Inscripcions nova temporada: curs 2011-12

Us recordem que les inscripcions per la nova temporada del curs de Natació i Sincronitzada, començaran el dia 15 de juny fins el 30 del mateix mes, tal com es va comentar a la reunió. Tan mateix, us informem que s'han actualitzat els horaris i preus de Sincronitzada. Podeu demanar més informació a la Secretaria del Club.

SINCRO: Cap de setmana de competicions

Aquest cap de setmana de l'11 i el 12 de juny ha estat un cap de setmana molt productiu per a la sincro del nostre club. Com molts sabeu aquest cap de setmana hi ha hagut diferents campionats de sincro així que us en fem un resum dels resultats i les anèctodes:

Dissabte 11 de juny al matí:
  • Per primera vegada el nostre club ha participat amb un solo de categoria aleví. L'Aridna Trullols va presentar el seu solo fet amb música de Michael Jackson i va obtenir un molt merescudíssim 8é lloc.
  • Els nostres equips d'alevins i infantils van fer un molt bon paper. Malgrat el cansament acumulat d'aquestes últimes setmanes i els nervis d'última hora cosint banyadors... els nostres equips van quedar en 8é i 6é lloc respectivament millorant puntuacions obtingudes en anys anteriors.
Dissabte 11 de juny per la tarda:
  • També per primera vegada el nostre club ha presentat un duet de categoria aleví. La Paulka Labalsa i la Emma Soler van presentar el seu duet amb el que van obtenir el 8é lloc. Aquest mateix duet, juntament amb el solo i l'equip alevins es presentaran d'aquí 3 setmanes als Campionats d'Espanya aleví.
Diumenge 12 de juny al matí:
Les més petitones del club van competir en categoria pre-aleví. Per a algunes d'elles era la primera vegada que competien en sincro i tot i els nervis, l'aigua gelada i cosir banyadors a última hora també, s'han aconseguit molt bons resultats i les entrenadores estan realment molt contentes amb les actuacions.
La Classificació final és la següent:
  • Pre-aleví niv. I, 5a posició
  • Pre-aleví niv. II, 4a posició
Diumenge 12 de juny per la tarda:

Els nostres grups de majors de 12 van participar al Ampionat de Catalunya d'escoles. Amb més de 30 combos de nenes de majors de 12 anys vam obtenir uns merescudíssimis medalla de plata per les pré-juniors i empatades en 6a posició les pre-infantils i les majors de 12.

En general tots els grups ho van fer molt bé i es mereixen una forta felicitació. I tal i com s'ha posat de moda aquests últims caps de setmana:

ESE PELE COMO MOLA SE MERECE UNA OLA!!!!! uuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeee!!!!