NATACIÓ: dissabte infantils i alevins a competir!

Ja teniu a la columna lateral del blog una nova convocatòria de competició per als alevins i infantils de natació. En aquesta ocasió dissabte tots i totes cap al Club Natació Atlètic Barceloneta.
També podeu descarregar la convocatòria pulsant aquí.
Mooooooooooooolta sort !!!

SINCRONITZADA: àrbitres de sincro al Pele

Com us deiem fa uns dies, la Federació Catalana de Natació havia convocat un curs d'àrbitre de Natació Sincronitzada de Nivell I per als mesos de novembre i desembre.
En aquesta ocasió, el CNJP s’ estrena ofertant formació d'àrbitre a les seves
entrenadores i auxiliars. Aquest any s’ han apuntat la Berta i la Meritxell.

Molta sort a totes dues !!!

NATACIÓ: Óscar aviat estaràs de nou amb nosaltres !!

Des de la secció de natació us comuniquem que en Oscar Gimeno, un gran noi i nedador aleví del club, durant un temps deixarà de nedar doncs ha de fer repòs. 
Des d'aquí, volem manifestar a l'Óscar que tots els seus companys i entrenadors li desitjen una ràpida millora, que tres mesos passen ràpid i  ben aviat tornarà a entrenar i a competir amb els seus companys.
Una molt forta abraçada i un petó molt gran.
T'esperem !!!

SINCRO: la Mireia presenta el treball de recerca sobre la tècnica de sincro

Us volem informar de la finalització del treball de recerca de la Mireia Alegre, auxiliar i nedadora del grup de les júniors. Treball que ha estat presentat a 2n. de Batxillerat sobre la importància de la tècnica en sincro. Ha obtingut molt bona nota i ens l’ofereix a totes les sincronistes que vulgueu aprendre’n una mica més. 
Estarà disponible a partir de la propera setmana a la secretaria del club. 

Li donem la nostra més sincera enhorabona !

SINCRO: Tensi Graupera, jutgessa internacional, ens avalúa

El divendres 5 de novembre, les alevins, infantils i júniors vam tenir la sort de comptar amb la presència de la jutgessa catalana-internacional Tensi Graupera, tres vegades olímpica i ex companya de les nostres intrèpides entrenadores. Molt amiga també del reglament de la FINA.
Nedadores i entrenadores amb Tensi Graupera
Va explicar una figura obligatòria de cada grup d’ edat amb les seves posicions bàsiques i transicions més importants, incidint en els coeficients valoratius de cada seqüència. Després va anar avaluant verbalment  l’ execució de la figura en cadascuna de les nostres nedadores. Va ser una sessió ben aprofitada doncs les noies  van poder preguntar, experimentar i reflexionar des  d’ un punt de vista ben diferent.
També ens va ensenyar el fantàstic anell  de les olimpíades que porta del dissenyador i president del Kallípolis, en César Villegas, exentrenador de les nostres veteranes monitores B. i M. i promotor clau de la sincro espanyola. 

S’ ha de dir que la Tensi va quedar molt contenta de l’ interès i l’ esforç de les nedadores i així ens ho va manifestar a la Íngrid, la Èdith i la Meritxell.

Hem fet un àlbum de fotos que podeu veure pulsant aquí.

Moltes gràcies Tensi per compartir amb nosaltres la teva experiència  i… fins quan vulguis !

Meritxell Salvat

NATACIÓ: primeres fotosTrofeu XXVII aniversari CN Cornellà

Aquí us deixem l'àlbum de la competició amb les primeres fotos d'aquest matí. Qui en tingui més si les deixa a la secretaria del club les afegirem.

SINCRONITZADA: curs de jutge

A la web de la FCN, llegim que s'ha obert la matrícula per al curs d'àrbitre de Natació Sincronitzada de Nivell I organitzat per l'Escola de Tècnics de la Federació Catalana de Natació. Tindrà lloc els dissabtes entre el 20 de novembre i l'11 de desembre de 2010 (15'30 a 19'30h) a les instal·lacions de l'Escola Catalana de l'Esport.
Si teniu més de 16 anys i menys de 45, i esteu interessats o interessades ho feu saber a la secretaria del CNJP. 

 Des d'aquí podeu descarregar el díptic del curs.

NATACIÓ: llistes de sortida Trofeu XXVII aniversari CN Cornellà

Només un parell de linies per a posar a la vostra disposició les llistes de sortida de les proves de demà al Trofeu del XXVII aniversari del CN Cornellà del proper dissabte: 
Molta sort a tots i a totes els nedadors i nedadores del PELE !!!

SINCRONITZADA: entrem en competició

Aquest dissabte 13 de novembre iniciem la temporada de competicions de natació sincronitzada amb la 1a jornada de la lliga de figures. de la Federació Catalana de Natació a la piscina de la Residència Joaquim Blume a Esplugues de Llogregat.
La participació a les 3 categories és molt nombrosa:
  • Alevins: 82 sincronistes (10 del CNJP)
  • Infantils: 76 sincronistes (11 del CNJP)
  • Juniors: 48 sincronistes
Totes les participants han de dur banyador negre i gorro blanc, és molt important no oblidar-se !!!

Us recordem que la piscina no té grades i no hi ha espai per als espectadors. Al calendari d'activitats de la columna de la dreta d'aquest blog trobareu més informació.

MOOOOOOOLTA SORT als nostres equips !!!!

CAMINEM: serra de l'Ordal

El grup caminem i fem salut ha programat la sortida nº 54: "Serra de l'Ordal, penyal del Moro, pic de Sarratosa i creu i bosc de l'Ardenya"  per al diumenge 28 de novembre de 2010.
Per si us voleu apuntar a passar una bona estona, les dades bàsiques de la sortida són: 
  • Punt de trobada:  8:30 h. a la porta del CNJP
  • Desplaçament: cotxes particulars 
  • Cal dur: esmorzar i bota de vi
  • Hora de tornada: sobre les 14'30h.
La inscripció és gratuïta, només cal apuntar-se a Secretaria. El temps de caminar és de 3 hores de bon camí amb pujades suaus.
És imprescindible dur calçat de muntanya. Us recomanem roba d'abric. En el moment d'apuntar-se cal dir si es porta cotxe i quants places hi ha lliures. 
Pulsant aquí podeu descarregar tota la informació.
Us esperem !!!

NATACIÓ: Trofeu XXVII aniversari CN Cornellà

El proper dissabte dia 13 de novembre tots els nedadors i nedadores del club estan convidats a participar al Trofeu XXVII aniversari CN Cornellà. Les proves són a la piscina municipal de Can Millars. Hi ha sessió de matí i de tarda segons la convocatòria que hem publicat (disponible a la secció lateral del blog) i també descarregable des d'aquí.

A gaudir del Trofeu!
Mar Mirabete

CAMINEM: àlbum de fotos dels bufadors de beví

Ja tenim publicat l'àlbum de fotos de la darrera sortida del grup caminem, és de l'excursió del 24 d'octubre els bufadors de beví, uns paratges preciosos segons podem veure.
Ara animen, els "caminadors" a deixar comentaris en aquest escrit explicant-nos allò que més us va agradar, impactar, encuriosir o el que us vingui de gust.

Fins la propera!

Dues noves convocatòries de natació per al proper dissabte

Ja teniu publicades les convocatòries per a les lligues infantil i aleví de natació del proper dissabte el Club Natació Mediterrani.
A més a més de trobar-les a la columna dreta del blog també les podeu descarregar des d'aquí:
Molta sort a tots i a totes, que vagi molt bé !
Mar Mirabete