NATACIÓ: BENJAMI i PREBENJAMI: Jornada de lliga

El dissabte 17 de gener els benjamins del nostre club varen participar en la III Jornada de Lliga en categoria Benjamí a les instal·lacions del C.N. Sabadell.
En aquesta tercera jornada els nostres nedadors van participar en les proves de 50 metres esquena i 50 metres papallona. Els benjamins més grans, els de 3r any, participaren en els mateixos estils però en proves de 100 metres.
En aquesta jornada vam nedar un dels estils més complexos: la papallona. Va ser una prova dura on es va veure una notable millora però cal seguir treballant l’estil en qüestió.
Per altra banda, hem de dir que els Prebenjamins varen participar en la 1a jornada de lliga en aquesta categoria. Varen participar en la prova de 25 metres crol i en el relleu de 4x50 metres estils alternatius. Va ser molt emocionant.
L’Equip Tècnic està content amb els resultats però cal seguir treballant de valent per anar assolint els objectius.

Felicitats i a seguir treballant de valent. Amunt el Pele!!!!

NATACIÓ: ALEVINA: 3a jornada de lliga

El dissabte 10 de gener les nedadores alevines de la secció de natació varen participar en la III Jornada de Lliga Alevina a les instal·lacions del CNB.
En aquesta tercera jornada les nedadores van participar en les proves de 200 metres Braça i 100 metres esquena. La primera de les proves va ser dura, tot i així varen obtenir molt bons resultats i ens varen poder ensenyar allò que, dia rere dia, havien anat treballant.
Les següents jornades seran molt emocionants ja que la complexitat de les proves serà major. Des de principi de temporada que ja les estem preparant.
L’Equip Tècnic està molt satisfet i content amb els resultats obtinguts.
Moltes felicitats a les nostres nedadores del 2003-04.