NATACIÓ: prebenjamins i benjamins a Terrassa

Dissabte a les 8 del matí a Terrassa és la cita per a la jornada de lliga en categoria benjamí i prebenjamí. Aquí podeu veure la convocatòria.
Sort a tots i a totes !!!
Mar Mirabete

NATACIÓ: II Jornada de lliga de l'escola base de natació


Aquest passat cap de setmana es celebrà la II Jornada del Nedador Complert del CEEB a les instal·lacions del Club Natació Atlètic Barceloneta.

Els més petits del Club Natació Joan Pelegrí van posar tota la il·lusió i totes les ganes possibles per a realitzar una bona prova, una prova de 25 metres crol a la qual no están massa acostumats ja que en jornades anteriors, aquesta, era d’esquena.

L’equip tècnic estem molt satisfets ja que la millora fou evident. Els petits nedadors vàren posar en pràctica les noves habilitats apreses, cosa gens fácil i que només s’aconsegueix amb l’esforç del dia a dia.

MOLTES FELICITATS A TOTS I A SEGUIR TREBALLANT COM FINS ARA

Eduard Bosom

CAMPUS ESPORTIU D'ESTIU 2012


Em ampliat el Campus Esportiu del 3 al 7 de setembre.
Aquesta setmana contarà com la 6a setmana.
Els preus són:

  1 SETMANA         85 € MATI    130 € DIA
  2 SETMANES     153 €            232 €
  3 SETMANES     217 €            335 €
  4 SETMANES     274 €            424 €
  5 SETMANES     321 €            497 €
  6 SETMANES     368 €            570 €


Ja us podeu inscriure al 5è CAMPUS esportiu d’estiu que organitza el Club Natació Joan Pelegrí i el Bàsquet Ateneu Montserrat.
  • Duració: del 25/06 al 27/07 (5 setmanes)
  • Inscripció: a partir del 5/03
  • Reunió informativa per a resoldre dubtes: 1/03 a les 20:00 h.
El pagament es farà a través de domiciliació bancària en dues vegades.
- Primera: s’efectuarà l’1/06 pel valor de tres setmanes.
- Segona: s'efectuarà l’1/07 per l’import de la resta.

Per a inscriure el vostre fill/a al Campus haureu de passar per la secretaria del Club de Natació a partir del 5/03.

L’horari de secretaria és de dilluns a divendres de 16:30 a 20:30 h.

Recordar-vos que junt amb l’ inscripció, heu de portar fotocòpia del CAT SALUT.

Per a més informació clubnatacio@joanpelegri.com


NATACIÓ: 3 competicions més

Totes les categories del club competiran el proper diumenge al Trofeu Llor a Sant Boi de Llobregat, aquí podeu veure la convocatòria.
Tanmateix els infantils ho faran també el dia abans a Terrassa d'acord a aquesta convocatòria.
Una setmana després, el dissabte 25 de gener seran els petits de l'escola de natació qui competiran segons aquesta altra convocatòria.

Molta sort a tots i a totes,
Mar Mirabete

SINCRONITZADA: interclubs de Berga SUSPÈS


Reproduïm la carta enviada avui als clubs:

Estimats clubs
Hem esperat l’últim moment per veure com evolucionava el temps i decidir si celebrem la competició de figures de Berga. No es preveuen precipitacions però les temperatures estan baixant considerablement i trànsit i protecció civil extremen  les precaucions amb els desplaçaments.
Com la tornada de la competició és per la nit i hi ha clubs que tenen desplaçaments llargs travessant comarques amb risc de gelades l’organització ha decidit suspendre la competició. Hem de sumar la intranquil·litat dels pares i mares com és lògic.
L’objectiu de la competició d' interclubs és la participació de nedadores que practiquen sincro i que entrenen per competir. Si dissabte es portés a terme la competició podria ser excloent per algun club que ha de fer un desplaçament llarg  o nedadores en particular, el que també justifica l’anul·lació de la competició.
Gestionarem una altra data per la competició que us comunicaré quan tignuem de nou el vist-i-plau de  la Federació i el Col·legi d’àrbitres  per a què sigui la més adient. Quan tinguem la nova data donarem de nou el calendari.
Vull donar les gràcies als clubs per la vostra col·laboració.

Xavier Cuspinera


NOTIFIQUEM:

Que seguint ordres de Protecció Civil i en previsió del temps, totes les activitats escolars i extraescolars queden suspeses en el dia d'avui.
La Direcció

NATACIÓ: competicions i més competicions

El proper cap de setmana és el torn dels infantils que competiràn al trofeu Minimes a la Unió Esportiva d'Horta i per d'altra banda els alevins marxaran a competir a Lloret. Us deixem les dues convocatòries:

Molta, molta sort a tots els nedadors !!!

SINCRONITZADA: més informació de l'interclubs de Berga

Des d'avui ja teniu a la vostra disposició nova documentació sobre l'interclubs de dissabte a Berga:
Aquests documents també estàn disponibles a la pàgina de l'Interclubs.

NATACIÓ: bravo a l'escola de natació, pre-benjamins i benjamins

El passat cap de setmana el nostre club el Joan Pelegrí ha participat al III jornada de lliga benjamí i prebenjamí a la piscina del C.N Barcelona. 
En un dia que no acompanyava massa, ja que plovia, i que els més petits de tots, els prebenjamins no dominaven del tot l'estil de braça i estaven nerviosos, podem dir que va ser una molt bona jornada, on tots plegats vam treuren bones sensacions. El treball del dia a dia es va veure reflexat a la competició. A més cal esmentar el bon comportament mostrat per tots i totes.
Enhorabona  a tots els nostres nedadors. No hem d'oblidar, però que cal seguir treballant i que no hem de perdre les ganes de millorar. Endavant!

També hem de felicitar als nedadors de la categoria Infantil del nostre club pels resultats aconseguits als Campionats de Catalunya Infantil celebrats al C.N. Olot!!!

L'Escola Base de Natació ha participat en la segona competició la temporada!
Els nostres petits nedadors varen participar el passat dissabte a la I Jornada d'Estils al C.N Can Caralleu.
Els més petits de la casa van posar totes les ganes i l·lusió pel que fa a la competició tot posant en pràctica tot el que han après fins ara i superant els nervis sempre existents.

Ànims a tots a seguir treballant i enhorabona  nois i noies!!!!

Eduard Bosom