8è Campus Esportiu d'Estiu

INFORMACIÓ

  • Durada: del 29 de juny  al 31 de juliol i de l'1 al 10 de setembre
  • Inscripció: a partir del 7 d'abril.
  • Reunió informativa per resoldre dubtes: 1 d'abril a les 20h00.
  • Reunió del Campus pels nens i nenes inscrits: 17 de juny a les 19h30.
El pagament es farà a través de domiciliació bancària en dues vegades.
- Primera: s’efectuarà l’1/06 pel valor de tres setmanes.
- Segona: s'efectuarà l’1/07 per l’import de la resta.

Per inscriure el vostre fill/a al Campus haureu de passar per secretaria del club Natació a partir del 7 d'abril.

L’horari de secretaria és de dilluns a divendres de 16:30 a 20:30 h.

Recordar-vos que junt amb l’ inscripció, heu de portar fotocòpia del CAT SALUT.












 clubnatacio@joanpelegri.cat

Natació: Júniors, Infantils i Alevins al Trofeu d'Hivern del CN Badia

Les seccions més grans del nostres club varen participar el dissabte 17 de febrer en el Trofeu d'Hivern a les instal·lacions del C.N. Badia.
Els nostres nedadors varen nedar les proves de 100 metres papallona i 100 metres braça. Aquestes competicions ens serveixen per fer les mínimes corresponents per a poder participar en competicions con els Campionats de Catalunya i d’Espanya.
La majoria d’esportistes del NJP varen superar les seves marques personals i per tant ens anem  aproximant als objectius finals.
L’equip tècnic està satisfet amb els resultats obtinguts.


Ànims i felicitats a tots!


Natació: 3a Jornada Lliga Benjamina

El Dissabte 17 de Febrer la secció Benjamina de natació del nostre club ha participat en la III Jornada de Lliga Individual. Una jornada que està dintre el calendari de Lligues de la F.C.N.
Aquesta jornada la vam realitzar a les instal·lacions del  Atlètic  Barceloneta
En aquesta jornada participaren els anys 2003 masculí, 2004-2005 masculí i femení. Varen nedar proves de 100 i 50 metres esquena i braça. Proves ja nedades en la primera Jornada de Lliga. A més varen realitzar relleus de 4x50 metres estils.
A la espera dels resultats final els tècnics estem satisfets amb el desenvolupament dels nostres benjamins a les competicions. Però no cal oblidar que encara hem de treballar per assolir els objectius finals.
Ànims i amunt el pele!


NATACIÓ: Campions Cat. PreBenjamí, 2a Jornada nedador complet

El dissabte 8 de febrer va esdevenir la II Jornada de Lliga Nedador Complet a les instal·lacions de l'Atlètic Barceloneta.













En la primera jornada els Prebenajmins varen nedar la prova de 25 metres crol, i en aquesta segona han nedat 25 metres esquena.  La suma de les dues competicions marcaven el resultat final dels nedadors més complets de la lliga organitzada pel CEEB.


Dos dels nostres nedadors varen obtenir la primera i segona posició, fent duplet en el podi final. Vam participar amb un total de 12 nedadors on tots van donar mostra de les notables millores apreses. A més cal destacar que els menuts s’ho van passar d’allò més bé.

L’equip tècnic este molt content i satisfet amb el treball dels nostres petits nedadors. I , per tant, us felicitem a tots!




AMUNT EL PELE!!

SINCRO: 1a Jornada Copa Catalunya


El passat Dissabte va tenir lloc la 1a Jornada de la Copa Catalunya al C.N. Manresa. La competició constava de dos parts: en primer lloc cada nedadora realitzava dues figures a escollir entre les vuit figures de la categoria Infantil. La segona part de la competició consistia a realitzar una rutina Highlight. El total de la puntuació de les figures de cada component de l'equip se sumava a la puntuació final de la rutina; el resultat d'aquesta suma era la puntuació final.


Un total de 50 nedadores van participar en aquesta competició on hem de destacar la 2a posició en figures de la Carla Salinas, la 1a posició de l'equip Juvenil i la 3a posició de l'equip Junior.

Un altre gran èxit de la sincro del Pelegrí.

Moltes felicitats a totes les participants!