NJP: Acte de cloenda

SINCRONITZADA: Sènior: 3a Jornada Interclubs

El dissabte 18 de juny l'equip Sènior va disputar la 3a jornada de la Lliga Catalana Interclubs.
En la modalitat de duets va presentar un fantàstic tango que va aconseguir la medalla de plata; i en la de combo, va aconseguir que el públic gaudís amb un ball de heavy, que va servir per pujar al primer lloc del podi.
El club va ser el segon millor Club de la Lliga Catalana Interclubs.

SINCRONITZADA: Júnior: 3a Jornada Interclubs

El dissabte 18 de juny l'equip Júnior va disputar la 3a jornada de la Lliga Catalana Interclubs.
En la modalitat de duets van aconseguir la medalla de plata en el duo composat per la Cristina Torrent i la Laia Huerta, on van fer una execusió perfecte. El segon duet composat per la Aina Gironés i la Mireia Heranz van quedar onzenes, amb un ballet de rock on tothom aplaudia a ritme de la música.
En la modalitat de combo van tenir una merescudissima sisena posició.

SINCRONITZADA: Rutina Benjamines

El dissabte 11 de juny va tenir lloc a la piscina Bernat Picornell el Campionat de natació Sincronitzada de Benjamines, on van poder demostrar a tothom el treball realitzat durant el llarg del curs. -Benjami 1 va aconseguir una tercera posició amb un total de 36,48 punts. -Benjami 2 va aconseguir una quarta posició amb un total de 42,33 punts -Benjami 3 va aconseguir una tercera posició amb un total de 54,59 punts.

SINCRONITZADA: Exhibició grup d'adults

El dissabte 4 de Juny el nostre grup d'adults va fer la seva exhibició a la Piscina Picornell, on van poder gaudir de l'esport que porten tant temps veient des de les grades animant a les seves filles o familiars i que des de fa dos anys practiquen amb molt d'entusiasme i dedicació. Són un clar exemple de sacrifici i dedicació. Tot el club està molt orgullos d'elles

SINCRONITZADA: Rutines Alevina i Infantil

El dissabte 4 de juny va tenir lloc al CN Granollers la Competició de Catalunya de Rutines per grups d'edat. El grup Aleví va aconseguir un total de 51,23 punts, que el situava en la desena posició. Lesi nostres Infantils hpresentaven dos equips, l'equip B va aconseguir 53,26 i ocupava la desena posició; l'equip A, amb un total de 57,86 punts es va acabar en seté lloc.

SINCRONITZADA: Trobada del CEEB

NATACIÓ PREBENJAMÍ: Copa Barcelona 92

El diumenge 29 de maig els nedadors del 2008 van competir a la Copa Barcelona 92, organitzada pel CEEB a la Piscina del Barceloneta. Els 3 participants del 2008 varen pujar al podi en 25 metres Braça, 25 metres Crol i 25 metres Esquena. Per tant millor impossible. Estem ben preparats per afrontar la part final de la temporada amb forces i il·lusió. Felicitats nedadors!!! Amunt el pele

NATACIÓ BENJAMÍ: 6a jornada de lliga

El dissabte 27 de Maig, vàrem participar a la VIa Jornada de Lliga individual Benjamina de la FCN a les instal·lacions de CE Mediterrani.
Els nedadors de l'any 2005 varen disputar la prova de 400 metres lliures i 200 metres Braça, les proves més dures del calendari d’enguany.
Els del 2006 varen disputar les proves de 100 metres Estils i 100 metres lliures, proves que la temporada passada ja varen nedar, però millorant els resultats molt notablement.
Els del 2008 es van estrenar en la prova de 50 metres lliures.
Va ser una competició molt disputada on els resultats pel que fa al Joan Pelegrí van ser molt bons.