Ara sí

Mafalda de vacances
Amb la finalització dels campionats de Catalunya de natació en la categoria aleví, s’ha acabat
la temporada del club. Toca descans i vacances.

Ha estat un any molt satisfactori pels nedadors i nedadores tant de natació com de sincronitzada. Ens hem superat i hem viscut més experiències, moltes d'elles noves que ens donen peu a seguir progressant. Ens marquem nous i més ambiciosos objectius que ens obliguen a tenir major control i a ser més exigents en la optimització dels nostres recursos per a aconseguir aquestes fites

No ens adonarem i serà 1 de setembre, moment en que començarem la pretemporada i caldrà posar-ho tot a punt. Abans, rebreu per correu postal la informació sobre: l'intensiu, l'estada a Berga, la planificació de les reunions, etc.

Nedadors i nedadores, tècnics, pares i mares i personal de les Instal·lacions Esportives que ens
ajuda a fer la feina que fem, gràcies per tot el que hem aconseguit. I també gràcies a tots els que amb els vostres comentaris ens ajudeu a fer més gran aquest blog.

Bones vacances

Xavier Cuspinera

FELICITACIONS

Avui aprofitem per a fer un post diferent, en realitat no és nostre, qui ens ha enviat el text ha estat en Jordi Aguerri, pare d'una de les nostres nedadores. Ens fa molta il·lusió poder compartir aquesta felicitació amb tots vosaltes, així doncs aquí la podeu llegir:

FELICITAR-VOS, als entrenadors, nedadors i equip tècnic pels resultats aconseguits. Un club petit com el nostre, amb les posicions aconseguides en cada categoria, ha de dir que les coses s'estan fent bé. L'any és llarg, difícil i cansat, però el treball ben fet no té fronteres, i sembla que és així com s'està fent.
Vull felicitar a tots els nedadors per les seves grans carreres, però sobretot als entrenadors que amb el seu esforç, treball i lluita, fan que ens sentim orgullosos de pertànyer al JoanPelegrí.
Felicitar a la Mar per aquests últims Campionats de Catalunya alevins, pels resultats, per estar amb els xavals i fer que aquests quatre dies siguin per a ells, la manera d'estimar l'esport, aquest tan difícil esport com la natació. FELICITATS.
Jordi Aguerri

Bona nit des d'Avilés

Ja estem a l'hotel a punt de dormir. Ha estat un dia mooooolt llarg!!! El matí ha estat productiu: 1 hora de viatge en avió, arribada a l'hotel i excursió a l'ermita de la Luz amb unes vistes increïbles de tot Avilés!
I seguidament una altra excursió cap a la piscina. Després de dinar, sessió d'entrenament amb música i primer contacte amb els altres equips de sincro d'arreu d'Espanya.
En acabar de sopar hem tornat a l'hotel amb l'autobús.
Una dutxa ben calenteta i a dormir que demà serà un dia mooolt llarg!!

Bona nit a tothom !!!
Alevins


SINCRO: Més medalles per la sincro del Pele!


Aquest passat cap de setmana passat la nostra sincro escolar va conseguir noves medalles.

Va ser un cap de setmana molt profitós per les nostres nedadores que van participar en duos i combos pel matí i en combos per la tarda.
Us deixem unes fotos de les medalles de la tarda i la resta de resultats els podeu trobar als següents enllaços:
Aprofitem per desitjar a les alevins de sincro, que demà comencen els Campionats d'Espanya; i als infantils de natació, que faran els Campionats de Catalunya:

MOLTA SORT!!!


Des de Barcelona us estarem animant!!

SINCRO: Aquest cap de setmana Interclubs i Copa Catalana

Aquest dissabte al matí, a les instal·lacions del CN Tàrraco, les nostres sincronistes del equips Pre-júniors i majors de 12 participaran a la Copa Catalana de sincro. Aquest Open absolut català compta amb les categories de duet i combos. Aquest és l'any amb més participació de l'història de la competició i el nostre club hi presenta 4 duets i 2 combos.
El mateix dissabte per la tarda, a Reus, els mateixos equips més l'equip de les pre-infantils, participaran al 1r Campionat Interclubs de Combos de Natació Sincronitzada que organitza el nostre club. Esperem que les 127 participants que té aquest any la competició disfrutin de la jornada.
Al següent enllaç trobareu tota la informació de la competició:

Record de la competició