SINCRO: Bones festes des de la piscina

El grup de natació sincronitzada de majors de 14 anys que porta la Meritxell, va aprofitar la setmana passada per a fer una petita exhibició de la feina feta des de l'inici de la temporada al setembre. Així, ens van ballar amb pilotes a les mans com si d'un World Trophy es tractés per a després fer-nos un tast del ball que estan preparant. L'estona va acabar amb una sessió de fotografies de grup amb barret de Papà Noel.
Aquí us deixem una mostra de les fotos i la resta les podeu veure pulsant aquí:

BONES FESTES 2011 !!!

NATACIÓ: alevins i infantils segueixen competint

El passat dissabte 17 de desembre, les categories aleví i infantil van tornar a competir:
  • Els alevins van disputar la 2ª jornada de  lliga al CN Terrassa, a on van participar 65 nedadors pertanyents a 4 clubs ( CN TERRASSA, CN SABADELL, UD HORTA, CN JOAN PELEGRI). Els 7 nedadors del CNJP van tenir una actuació correcta.
  • Els infantils també van competir al Trofeu Manresa. En aquesta ocasió van competir 45 nedadors i nedadores. Del CNJP van nedar 5 esportistes. Es van abaixar les marques i es van aconseguir algunes mínimes per els Campionants d'Hivern, que tindràn lloc el proper mes de gener.
 Felicitats a tots i a seguir treballant, la temporada és llarga !!
 

NATACIÓ: ens estrenem guanyant medalles

El dissabte dia 17/12, els nens i nenes de l'escola de natació, els petits dels nostre club, van participar en la seva primera competició, organitzada pel CEEB. Els nostres 8 nedadors van nedar la prova de 25 mts esquena, tant masculina com femenina, aconseguint 4 medalles.
 
Hem de felicitar als més petits per l'èxit obtingut i donar ànims a seguir treballant com fins ara.


Aquí us deixem les fotos de la competició:
Escola de natació - competició CEEB

FELICITATS !!!
Eduard Bosom

BONES FESTES

El Club Natació us desitja Bones Festes.

NATACIÓ: darreres competicions de l'any !!!

Els infantils ténen feina el proper cap de setmana, així divendres 23  participaran al Trofeu de cap d'any del CN Sabadell i l'endemà dissabte 24 ho faràn al Trofeu de Nadal de Manresa.
Les convocatòries les podeu veure també a la pàgina de la secció de natació a aquest mateix blog.
Molta sort,
Mar Mirabete

NATACIÓ: alevins i infantils a competir de nou !!!

Dissabte 17 els infantils a Terrassa i els alevins a Manresa tornen a tenir competició.
Aquí podeu consultar les dues convocatòries:
I molta, molta sort !!!

NATACIÓ: els nedadors de l'escola també van de competició.

Dissabte 17 de desembre s'estrenen en competició els nedadors i nedadores de la categoria més petita que tenim,  l'escola de natació. Així ténen una cita a l'Escola Sant Ignasi (Carrasco i Formiguera, 32) a les 9h del matí.
Cal ésser puntual i venir amb l'equipament del club. Aquí podeu veure la convocatòria de competició.
Amb aquestes 4 línies vull donar tot el meu suport a aquesta categoria que de ben segur ho faran molt bé.
Ànims i a per totes !!! 
Mar Mirabete

SINCRONITZADA: ens estrenem en competició

Les noies de sincro ja tenien ganes de començar amb les competicions, l'inici de temporada al mes de setembre sembla llunyà però és que 3 mesos d'entrenaments donen per a molt. Així, dissabte 3 de desembre va tenir lloc la 1a Jornada de la Lliga de Figures de Catalunya en les categories aleví i infantil a la Residència Joaquim Blume d'Esplugues.

Van participar gairebé 200 sincronistes, 103 infantils  i 79 alevins pertanyents als clubs C. N. Kallipolis, C. N. Granollers, C. N. Calella, Sincro Mataró, Sincro Valfago, C. N. Sabadell, Reus Ploms i CN Joan Pelegrí. Del nostre club van ser 18 infantils i 10 alevins que van realitzar les dues figures assignades obtenint uns resultats molt safisfactoris per a ésser la primera cita de la temporada !!!!!
Podeu consultar els resultats:
Íngrid Cumelles

NATACIÓ: competicions per partida doble !!!

El passat dissabte 3 de desembre els nostres nedadors van participar a dues competicions, pel matí la 1a Jornada de Lliga Pre-benjami i 2a Jornada de Lliga Benjamí al CN Sabadell i per la tarda el Trofeu Turbo en categoria infantil al CN Sant Andreu.
Anem a pams, a les lligues pre-benjamí i benjamí van participar 88 nedadors i nedadores, 33 dels quals eren del CNJP. Els pre-benjamins es van estrenar a la lliga de la FCN, en les proves de 25 mts esquena i els relleus de 4x25 esquena, i el benjamins van continuar amb la 2a jornada de lliga de la FCN, en 50 braça, 100 braça i 50 lliures a més a més dels relleus de 4x50 lliures i 4x50 braça.
Els tècnics valorem positivament a cada jornada de lliga la forma de nedar tècnicament que tenen els nostres petits nedadors i nedadores. 

El dissabte per la tarda, els infantils també van competir, en aquesta ocasió era un Trofeu al que el CN Sant Andreu ens va convidar. Van prendre part 40 esportistes, 5 del CNJP i a més a més, les marques  d'aquest Trofeu  son vàlides per el Campionant de Catalunya d`Hivern que es celebrarà a finals de gener al Club Olot.
Una vegada mes els nedadors infantils, van tenir una tarda molt bona, amb baixades de temps en algunes proves de 10".

Moltes gracies a tots, per el vostre traball fins ara.
Mar Mirabete

INTENSIU DE NADAL


Com ja sabeu durant el període de vacances de Nadal el Club aprofita per fer un intensiu d’entrenaments de caràcter obligatori per tal de millorar la progressió dels nostres nedadors/es.

Els dies d’aquest intensiu seran:
Divendres 23 de 9h00 a 15h00 (Opcional: sortida al cine, pel·lícula a les 16h00)
Dimarts 27 de 9h00 a 17h00
Dimecres 28 de 9h00 a 17h00
Dijous 29 de 9h00 a 17h00
Divendres 30 de 9h00 a 13h30 (festa de cap d’any de 12h30 a 13h30)
Dilluns 2 de 9h00 a 17h00
Dimarts 3 de 9h00 a 17h00
Dimecres 4 de 9h00 a 17h00

Aquest intensiu tindrà un preu de 0€.
El preu aproximat de la sortida al cine més la festa de cap d’any serà de 15 €, que és passarà en el rebut del mes de gener.

Hi haurà servei de menjador amb un cost de 8€/dia.
Hi haurà servei de guarderia de 08.00 fins 08.45h amb un cost de 3€/dia.
Tant el cost del menjador com del servei de guarderia, es cobraran en el rebut del mes de gener.

Data màxima per apuntar-se dimarts dia 13/12.

Aquest entrenament és molt important per la millora dels nedadors/es i per això el considerem obligatori, tan pels de NATACIÓ com per a les de SINCRONITZADA.