NATACIÓ: crònica de competició

Dissabte 26 de novembre els infantils i alevins van competir al CN Atlètic Barceloneta en  3a Jornada de Lliga Infantil i 1a Jornada de Lliga Aleví. Un total de 40 nedadors i nedadores dels clubs CN Atlètic-Barceloneta, CN Montjuïc, CN Hospitalet i CN Joan Pelegrí van prendre part a la competició.
Els 14 esportistes del CNJP van fer bones marques i alguns d'ells grans baixades de temps.

Mar Mirabete

NATACIÓ: dissabte a Sabadell !!!

El proper dissabte 3 de desembre, les categories més petites, pre-benjamí i benjamí disputaran a Sabadell la primera i la segona jornada de lliga respectivament en sessió de matí.
Molta sort a tots els nedadors i nedadores !!!!

CAMINEM: Montserrat regió d'Agulles

El grup Caminem i fem salut ha programat la sortida n. 60: "Montserrat, regió d’Agulles", per el diumenge 27 de novembre de 2011. L’itinerari que farem serà Can Massana, Coll de Guirló, La Cadireta i Sant Pou Vell. El paisatge és molt bónic. 
Les dades bàsiques de la sortida són: 
  • Punt de trobada: 9 h. a la porta del CNJP 
  • Desplaçament: cotxes particulars 
  • Cal dur: esmorzar 
  • Hora de tornada: aproximadament sobre les 14:30 h
La inscripció es gratuïta, només cal apuntar-se a Secretaria. El temps de caminar és de unes 2 h de bon camí i suau. És imprescindible anar amb calçat de muntanya i portar roba d’abric. En el moment d'apuntar-se cal dir si es porta cotxe i quantes places hi ha lliures.
Us esperem!!!

NATACIÓ: primer TECNONAT de la temporada

Aquet any la Federació Catalana de Natació, ha canviat el format del TECNONAT, en dues formes diferents.

 La primera que va tenir lloc a la Piscina Sant Jordi el dissabte 19 de novembre i es tractava d'un TECNONAT selectiu, on cada club portava 4 nedadors de la categoria aleví i feien un entrenament amb les exigencies marcades des de la FCN.

Van participar un total de 90 nedadors pertanyents a 25 clubs. Per part del CNJP van ser: Marta Aguerri, Paula Canarls, David Reiss i Daniel Esteban.
 Tot i que va ser una tarda molt intensa de treball, els nostres nedadors i nedadores van sortit molt contents i amb ganes de tornar un altre dia.



Aquí podeu llegir la notícia a la web de la Federació Catalana de Natació.

Mar Mirabete

NATACIÓ: èxits al Trofeu Cornellà

La Mar Mirabete, tècnic de natació ens explica:


Les categories Pre-benjamins i Benjamins, han participat per segon any consecutiu al Trofeu Aniversari del CN Cornellà.
El dissabte 19 de novembre han participat 100 nedadors i nedadores dels clubs: CN VAllirana, CN Sant Feliu, CN Cornellà, CN Sant Boi  i CN Joan Pelegrí que ha près part amb 30 esportistes.
L'equip tècnic valora molt positivament els resultats i medalles guanyades pels nostres nedadors i nedadores, però també l'evolució i millora tècnica observada de competició en competició.

Les medalles aconseguides corresponen a:

CATEGORIA PRE-BENJAMI

Prova: 25 Lliures Femení
  1º Claudia Catalan
  2º Jana Lorenzo
  4º Alba Martin
  6º Ona Lorenzo
Prova 25 Lliures Masculí
  2º Iganasi Campos
  4º Oscar Delgado 
1º i 2º Relleus 4x25 Lliures mixtes

  CATEGORIA BENJAMI

 Prova 50 Esquena Masculí
 1º  Daniel Ramos
 Prova 50 Papallona Femení
 2º Irene Santiesteban
 Prova 50 Papallona Masculí
 3º Jordi Moreno
 Prova 50 Lliures Femení
 3º Laura Sans

I aquí us deixem un petit àlbum de fotos de la competició:

Trofeu Cornellà

Activitat física i nutrició (xerrada informativa)


El proper dijous 24 de novembre a les 18h a la Sala d'Actes de l'escola Joan Pelegrí tindrà lloc una xerrada informativa sobre activitat física i nutrició. Hi esteu tots convidats a aprendre i compartir aquesta estona de formació i debat.
La xerrada correrà a càrrec de dues ponents:
  • Una dietista parlarà sobre l’importància de dur una alimentació saludable. El que es menja a l'adolescència és vital per al dia de demà. Ens explicarà els grups alimentaris, la seva importància i com tenir uns bons hàbits a taula.
  • Vanessa Beltran, assessora en activitat física ens dirà quins són els hàbits alimentaris més adients abans, durant i després de la pràctica de l'activitat física per a obtenir el millor rendiment. Tanmateix farà esment a la importància de fer activitat física de manera regular a l'adolescència i a l'edat adulta.


NATACIÓ: ens anem de Trofeu !!!

El proper dissabte 19 de novembre pel matí, les categories pre-benjamí i benjamí estan convidades a participar al Trofeu del Club Natació Cornellà.

Aquí us deixem les indicacions per arribar a les instal·lacions:


Ver mapa más grande

NATACIÓ: a competir que ja toca!!!!

A la pàgina de Natació trobareu dues noves convocatòries de competició per a les categories aleví i infantil per al proper dissabte 26 de novembre.


Molta sort a nedadors i nedadores !!!!
Mar Mirabete