NATACIÓ ALEVINA: Guanyen la final D de la Copa Catalana


El dissabte 9 de maig les nedadores de l’equip Aleví de Natació van participar a la Copa Catalana de la seva categoria, un trofeu que equival a una final catalana per Clubs.

En funció dels punts assolits al llarg de l'any, els diferents clubs de Catalunya es guanyen el dret de participar-hi. Nosaltres ho vam aconseguir en el grup D.

Les nostres nedadores de l’any 2004 i 2003 van quedar les primeres dels 14 Clubs participants!

Moltes felicitats i a seguir lluitant!!!

SINCRONITZADA CEEB: 2a jornada

Les noies dels equips sénior, juvenil i júnior van prendre part ahir en la 2a jornada del CEEB. Els resultats no podien ser millors:

Categoria B2: 
1r lloc - Júnior.

Categoria B3: 
1r lloc - Sénior.
2n lloc - Juvenil.

SINCRONITZADA ALEVINA: 4a jornada de figures

Les nostres alevines es tiren avui a l'aigua per fer la darrera jornada de la lliga de figures.
Aquest és l'ordre de sortida:
   7 PAULA CEPRIÁN
 14 CRISTINA ALBORS
 17 DANA MADUEÑO
 31 IRENE CLOSAS
 43 INÉS PÉREZ
 55 LAURA VIDAL
 58 ANNA FORTUNY
104 RUTH BUJALANCE

NATACIÓ ALEVINA: classificats per la Copa Catalana Aleví

El nostre equip Aleví, format per 6 nedadores de l’any 2004 i 1 del 2003, s’ha classificat per la final de la Copa Catalana Aleví.

Els molts bons resultats de les jornades de Lliga anteriors ens han permès classificar-nos en el grup D.


Per altra banda, hem de dir que el passat cap de setmana vàrem participar en el Trofeu del CN Mataró. Va ser un trofeu molt disputat però les nostres nenes van millorar les seves marques personals en les proves de 100m papallona, 100m esquena, 100m braça i 100m crol.
Fins ara, la temporada està anat molt bé, i tot i que hem de ser prudents en les competicions que queden l’equip tècnic està molt satisfet amb els bon resultats.
Amunt el Pele!!! Aú Aú Aú!!!

SINCRONITZADA: Montpellier

El viatge ja s'acaba i les noies tornen molt contentes i amb moltes anècdotes per explicar. Ja troben a faltar a les franceses i desitgen tornar-les a veure per reviure aquesta fantàstica experiència.
Au revoir à bientôt France!!!

SINCRONITZADA: Montpellier

El viatge a Montpellier segueix, les nostres nedadores han tingut tot el divendres al matí per conèixer a la seva família francesa i els seus hàbits. La pluja fa que s'anul·li l'escapada a la platja, però no impedeix a la noies fer unes partides al "laser tag".




Dissabte al matí es desperta amb un sol fantàstic que permet a les noies entrenar a la piscina descoberta i practicar el ball. Mancades de temps, les noies fan un pícnic ràpid a la piscina i novament a l'aigua.


Després d'un dia dur d'entrenaments, el vespre els espera un sopar organitzat pel COFSEC, així que les noies aprofiten per arreglar-se i posar-se ben guapes.
Ja de nit, les nostres júniors van a dormir preparades per animar amb molta força a les companyes franceses que competiran diumenge.


SINCRONITZADA: Intercanvi a Monpeller


Aquesta tarda l'equip júnior de natació sincronitzada s'ha desplaçat a la localitat francesa de Monpeller on durà a terme un intercanvi de natació sincronitzada.

Les nostres nedadores comencen amb molta il·lusió aquesta experiència i amb ganes de veure a les seves franceses.