills i filles dissabte tornen amb les bambes encara mullades...  


Un cop dutxats hem sopat i, després de sopar, els nens de natació han celebrat l'aniversari d'una de les nedadores del club, l'Esther Morillo que avui ha fet 9 anys i que ha apagat totes les espelmes del pastís d'una sola bufada!! MOLTES FELICITATS!!!

Altre cop estem segurs que avui serà una nit mooooooolt tranquil·la.

Fins demà i bona nit a tots els que cada dia ens aneu seguint.

Inici de temporada - natació sincronitzada

Ja és setembre, les vacances exhaurides, les instal·lacions renovades (han fet obres al Pele!), les piles carregades i la temporada amb la concentració a Berga iniciada. Nedadors i sincronistes han començat la posta a punt i la propera setmana ja comencen els entrenaments al club.
La temporada començarà el dia 6 de setembre de 2010 i farem les següents activitats a les nostres instal·lacions:
  • Trobada a les 15.30h de nenes i entrenadores.
  • Revisió de documentació.
  • Tallatge de l’equipació.
  • Altres activitats lúdiques (per això hauran de portar roba d’esport).
Cal portar la següent documentació degudament complimentada:
Aquest dia a les 18'30h pares i mares esteu convocats a la reunió d'inici de temporada a on presentarem els grups, entrenadores, objectius i d'altres qüestions rellevants. Ens interessa molt que feu tot el possible per assistir a la reunió, sou una part important del club!
Bé, de moment això és tot, seguiu atentament el blog que aniran arribant notícies des de Berga.

El primer dia a punt d'acabar-se

Ahir al final va ser una nit llarga. Algunes de les grans de sincro van voler recordar una tradició establerta l'any passat i van sortir a córrer una estona en pijama per agafar ganes de dormir. Per altra banda, també algunes de les petites de sincro i de natació no aconseguien dormir i entre totes plegades van tenir a alguna entrenadora en dansa fins passades les 2.30 de la nit! Això sí, aquest matí no hi ha hagut cap problema per aixecar-nos a l'hora.

El primer dia d'entrenaments ha començat a les 7.30 del matí. L'esmorzar ha anat bé i tot seguit els de natació han anat cap a la piscina a entrenar i les de sincro hi han anat més tard, després de córrer una horeta per la rambla.

A l'hora de dinar estaven tots afamats i l'arròs i el pollastre no han durat gens als plats!!

Per la tarda els nens grans de natació han entrenat una estona més amb la Mar, i els petits han estat fent jocs i circuits amb l'Edu.

Les de sincro han fet algun joc, entrenament fóra de l'aigua i un parell d'hores més d'entrenament a la piscina.

A les 9 de la nit ja estàvem tots dutxats i a punt per a sopar. Una amanida de pasta i unes salsitxes amb patates fregides i KETCHUP (que no falti!) han sentat de meravella a tots els nostres nedadors i nedadores.

Ara, després de jugar una estona davant de l'alberg, ja és hora d'anar a dormir. Esperem que aquesta sí que sigui una nit tranquil·la.

Una abraçada a tots els papis dels vostres nens i nenes que ja us enyoren.