Slide

Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6
CAMPUS ESPORTIU D'ESTIU: inscripció oberta, últimes places                        SALTS: dies 1 i 2 de juliol, CC d'Estiu i Lliga Catalana de Salts.                        SINCRO: dissabte 9 de juliol COPA CATALANA.                        NATACIÓ ALEVINA: dies 5, 6 i 7 de juliol Campionat de Catalunya d'Estiu - Piscines Bernat Picornell                        VOLS FER NATACIÓ, SINCRO O SALTS? Inscripció oberta                         NATACIÓ ALEVINA: dies 20 - 24 de juliol Campionat d'Espanya - Madrid

2a MÀ

Benvinguts a l'espai de venda i/o intercanvi de material esportiu de segona mà del nostre club!

Pares i mares, sabem que els nens i les nenes creixen ràpid o bé decideixen abandonar un esport i provar un altre; quan això passa molt del material i/o equipació esportiva queda nou i guardat fins que molt temps després ens desprenem d'ell. Així per què el material pugui ser aprofitat per d'altres esportistes i el propietari pugui recuperar part de la despesa efectuada, posem aquest servei a la vostre disposició.COM ES COMUNICA UNA OFERTA?

Per a poder participar d'aquest servei cal comunicar una oferta publicant un comentari directament aquí.
Hi ha de constar: l'objecte que es vol vendre, el preu que es demana i algun element de contacte (telèfon o mail per exemple).
Si no teniu un compte de Gmail podeu escollir el perfil "Anònim" i signar el comentari amb el vostre nom.
Els comentaris al blog no apareixen automàticament, és a dir, els validem per a que surtin publicats.
Un cop la oferta ja no sigui vàlida (hem venut l'objecte per exemple) cal enviar un mail a clubnatacio@joanpelegri.cat  per a esborrar-la.