NATACIÓ: més campionats amb bons resultats !!!

Seguint amb la relació del que han donat de sí els Campionats de Catalunya i d'Espanya us comuniquem els resultats assolits en els Campionats de Catalunya d’hivern aleví que van tenir lloc a Banyoles.
Dir-vos que no tinc paraules, per a expressar la meva satisfacció en la forma de nedar i de comportar-se d’aquest grup de nedadors i nedadores, sobretot les noies de qui ja sabia podien fer un magnífic paper doncs en cada prova superaven el resultat anterior.
Així els resultats assolits van ser:

Marta Aguerri
800 lliures: diploma de 6a posició (temps de 10.38.18)
400 lliures: medalla d’argent (temps de 5.08.51)
200 lliures:  diploma de 6a posició (temps de 2.26.42)
100 lliures: diploma de 7º posició (temps de 1.08.52)

Paula Canals
200 estils: 17a posició (temps de 2.51.56)
100 braça: diploma de 8a posició (temps de 1.27.48)
400 estils: 9a posició (temps de 5.59.63)
200 braça: diploma de 6º posició (temps de 3.05.64)

Esther López
400 lliures: 10a posició (temps de 5.36.42)
200 lliures: diploma en 7a posició (temps de 2.37.61)
100 lliures: diploma en 6a posició (temps de 1.14.77)

David Reiss
400 lliures: 11a posició (temps de 5.24.87)
200 estils: 9a posició (temps de 2.52.23)
100 esquena: 11a posició (temps de 1.20.02)

I tambe van entrar en temps, per participar en el 4x100+75+50+25 lliures femení, aconseguint lla 21º posició (temps de 3.00.21).

CAMPIONAT D’ESPANYA

En un trofeu que van fer al club UE.HORTA, en Pau va repetir la prova de 400 estils, i va fer un temps de 5.05.37, amb la que aconseguia la mínima per a participar en els Campionats d’Espanya d’Hivern els dies 9,10 i 11/3 a Palma de Mallorca.
Així, als Campionats d'Espanya, en Pau va fer un temps de 5.08.86 que el coloca en la 11a posició d’Espanya i 1a posició a Catalunya per la seva edad.
Amb aquesta marca aconsegueix mantenir la mínima d’Espanya per a poder participar en el Campionats d’Espanya d’estiu, el proper mes de juliol a Barcelona.

Tots aquests resultats tant bons aconseguits pels nostres nedadors i nedadores, només són possibles amb una paraula: TREBALL, TREBALL, TREBALL als entrenaments.