6è CAMPUS ESPORTIU


Ja us podeu inscriure al 6è CAMPUS esportiu d'estiu que organitza el Club Natació Joan Pelegrí.
· Duració: del 25 de juny  al 28 de juliol i del   2 al 10 de setembre
· Inscripció: a partir del 4/03
· Reunió informativa per resoldre dubtes: el     28/02 a les 20:00 h.

El pagament es farà a través de domiciliació bancària en dues vegades.
- Primera: s’efectuarà l’1/06 pel valor de tres setmanes.
- Segona: s'efectuarà l’1/07 per l’import de la resta.

Per inscriure el vostre fill/a al Campus haureu de passar per secretaria del Club Natació a partir del 4/03.

L’horari de secretaria és de dilluns a divendres de 16:30 a 20:30 h.

Recordar-vos que junt amb l’ inscripció, heu de portar fotocòpia del CAT SALUT.

Per més informació, cliqueu aqui
clubnatacio@joanpelegri.cat


SINCRO: Competició maratoniana!

El passat dissabte a la Piscina Sant Jordi és va celebrar la prima jornada del Campionat de Catalunya Benjamí. 

Amb una participació record de gairebé 370 nedadores, el nostre club va ser el 3r club amb més participants amb un total de 42 nedadores d'entre 5 i 10 anys.Totes les nedadores van demostrar la seva tècnica fent cadascuna dues figures de manera individual davant d'un panell amb 3 jutges que puntuaven la seva execució, i la veritat, tot s'ha de dir, les nostres nedadores han quedat molt ben situades en la classificació final!

Moltes felicitats a les nostres petites sirenes!

En acabar la categoria benjamí va començar la primera jornada de la Copa Catalunya, va ser  una competició experimental i on la majoria de participants era del nostre club. Les nostres nedadores mes grans van demostrar una gran tècnica. El total de 45 participants va haver de fer
dues figures d'un nivell molt elevat, desprès del recompte de puntuacions les dotze primeres classificades passaven a la següent fase, en aquesta fase quatre nedadores del club ( Sandra Llamas, Nerea Romero, Aina Queral i Carla Salinas) van fer una altra figura  per intentar classificar-se entre les sis millor. En la següent fase només va aconseguir passar la Carla Salinas que va demostrar el gran nivell que hi ha al club quedant-se només a una posició del podi.

Felicitats també a totes les altres nedadores !

Per últim, donar les gràcies a tots els pares i familiar que vareu estar donant suport en tot moment a totes les nenes del club.

Moltíssimes gràcies a tots !



III JORNADA DE LLIGA PER EQUIPS


FINALITZADA LA III JORNADA DE LLIGA PER EQUIPS. I UNA JORNADA MÉS DE LA JORNADA DE LLIGA INDIVIDUAL. NOVES MOLT BONES SENSACIONS.

El passat cap de setmana dia 24 de gener el Club Natació Joan Pelegrí vam participar en la tercera i última Jornada e Lliga per Equips. La competició és va realitzar a les instal·lacions de la U. Esportiva Horta.
Vàrem participar les categories més petites de la secció de natació, l’Escola Base, Prebenjamins i Benjamins, amb uns 30 nedadors i nedadores.
La jornada va esdevenir en un dia festiu pels més petits, ja que molts dels equips que vam participar vàrem mesclar els nedadors i, d'aquesta manera, els nedadors i nedadores interactuaren amb altres nens de la seva mateixa edat i de diferents clubs.
La jornada va la podem qualificar com a molt positiva, ja què tècnics i esportistes gaudirem d'aquest format de competició. Felicitats a tots els nostres petits esportistes per la participació i resultats obtinguts en aquesta  primera lliga d'equips
Per altra banda, aquest cap de setmana, concretament el dissabte 2 de febrer, el nostre club també va participar en una altre competició, la II Jornada de Lliga Individual a les instal·lacions del C.N. L’Hospitalet.
Les categories participants foren prebenjamins i benjamins. I nedaren proves de 25m, 50m, 100m i relleus. Els estils foren esquena, braça, i papallona.
En aquesta jornada de lliga els nostres nedadors ens vàrem mostrar totes les habilitats apreses fins aleshores, però juntament amb el factor velocitat. Els tècnics vàrem quedar molt satisfets amb els nostres petits per tot el treball i esforç realitzat de moment. Però no cal dir que hem de seguir treballant I esforçant-se amb allò que més ens agrada a grans i petits.
Ànims a tots i moltes felicitats!

AMPLIACIÓ D'ACTIVITAT




Degut al aforo que tenim a les classes de ZUMBA, amplien l'activitat a un dia més de la setmana. Serà els divendres de 19:15 a 20 h.
Animeu-vos a començar el cap de setmana amb ritme!...