Nit de Halloween amb el Barça de Bàsquet

Els nedadors i nedadores del Natació Joan Pelegrí van participar aquest dijous en la cel·lebració de la nit de Halloween del FC Barcelona.
Per segon any consecutiu, les Cheerleaders del Barça de bàsquet han demanat la col·laboració dels nostres nedadors/es de les categories alevina de natació i infantil, alevina, benjamina 2 i 3 de natació sincronitzada per fer el ball principal de la seva actuació en el descans del partit FC Barcelona Lassa - Panathinaikos.
Ha sigut una setmana intensa d'assajos i preparatius, però amb un resultat final fantàstic.
- Dilluns i dimarts venia una de les Cheerleaders del FCB a les nostres instal·lacions per ensenyar el ball als nostres nens/es i donar les indicacions oportunes sobre el vestuari.
- Dijous, dia del partit: assaig general al mateix Palau Blaugrana sota les ordres estrictes de la Directora de les Cheers, amb la necessitat de fer-ho tot perfecte. Després sessió de maquillatge espectacular a càrrec d'una escola de maquilladors (que s'ha de dir que va fer una feina excel·lent). Descans breu per veure el primer quart del partit asseguts a les grades i tan aviat finalitza directes al passadís d'accés al Blaugrana amb els nervis a tope esperant que fos l'hora d'entrar al camp. 5, 4, 3, 2 ,1 ... Som-hi!!!
Exit rotund dels nostres nedadors/es, que acompanyats pels jugadors/es del BAM i d'una altre escola omplien la pista del Palau.
Ara a esperar que l'any que ve també ens hi vulguin.

NATACIÓ: BENJAMÍ - 1a Jornada Lliga per Equips

Per primera vegada la secció de natació del Natació Joan Pelegrí ha organitzat una competició oficial a les seves instal·lacions, la I Jornada de Lliga per equips benjamina i prebenjamina; vam convidar a participar als nedadors del Club Natació Barcelona, un dels clubs més poderosos del nostres territori.
La primera jornada és essencial perquè després poguem participar a la Final Territorial Benjamina, la màxima competició per a aquesta categoria. Va ser una competició molt divertida ja que aquesta constava de diferents proves per equips formats conjuntament entre els dos clubs participants, el de la nostra escola i el CNB, per tant no vàrem competir un club contra l’altra.
Felicitem als nostres nedadors i pares ja que va ser una gran jornada ludicoesportiva on tots hi vam poder participar.

NATACIÓ ALEVÍ: 1a jornada de lliga

El nostre equip aleví va tenir la seva 1r jornada de Lliga Catalana aquest passat dissabte 17 de octubre al Club Natació Prat, en les proves de 400 lliures i 200 estils. El 1r tast de la temporada, important, ja que són proves classificatòries per a els Campeonats de Catalunya.
La primera presa de contacte a sigut molt bona! Hem de seguir entrenant per anar assolint tots els nostres objectius.

NATACIÓ: TROFEU DE LA MERCÈ - CN AT BARCELONETA

Aquest passat cap de setmana els Prebenjamins, Benjamins i Alevins varen participar al Trofeu de la Mercè.
Els més petits, els Prebenjamins varen nedar la prova de 50 metres lliures; els benjamins varen participar en les proves de 100 mestres estils, les alevines varen participar a la prova de 100 o 200 mestres estils.
Aquesta primera competició va anar molt bé per començar la nova temporada, nedant una prova completa en estils.
Podem felicitar als nostres nedadors i nedadores pels resultats obtinguts i la millora de marques.