CAP D'ANY: Salts, Natació i Sincro


En l'intensiu de Salts, Natació i Sincro organitzat durant aquestes vacances de Nadal, els nens i nenes del club NJP han celebrat les campanades de cap d'any a les 12h del migdia; fet que els ha permès gaudir del canvi d'any amb els seus companys/es i entrenadors/es.
FELIÇ ANY NOU!!!

NATACIÓ PREBENJAMÍ: Copa Nadal St Ignasi


El passat cap de setmana els nedadors dels anys 2008 i 2009 varen participar a la Copa Nadal organitzada per l’Escola Sant Ignasi i el CEEB com cada any.
Varen poder participar en la prova de 25 metres crol o la de 25 metres esquena. Enguany els nostres nedadors varen quedar en les primeres posicions i així obtingueren la gran esperada medalla, que recompensà els esforços fets fins aleshores.
L’equip tècnic està molt content pels resultats obtinguts i fent que el Pele estigui cada any el més amunt possible.
Amunt Pele!!!

Nadal a l'aiguagim


Els abonats del NJP celebren el Nadal en l'aiguagim del dissabte al marxós ritme del Walter.

SALTS: 1a Jornada Lliga


Dissabte 19 de desembre es va celebrar la 1ª jornada de la Lliga Catalana de Salts on el CN Joan Pelegrí va participar amb 11 saltadors. Els resultats van ser tot un èxit: victòria en 3 de les 4 categories en què participàvem i 3a plaça en l’altra.
Escola 3: Categoria Femenina: Eva Herrero 1a, Martina Sordo 5a i Clàudia Cancio 7a; Categoria Masculina: Marc Rubio 3r. Escola 2: Categoria Femenina: Lucía Arroyes 1a, Julia Martin 9a, Laia Angel 10a, Alba Pi 11a, Abril Torres 12a i Teresa Martin 13a; Categoria Masculina: Guillem Pla 1r.
Al març se celebrarà la 2a jornada i al juliol la 3a i última, durant la qual es procedirà a l’entrega de premis corresponent.

NATACIÓ BENJAMÍ: 1a Jornada de lliga

El dissabte 12 de desembre els benjamins del Natació Joan Pelegrí van participar en la 1a Jornada de Lliga Individual a les instal·lacions de la UE Horta. Tot i que ja havíem participat en competicions com les lligues per equips o algun trofeu, aquesta va ser la primera competició puntuable per a participar a la Final Territorial Benjamina, que son els Campionats de Catalunya. Els nostres nedadors van mostrar les millores i així es mostrà en els bons resultats, tot i que la competició va se massa llarga. Les proves que varen disputar foren 50/10 metres braça i 50/100 metres lliures. A més vàrem llençar dos relleus a competir. Per tant la presència en les proves per fi va ser màxima! Felicitem als nostres nedadors i AMUNT EL PELE!!!

NATACIÓ ALEVÍ: 3a jornada de lliga

Els nostres nedadors han afrontat la seva última competició de l'any deixant el llistó ben alt, el 12 de desembre al CN Prat varen nedar 200 lliures, 100 esquena i el relleu femení de 4x100 braça. Segueixen baixant un munt les seves marques i fent una exhibició d'estil, sortides, subaquatics...
Acabem l'any amb grans expectatives per el nou any i moltes ganes i il.lusió de seguir treballant i millorant! Aquí us deixem el nostre crit de guerra!!!