NATACIÓ ALEVÍ: Campionat de Catalunya d'estiu - 3a jornada

I la darrera jornada del campionat va començar amb la prova mes completa els 400 estils on les nostres nedadores Lucia P. i Chloe I. Van fer 13 i 19 lloc derrotjant estil i la feina ben fet (es un gust veure-les nedar) els 100 esquena de l'Ona L. amb una 16 posició i Claudia Catalan SOTSCAMPIONA DE CATALUNYA i medalla de plata amb un temps de 1.13.25!! I ultima jornada i sessio de tarda on vam gaudir de les dues bessones en una latre prova de crol aquest cop la de 200 Ona i Jana Lorenzo. L'Oscar amb la seva darrera actuació en els 100 esquena rebaixant la seva marca personal i aconseguit una 17na posició. I la última prova individual del campionat va ser per Aina D, Chloe I i Lucía P. amb una 17na posicio per l'Aina una 15na per la Chloe i un 4t per Lucía P. que amb un temps de 1.14.91 CONSEGUIA MINIMA PEL CAMPIONAT D'ESPANYA!! Finalitzavem el Campionat de Catalunya amb el darrer relleu femení amb Ona L, l'Alexandra M, l'Aina D i la Claudia C molt bona actuació pero encara quedava una sorpresa més.. Amb les marques aconseguides en el Campionat i la suma d'aquestes ACONSEGUIM MINIMA PER EL CAMPIONAT D'ESPANYA EN EL 4x100 estils!!! Varem conseguir una 22na posició amb 8 nedadors en proves individuals i 2 més per relleus de 68 clubs participants i 8 en el Palmarés!!! Felicitats equip!

NATACIÓ ALEVÍ: Campionat de Catalunya d'estiu - 2a jornada

Segona jornada inicia amb les proves de les nostres bessones Jana i Ona Lorenzo baixant les seves marques personals i lluitant per aconseguir un metall que no va arribar pero va ser molt lluitat amb una quarta plaça per Jana L. La jornada del mati va transcurrir amb les intervenció dels pelegrins en la prova de 200 braça de Chloe I. amb una 16na posició. L'estrena del nostre masculí Oscar D. que va debutar en el seu primer Campionat alevi i l'estrenar va ser per la prova dels 200 estils rebaixant la seva marca i aconseguint una 13 posició i per acabar la jornada del mati el relleu dels 4x100 lliures on Jana L, Aina D, Chloe I i Núria F van donar el màxim d'elles mateixes fent equip!!! A la tarda es va disputar una de les proves mes ràpides del campionat on no et pots permetre el minim error i amb la feina ben feta al club aixi va ser on les nostres nedadores van competir a un gran nivell Aina D., Jana L. Que es queda a poc per fer minima pel Campionat d'Espanya i 9 de Catalunya i Claudia C. Sortint a per totes es Proclama CAMPIONA DE CATALUNYA I MEDALLA D'OR amb un imponent 1.04.63!!! Seguit del Oscar D. on els nervis li van jugar una mala passada en els 100 braça la prova que mes li agrada i que ens deixa deures per fer la temporada vienent! I per finalitzar la jornada amb la priva de 200 esquena amb Lucía P rebaixant marca i quedant 14, Ona L. quedant-se a poc per fer minima d'espanya amb un 12 lloc i Claudia Catalan que torna amb un altre metall i SOTSCAMPIONA DE CATALUNYA amb un temps de 2.35.20

NATACIÓ ALEVÍ: Campionat de Catalunya d'Estiu - 1a jornada

La primera jornada del Campioanat de Catalunya que es celebraba a les piscines Bernat Picornell va començar amb la prova de les mes gran del equip alevi Aina D. Baixant la seva marca personal. Seguidament de la prova mes llarga del campionat per les femines on Jana L. es proclama CAMPIONA DE CATALUNYA I MEDALLA D'OR que no va estar clar fins la darrera braçada per para el cronometre amb un temps de 10.15.57. A la tarda Claudia C. quedava SOTSCAMPIONA DE CATALUNYA en 200 estils i medalla de plata amb un temps de 2.38.26 seguidament les mes valentes de les nostres nedadores van competir en la prova de 200 papallona no la mes llarga pero si de les mes dures les nostres heroines son: Chloe I., Lucia P. i Aina D. aquesta última aconseguint un diploma de 7na amb millora de marques de totes tres nedadores.