JA TENIM GUANYADORA

Ahir dia 20 de desembre vam fer el sorteig de la panera de Nadal i la guanyadora ha sigut la Rosa.
                                           Felicitats i Bon Profit!!! :)

COPA DE NADAL


L'ESCOLA BASE DE NATACIÓ PARTICIPA A LA COPA DE NADAL A LA PISCINA DE L'ESCOLA SANT IGNASI.

Aquest passat cap de setmana, la nostra categoria més petita de la secció de natació, ha participat un any més en aquest trofeu que organitza el CEEB i l'escola Sant Ignasi. Varen nedar la prova de 25 metres esquena, tant en categoria masculina com femenina, amb un total de 4 nedadors.
Els més menuts van donar mostra de tot el que han après fins ara amb molts bons resultats; tant és així que obtingueren 3 podis de 4 possibles.

Deixant de banda això l’equip tècnic està molt content amb l'esforç realitzat i la millora que es va poder veure. A més els nostres petitons s'ho van passar d'allò més bé i varen agafar més experiència, ja que aquesta competició és la tercera de la temporada.

Felicitats a tots i totes.

II JORNADA DE LLIGA PER EQUIPS


EL PASSAT CAP DE SETMANA 1 DE DESEMBRE EL CLUB NATACIÓ JOAN PELEGRÍ VAM PARTICIPAR A LA II JORNADA DE LLIGA PER EQUIPS.

El passat 1 de Desembre les categories més petites del nostre club van participar a la II jornada de lliga per equips a les instal·lacions de la U.E. Horta. L'Escola Base, els Pre-benjamins i els Benjamins del nostre club van demostrar les millores sorgides fruit del treball constant fins aleshores.
Va ser una competició molt enriquidora pels nedadors i nedadores, ja que el nou format de competicions permet que els esportives i nens s'integrin plenament i es desenvolupin el millor possible en l'entorn de l'esport.

Tant és així que les categories més primerenques van poder gaudir d'un bon dia en conjunt i fent allò que més els hi agrada, fer esport a l'aigua. A més de donar una gran mostra de les aptituds apreses.

L'equip tècnic està molt content amb el desenvolupament de la competició, de les millores reflexades en els nostres petits i que vam passar-ho d'allò més bé.

Felicitats!