8è CAMPUS ESPORTIU D'ESTIU

INFORMACIÓ
  • Durada: del 29 de juny  al 31 de juliol i de l'1 al 10 de setembre
  • Inscripció: a partir del 7 d'abril.
  • Reunió informativa per resoldre dubtes: 1 d'abril a les 20h00.
  • Reunió del Campus pels nens i nenes inscrits: 17 de juny a les 19h30.

El pagament es farà a través de domiciliació bancària en dues vegades.


  • Primera: s’efectuarà l’1/06 pel valor de tres setmanes.
  • Segona: s'efectuarà l’1/07 per l’import de la resta.

Per inscriure el vostre fill/a al Campus haureu de passar per secretaria del club Natació a partir del 7 d'abril.

L’horari de secretaria és de dilluns a divendres de 16:30 a 20:30 h.

Recordar-vos que junt amb l’ inscripció, heu de portar fotocòpia del CAT SALUT.








Per a més informació podeu contactar amb nosaltres a:  clubnatacio@joanpelegri.cat

NATACIÓ: ALEVINA: Trofeu la Llum

Aquest cap de setmana les alevines del CNJP han participat a una nova edició del Trofeu la Llum organitzat pel C.N Minorisa. (C.N.Manresa) Les nostres nedadores varen disputar diverses proves individuals i de relleus, algunes al matí i algunes a la tarda. Ja que la competició va tenir dues sessions. Hi van participar diferents clubs d’arreu de Catalunya i el nivell va ser molt alt. Tot i ser una competició llarga se’ns va pasar ràpid i ens ho vam passar molt bé disfrutant d’allò que més ens agrada, competir! Hem de felicitar a tot l’equip en qüestió ja que els resultats van ser bons i l’actitud mostrada davant de les proves també. A més ho van donar tot a l’aigua. Amunt el pele!!!

NATACIÓ: BENJAMÍ: 3a jornada lliga

El passat cap de setmana de carnestoltes es va celebrar la III Jornada de Lliga Benjamina a les instal·lacions del Atlètic Barceloneta. Com era la setmana de Carnestoltes vam aprofitar per mig disfressar-nos i contribuir així a aquesta festa. Va ser una competició una mica diferent però amb la serietat d’aquesta. Ens ho vam passar d’allò més bé!!! Els nostres Benjamins varen nedar el mateix que a la primera jornada de lliga: els 50 o 100 metres braça i els 50 o 100 metres crol. A més vàrem poder tirar a nedar dos relleus de 4x50 metres estils masculins, formats per nedadors del 2004 al 2006. Felicitem als nostres nedadors!!!

SINCRONITZADA: BENJAMINA: 1a jornada figures

El passat 24 de Gener vàrem tenir la primera jornada de figures de la categoria benjamina. Va ser una primera experiència per les nedadores de nivell 1, una consolidació del nivell per les del 2 i una primera aproximació per la preparació d'alevi per les nostres benjamines 3. Totes les nenes s'ho van passar molt be i amb ganes d'una altra competició.

NATACIÓ: ALEVINES: 3a Jornada de lliga Aleví

El dissabte 7 de febrer les nostres alevines van participar en la III Jornada de Lliga Aleví a les instal·lacions del CN Terrassa. Les nostres nedadores, de l'any 2003 i 2004, van nedar la prova dels 400 metres estils, una de les més complicades del calendari. Les marques varen ser molt bones i la millora notable.
També varen nedar la prova de 100 metres lliures i el relleu de 4x50 estils femenins. Dos proves ben emocionants per la velocitat.
Va ser una jornada molt dura i intensa ja que la competició es va desenvolupar amb rapidesa. A més cal dir que la jornada va ser del tot engrescada i competida ja que competíem amb clubs molt potents com el Sabadell, Sant Andreu o Terrassa.
Felicitem l’EQUIP ALEVÏ!