Natació: Benjamins: 4a Jornada de lliga

El passat dissbate 15 de Març va esdevenir la IV Jornada de Lliga Benjamina a les instalacions del C.N. Barcelona. Aquesta jornada està inclosa en el calendari de la F.C. de Natació.

En aquesta jornada participaren els anys 2003 masculí, 2004-2005 masculí i femeníEls nostres Benjamins de primer i segon any varen participar en les proves de 50 metres esquena i papallona i els benjamins de tercer any varen participar en les proves de 100 metres papallona i esquena.

A més varem participar en els relleus de 4x50 metres lliures 2005 i 6x50 metres lliures 2003-2004.
A la espera dels resultats final els tècnics estem satisfets amb el desenvolupament dels nostres benjamins a les competicions. Però no cal oblidar que encara hem de treballar per assolir els objectius finals.

Ànims i amunt el pele!

  

Natació: Alevins: 3a jornada d'estils de la FCN

El passat dissabte 8 de març, la categoría aleví va participar a la tercera Jornada de Fons i Estils, a la piscina del Club Natació Barcelona. Aquesta competició està inclosa en el calendari propi de la Federació Catalana.

En aquesta jornada els nostres nedadors van participar el les proves de 400 metres estils, 400 metres crol i 200 metres crol. Proves de les més complicades per competir.

La jornada va concluir amb bones sensacions ja que moltes de les marques personals es varen superar i millorar.
L’equip tècnic està satisfet amb els resulatats obtinguts, aixií mateix com amb el desenvolupament de la competició.

Ànims a seguir treballant I amunt el Pele!!!

Natació: Benjamins a l'entrenament de la FCN


El dissabte 1 de Març el CNJP vam participar en un entrenament del Programa Tecnonat. Aquest programa inclou alguns clubs que estan  treballant conjuntament amb la F.C.N. per tal de que els nedadors de les categories més petites evolucionin correctament en l’àmbit de la natació competitiva.

Va ser un entrenament conjunt amb altres clubs i va ser molt enriquidor, tant per als tècnics com pels esportistes, ja que hi va haver molta interacció.

Des del NJP volem trasmetre l’agraiment per poder participar en esdeveniments com aquests. A més estem molt satisfet amb la participació dels nostres Benjamins, que varen donar mostra de tot allò que havien entrenat.

Amunt el Pelegrí!