CAMINEM: Serra de Collserola

                                          
El grup caminem i fem salut ha programat la sortida n. 55: "Serra de Collserola" per el diumenge 30 de gener. Las dades bàsiques de la sortida són:

·  Punt de trobada : 8:30 h. a la porta del CNJP
·  Desplaçament: Transport públic (portar tarjeta TMB)
·  Cal dur: esmorzar
·  Hora de tornada: sobre les 14:30 h.

La inscripció és gratuïta, només cal apuntar-se a Secretaria. El temps de caminar és de 3 hores de bon camí. És imprescindible dur calçat de muntanya i roba d'abric.

NATACIÓ: seguim amb les competicions

Dissabte 29 a les 8:00h del matí alevins i benjamins de repesca nedaran al Club Natació Terrassa.

Aquí us deixem la convocatòria i molta sort per a tots i totes !!!

NATACIÓ: triomf de la secció al Trofeu de l'escola Llor

Aquet diumenge la secció de natació va estar convidada a un trofeu de natació que es realitzava a l’escola Llor de Sant Boi de Llobregat.
Els entrenadors de natació no tenim paraules per a descriure el nivell que el nedadors i les nedadores de totes les categories, van demostrar tenir.
Per això aquí teniu no en paraules sinó en fets, el que valen els nostres NEDADORS I NEDADORES DE LA SECCIÓ DE NATACIÓ DEL CLUB NATACIÓ JOAN PELEGRÍ.

Els benjamins ben contents amb les medalles

Infantils i alevins amb la recompensa

Escola i prebenjamins amb les medalles
Mar i Edu
.
.
.

NATACIÓ: el proper cap de setmana tots a competir.

Aquest proper cap de setmana totes les categories de la secció de natació del nostre club competeixen, i fins i tot algunes per partida doble. Així tenim:
  • 3a jornada de la lliga benjamí i 2a jornada de la lliga pre-benjamí: el dissabte 22 de gener al  Club Natació Mediterrani.

  • Trofeu de l'escola Llor el diumenge 23 de gener al l'escola Llor de Sant Boi de Llobregat
Les convocatòries  de les competicions les trobareu a la columna dreta d'aquest bloc.
Molta sort a tots els nedadors i nedadores !!!

2a edició 2011 de l'interclubs de sincro

El proper dissabte 19 de febrer a partir de les 16h a la piscina El Tossalet de Berga (Guillem de Berguedà, s/n - 08600 Berga) es disputarà la 2a edició del Campionat interclubs d'escoles de natació sincronitzada 2011. En aquesta competició, organitzada pel nostre club, poden participar nedadores de 12 a 18 anys (nascudes del 1998 al 1993).
Aquí podeu descarregar la normativa de competició i el full d'inscripció que podeu entregar a la secretaria del club o bé enviar-lo per correu electrònic a xcuspinera@joanpelegri.cat abans de les 12h de l'1 de febrer. Anirem pubilcant la informació a la pàgina de la competició a aquest mateix bloc.

SINCRONITZADA: videos de gimnàstica aplicada

Ja fa uns quants dies el CN Kallipolis al seu  Facebook publicava uns videos sobre gimnàstica aplicada a la natació sincronitzada realitzats per les entrenadores russes Olga Brusnikina i Svetlana Saidova que segons deia van ser enviats per la LEN. Aquí us els deixem:




NATACIÓ: les nostres campanades

Nosaltres el 31 de desembre mengem els raïms dues vegades, així entrem al 2011 amb doble bona sort:





La secció de natació us desitja el millor per al 2011!!!