Felicitacions a la secció de natació

Vull felicitar la Mar i els nedadors i nedadores  que han participat als Campionats de Catalunya per la gran millora que han fet. Vol dir que estem aprofitant els recursos que tenim i que l’esforç que fan els entrenadors, nedadors i pares es veuen compensats en el resultats.

Estic convençut que les nostres línees de treball són les adequades i us encoratjo a seguir treballant per seguir avançant i optimitzar els petits detalls que ens poden portar a seguir millorant amb els mitjans que disposa el nostre club.

Xavier Cuspinera

NATACIÓ: diplomes i més als Campionats de Catalunya alevins

El passat cap de setmana, 19 i 20 de febrer es van celebrar a Olot els Campionats de Catalunya alevins que ens van proporcionar molt bones sorpreses al CNJP. Així doncs, aquí va la crònica:

Pau Morales
Ha nedat els seus millors Campionats des que jo, la Mar, el coneixo. Ha aconseguit dos diplomes i un d’ells en una prova que  feia per primera vegada .
8è i Diploma de Catalunya en 200m esquena: 2.38.53
7è i Diploma de Catalunya en 400m estils: 5.48.95
9è en 100m esquena: 1.15.41
23è en 200m braça: 3.16.47

Marta Aguerri
El primer dia estava molt nerviosa però a partir del segon va demostrar la classe que té nedant i va aconseguir un Diploma molt més que merescut .
6ena i Diploma de Catalunya en 200m lliures: 2.38.96.
12ena en 100m  lliures: 1.15.41
14a en 400 lliures: 5.45.72

Paula Canals
Segon any nedant i de cap a uns Campionats de Catalunya aleví !!!! Neda cada dia baixant les seves marques en 5, 18 i 18 segons cada prova, tota una campiona.
17ena en 100m braça: 1.38.39
32ena en 200m estils: 3.14.93
24ena en 200m lliures: 2.53.39

Ivan Nieto
Primer Campionat de Catalunya i molt nerviós, per això alguna prova no va sortir com s'esperava, però ja està tot més que parlat  amb ell, i de ben segur que ens donarà agradables sorpreses als Campionas de Cataluya d'estiu.
33è en 400m lliures: 6.00.20.
42è en 200m lliures: 2.50.31.
Desqualificat en 200 estils per una arribada irregular.

Des d'aquí us felicito públicament per aquest Campionat i perquè no, pel bon rotllo que tots plegats portàveu.

ANIMS PER ALS D’ESTIU
Mar Mirabete

NATACIÓ: crònica dels Campionats de Catalunya d'hivern infantils

Com sabeu aquest mes de febrer per a la secció de natació ha estat més mogut del normal doncs hem participat als Campionats de Catalunya d’hivern per part de la Federació Catalana de Natació.
Els dies 11,12 i 13 de febrer, es van disputar els Campionats de la categoria Infantil, on van participar la Judit, l'Anna i la Mei. Per a totes tres, era la primera vegada que participaven en categoria infantil que és molt competitiva. Els resultats obtinguts han estat força bons i ara caldrà treballar fort per a que als Campionats de Catalunya d'estiu els resultats siguin molt millors.

22a als 100m papallona: 1.24.24

Participar en aquesta competició requereix assolir uns temps mínims en cadascuna de les proves prèvies; així la nedadora Judit de Lazaro és qui ha obtingut 7 mínimes per a poder prendre part.
Des d'aquí aprofitem per a donar les gràcies a la Mar Sans i al Pau Morales, que han demostrar tenir un molt bon sentit de companyerisme i van venir a veure nedar a les seves companyes.

NATACIÓ: Pre-benjamins i benjamins a competir !!!

El proper dissabte 26 de febrer per la tarda, al Club Natació Atlètic Barceloneta es disputarà la 3ª jornada de lliga categoria pre-benjamí i la 4ª jornada benjamí.
Els nostres nedadors i nedadores han d'estar a les 15h a la porta d'entrada del Club Natació Atlètic Barceloneta amb l'equipació del club.

Pulsant aquí teniu la convocatòria que també està a la columna dreta del blog.

I bona competició a tots i a totes !!!

NATACIÓ: divendres comencen els Campionats de Catalunya alevins

Del 18 al 20 de febrer a les instal·lacions del Club Natació Olot tindran lloc els Campionats de Catalunya de Natació en la categoria aleví. Divendres, dissabte i diumenge l'Ivan, la Marta, en Pau i la Paula participaran a aquesta competició.

Pulsant aquí o bé  a la columna dreta del blog podeu veure la convocatòria d'aquesta prova.

Molts ànims a tots i molta sort !!!

SINCRO: llista definitiva de participants 2n interclubs

Ja podeu consultar i descarregar el llistat nominal definitiu del 2n Campionat Interclubs de natació sincronitzada que tindrà lloc el proper dissabte 19 de febrer a Berga.

SINCRO: 2n Campionat interclubs d'escoles de natació sincronitzada

Un cop acabat el període d'inscripció ja s'ha confeccionat el llistat provisional de participants a la competició.

Segons la normativa de competició "es podran cursar rectificacions, per errors de transcripció de dades (no s’acceptaran noves inscripcions), s’acceptaran reclamacions fins el dia 15 de febrer de 2011 a les 12 hores".

Tota la informació de la competició la teniu a la seva pàgina.

Ja són aquí els Campionats de Catalunya de natació

Doncs així és, de l'11 al 13 de febrer a les instal·lacions del Club Natació Barcelona tindran lloc els Campionats de Catalunya de Natació en la categoria femenina infantil. Divendres, dissabte i diumenge la Judit, l'Anna i la Mei participaran a aquesta competició.

Molts ànims a totes i molta sort !!!

CAMINEM: La Creu de l'Aragall

El grup Caminem i fem salut ha programat la sortida num. 56:"La Creu de l'Aragall (Castellví de Rosanes) per el diumenge 27 de febrer de 2011. Las dades bàsiques de la sortida són:
  • Punt de trobada: 8:00 h. a la porta del CNJP
  • Desplaçament: cotxes particulars
  • Esmorzar i dinar: en el restaurant del poble. El preu del dinar és de 15€ (l'esmorzar es pot portat de casa)
  • Hora de tornada: sobre les 17:30 h.
La inscripció és gratuïta, només cal apuntar-se a Secretaria. El temps de caminar és de 3 hores i mitja de bon camí amb un desnivell de 350 m. Només hi ha 5 minuts amb dificultat. (Tot perfecte no pot ser).
És imprescindible dur calçat de muntanya i roba d'abric. En el moment d'apuntar-se cal dir si es porta cotxe i quantes places hi ha lliures.