SINCRONITZADA: 2a Jornada Interclubs

Nous èxits per les nostres sincronistes del Pelegrí!
El dissabte 21 de març, les noies del Júnior, Juvenil, Absolut i Sénior, van aconseguir 3 pòdiums i un quart en rutina d’equips, més 5 pódiums en figures individuals en els nivells III, IV i V.
Aquest és el boníssim balanç de la 2a jornada de la Lliga d’Interclubs de Catalunya per a majors de 12anys, celebrada a les piscines del C.N Reus Ploms.
El bon treball de grup, la constància en l’esforç i la motivació en superar-se ens han demostrat, un cop més, com donen els seus fruits. Felicitem a les nostres joves i valentes nedadores que són capaces de superar-se dia a dia. Agraïm també l’esforç i el suport que doneu els pares, venint a acompanyar i recolzant a les vostres filles,tant aviat al matí!
Gràcies i endavant amb el Pele!!!

NATACIÓ: ALEVINA: V jornada lliga

Aquest passat cap de setmana les nostres alevines del cnjp varen participar en la Va Jornada de Lliga a les instal·lacions del CNAB. En aquesta jornada les nedadores varen disputar la prova de 800 metres lliures o la de 200 estils, a més de la prova dels 50 m lliures. La prova de 800 és la més llarga que es neda en categories femenina i, per tant, una de les més complicades. Cal remarcar que les marques van ser molt bones, millorant marques anterior, ja en els parcials.
Felicitem aquest grup tan competitiu!

SINCRONITZADA: jornada CEEB ajornada

Des del CEEB ens han enviat el següent comunicat ajornant la competició d'aquest cap de setmana:

 "Lamentem molt informar-vos que ens veiem obligats a aplaçar la competició prevista per aquest dissabte dia 14 de març perquè la federació no disposa d'àrbitres disponibles. La data coincideix amb una jornada de Federació i sembla ser que no hi ha suficients jutges per a cobrir-ho tot. Hi ha hagut baixes en la secretaria de la federació i per aquest motiu no ens ho han informat abans. La única data disponible per a celebrar la nostra jornada és diumenge 19 d'Abril. L'horari serà el mateix que us vam enviar. Aixi doncs, queda aplaçada la jornada de RUTINES TÈCNIQUES per aquesta nova data."