Notícies fresques II de les sincronistes grans !!

Participació de les grans en la Cursa de El Corte Inglés
Cinc de les nostres sincronistes grans varen participar a la cursa de El Corte Inglés, després d’haver entrenat dissabte tres hores a la piscina. A totes elles la nostra més sincera felicitació!!! Cal dir també que la resta de l’ equip estava d’exàmens i varen dedicar el dia a l’estudi , cosa d’ admirar i també donar suport.
Endavant !!

Èxits en la 1ª. competició del CEEB
Ja varem explicar l’ èxit aconseguit per les nedadores grans del Pele en la categoria d’ equips tècnics:
1a. Posició del grup de majors de la Berta de nivell II i 1a. Posició del grup de majors de la Meritxell de nivell III. El que no vam dir i bé s’ ho mereix van estar les medalles en figures individuals aconseguides:
Nivell II:
Medalla de plata per l’ Herminia Alvarez.
Medalla de coure per l’ Henar Granero.
Medalla d’or per l’ Andrea Egea.
Nivell III:
Medalla de plata per la Carlota Freixas.
L’ esforç i treball realitzat fins ara va donant alguns fruits que ens engresquen per continuar esforçant-nos mentre fruïm fent sincro. A totes MOLTES FELICITATS !!!!

Èxits de la 1a. Convocatòria del Campionat d’ Interclubs
Aquest cap de setmana ens hem anat a Berga, bo i jugant el Barça ... El club Joan Pelegrí ha tornat a organitzar el Campionat Interclubs en la primera convocatòria de figures pels clubs que volen donar resposta a les nedadores majors de 14 anys.
Al voltant d’ unes 200 nedadores han participat dels clubs: CN.Kallípolis, CN.Granollers, CN.Sabadell,Torredembarra,CN.Manresa, CN.Calella, CN. Berga... a tots ells el nostre agraïment per la seva col.laboració i, en especial, al CN. Berga que ha cedit la piscina!
Les nedadores majors del grup de la Berta i la Meritxell han fet un molt bon paper en aquesta jornada i a totes elles felicitem! Aquí els resultats de les medalles obtingudes:

Nivell IV:
  • Medalla de plata per l’ Hermínia Alvarez.
Nivell V:
  • Medalla d’ or per la Carla Heras.
  • Medalla de plata per l’ Andrea Egea.
  • Medalla de coure per la Patricia Soler.
Ara ja estem preparant la 2a.competició del CEEB, en la categoria d’ equips lliures, pel proper dia 5 de maig, a la piscina de sant Jordi . Esperem que ens acompanyeu, com sempre, amb el vostre carinyós suport.
Gràcies a tots i a totes!!!
Meritxell Salvat

Feliç Sant Jordi


SINCRONITZADA: interclubs tot a punt !!!

Ja teniu l'ordre de sortida per a la competició. La podeu consultar aquí.
Que demà vagi tot molt bé !!!

SINCRO: Interclubs aquest dissabte a Berga

Com us vam anunciar, el 3r Campionat Interclubs  previst per al 3 de febrer a Berga va ser ajornat per condicions metereològiques adverses. Així doncs, un cop reprogramada la competició tindrà lloc aquest dissabte.Tota la informació està disponible a la pàgina de la prova que podeu consultar pulsant aquí.
de natació sincronitzada
Avui publiquem el llistat nominal definitiu de les 156 sincronistes que participaran en els 6 nivells de figures establerts. Divendres es publicaràn les llistes de sortida.

Des d'avui molta sort a totes les nedadores i entrenadores del Pele !!!

NATACIÓ: alevins i benjamins a l'aigua!!!


El proper dissabte 21 d'abril, a la UE Horta (Feliu i Codina. Barcelona) tindrà lloc la jornada de lliga aleví i la repesca benjamí.
Cal estar a les 14'45h puntualment a les grades de la piscina, us preguem màxima puntualitat. Recordeu que tots els nedadors i nedadores han de dur l'uniforme del club.

Ja teniu el telèfon de la Mar per si us fa falta, si no el teniu ens el demaneu per mail i us el fem arribar.
Molta sort a tots i a totes,
Mar Mirabete

ACTUALITZACIONS AL BLOG

I seguint amb la posada al dia del bloc passada la Setmana Santa, també hem:
  • Reactivat i preparat la pàgina del 9è interescolar de natació que tindrà lloc el 12 de maig
  • Actualitzat la pàgina de fotografies amb les de la 2a jornada del nedador complert i les rutines tècniques de sincro del CEEB. Si teniu fotos i ens les feu arribar les publicarem per a què tothom en pugui gaudir.
  • A la columna dreta del bloc us hem deixat els vídeos de les dues rutines tècniques que van ballar el grup de la Berta i la Meritxell a la competició del CEEB, no us les perdeu doncs totes dues: són de medalla.
  • I aprofitem per  a donar-vos a conèixer la nova pàgina de Fitness al blog que com veureu "té molta marxa", i encara sou a temps de participar a la masterclass d'avui !!!
I ja sabeu, propostes, comentaris, idees i mans per ajudar sempre són benvinguts al nostre club.
Barrufa quina mona!

SINCRONITZADA: s'acosta l'interclubs de Berga !!!

Els dies han anat passant i amb la Setmana Santa exhaurida iniciem la recta final de competicions en sincronitzada, des d'ara fins al juliol tots els nostres equips veuen com el seu calendari comença a treure fum.
Així, el 3r interclubs de sincronitzada que havia de celebrar-se el 4 de febrer a Berga va quedar convocat per al 21 d'abril i això ens fa veure que en dues setmanes les sincronistes més grans del club tornen a competir.
Per a anar fent boca, a la pàgina de la competició hem publicat l'esquema de competició. Properament i seguint els terminis marcats es publicaran el llistat nominal i l'ordre de sortida.
I.. bona rentrée esportiva per a tots i totes.