Un cop més, la secció més petita del Club Natació Joan Pelegrí, l'Escola Base de Natació, ha participat enguany en una nova competició de natació, la sisena de la temporada.

Els més petits van participar a la COPA BCN 92' organitzada pel CEEB a les instal·lacions de la U.E.Horta. Els més petits varen participar en les proves de 25 metres d'esquena i un relleu de 4x50 metres lliures.

Un cop més ens van demostrar que d'això de nedar bé i amb ganes ho saben fer molt bé, per tant podem felicitar als nostres menuts de l'Equip de Natació.

SINCRO: 1a Jornada CEEB



Aquest dissabte, 13 d'abril, a la piscina Sant Jordi, ha tingut lloc la 1a Jornada del campionat que organitza el Consell de l'Esport Escolar de Barcelona.
Ha estat una competició molt completa en tots els aspectes. La competició estava dividida en 3 categories i 7 nivell, cada nedadora realitzava una figura de manera individual i una rutina tècnica.
Els quatre equips que representaven el Club han fet una feina molt bona, quedant els podis coberts de noies del PELE!

Categoria B nivell 2 (Sincro 3):
1a classificada en figures: Berta Pallares
2a classificada en figures: Aina Morera
3a classificada en figures: Mònica Vidal

1eres classificades en EQUIP TÈCNIC

Categoria B nivell 3 (Sincro 4):

1a classificada en figures:Sandra Llamas
2a classificada en figures: Kim Moliner
3a classificada en figures: Nerea Romero

1res classificades en EQUIP TÈCNIC

Categoria A nivell 2 (Sincro 2):

1a classificada en figures: Henar Granero
2a classificada en figures: Sílvia Martorell
3a classificada en figures: Dea Cacho i Herminia Alvarez

1res classificades en EQUIP TÈCNIC

Categoria A nivell 2 (Sincro 1):

2es classificades en EQUIP TÈCNIC


Ha estat una gran festa del PELEGRÍ!!

MOLTES FELICITATS A TOTES LES GUANYADORES!!!

TROFEU SANT JORDI



Aquest cap de setmana els nedadors: Pau Morales, Paula Canals, Mar Sans i Esther Morillo del nostre club i alumnes de l'escola, han participat a dos trofeus que ens han convidat.
Dissabte CN Manresa i diumenge al CN Mediterrani (trofeu Sant Jordi). Tots han millorat les seves marques i el Pau Morales ha guanyat medalla d'or amb 100 m esquena.
Moltes Felicitats!!!

TROBADA COMPETITIVA A LES INSTAL·LACIONS DEL NOSTRE PETIT CLUB AMB GRANS RESULTATS!!!



Aquest passat cap de setmana, diumenge 14 d’abril de 2013, el Club Natació Joan Pelegrí  vàrem organitzar una trobada competitiva junt amb el C.N  Tarrassa a les instal·lacions del nostre club.
Les categories participants foren Pre-Benjamins i  l’Escola Base de Natació, és a dir, nedadors nascuts l’any 2005 i l’any 2006, amb un total d’uns 30 nedadors.
La trobada va esdevenir molt positiva on els nedadors van poder demostrar tot allò que han après fins a dia d’avui pel que respecta a la tècnica dels estils i al desenvolupament de les habilitats motrius aquàtiques.
Per nedadors i tècnic va ser una jornada molt dinàmica i divertida, a més de competitiva, on tots vàrem acabar molt satisfets i contents.
Per altra banda, cal recordar que no és la primera trobada que fem d’aquest caire amb el C.N Tarrassa, ja que durant aquest mateix any ja hem fet algunes activitats més conjuntes, on els nostres peques coneixen i interactuen amb altres nens de la mateixa edat i categoria.
Moltes felicitats i ànims a seguir treballant com fins ara.

SINCRO: 2a Jornada Interclubs a Berga


El passat dissabte a Berga, es va celebrar la 2a Jornada del Campionat Interclubs. Totes les nedadores van realitzar una figura la puntuació de la qual es va sumar a la puntuació de les dues figures de la 1a jornada. Tot seguit van realitzar la coreografia de l'equip tècnic. Finalment, amb la puntuació de les 3 figures i la rutina tècnica, agafant un 50% de cadascuna, es troba la puntuació total. Tots els equips del Club van aconseguir pujar al podi i fer una molt bona actuació!
Així van quedar els nostres equips:

Nivell 3:
Medalla de Plata en equip.

Nivell 4:
Medalla d'Or en figures per a la Cristina Bermejo
Medalla de Bronze en figures per a la Laura Hendrickx.
Medalla d'Or en equip.

Nivell 5:
Medalla d'Or en equip.

Moltes felicitats a les nedadores i entrenadores per la feina feta!

I per últim donar les gràcies  als pares i familiars per animar tant!