SINCRO: entrenaments de dissabtes programats

Ja hem inclòs al calendari de natació i sincro de la columna dreta del blog la programació d'entrenaments de tots els equips de natació sincronitzada. Com us vam dir a la reunió d'inici de temporada, aquests entrenaments comencen a partir d'octubre.
En termes generals recordeu que l'ordre cada mes és:

  • PRIMER DISSABTE:
    • 16:45 a 18:45 Pre-aleví n1
    • 18:45 a 20:45 Pre-aleví n2
  • SEGON DISSABTE:
    • 16:45 a 18:45 Infantil A
    • 18:45 a 20:45 Infantil B
  • TERCER DISSABTE:
    • 16:45 a 18:45 Pre-aleví n3
  • QUART DISSABTE:
    • 16:45 a 18:45 Grup Berta
    • 18:45 a 20:45 Grup Meritxell
Aviat disposarem de les llistes de distribució de correu electrònic per a fer-vos arribar informacions per aquest mitjà.

Temporada en marxa !!!!

La temporada 2011/12 després de fer les reunions inicials podem dir que... resta inaugurada !!!!
Val a dir que a les dues reunions: natació i natació sincronitzada, va haver una gran assitència de pares i mares. Us ho agraim des d'aquí, el compromís compartit, fa que afrontem aquesta nova temporada amb energies renovades. De ben segur seguirem mirant endavant com fins ara.
Per si us fa falta, deixem publicades a la columna dreta del blog, secció utilitats del club la normativa de natació i la de sincro 2011/12.Ens llegim aviat, bona nit ;)

Ja estem de tornada

Benvolguts pares i mares: 

els nostres esportistes que han estat els darrers dies a Berga a les 18'15h havien iniciat el camí de tornada cap a Barcelona. Així doncs, si no hi ha contratemps, fins i tot arribaran abans de l'horari previst.

I aprofitem per a desitjar-vos un bon cap de setmana, dilluns comença de nou l'escola, bon inici de curs !!!

I tots a l'aigua que hem començat la temporada!!!

Dimarts 6 de setembre ha tingut lloc la reunió d'inici de temporada de la secció de natació del club. Els tècnics van explicar als pares i mares objectius, entrenaments, equipatge dels esportistes i competicions. 
Tanmateix, es va acordar que per a la temporada 2011/12 hi hauria dos pares col·laboradors encarregats de recollir i canalitzar propostes, suggeriments, crítiques i allò que es consideri d'interès colectiu de la secció. És a dir seran els interlocutors pares/mares amb el club.
Per si els voleu fer arribar alguna informació són:

Recordar-vos que si voleu rebre per correu electrònic els escrits d'aquest blog, ho heu de fer introduint el vostre correu electrònic a la caixa de la columna dreta que diu: Rep els escrits per correu electrònic. 

Bona nit des de Berga


Hola papis!!!
Ja estem totalment instal·lats a l'alberg! Ha estat un dia molt productiu i l'hem aprofitat al màxim!
Tots han acabat molt cansats!
Tothom a les habitacions i... A dormir!!
Molt bona nit a tothom!
ELS DE BERGA