Camí del 2011 = 365 noves oportunitats










Mar, Edu i tota la secció de natació

NATACIÓ: BON NADAL !!!!

I aquí està la particular, original i sobretot sentida felicitació nadalenca de la secció de natació del nostre club:



Bones ofertes de material al 2a mà

Unes quantes línies per a recordar-vos que a la nostra secció 2a mà podeu trobar material i equipament del club a molt bon preu. I ara que s'acosten els Reis... igual venen carregats de material del CNJP.

Les Pre-alevins II, les millors animadores!!

El passat 13 de novembre, l'equip de nedadores alevins, varen tenir la primera competició de la temporada, a la piscina de la Blume, a Esplugues.
I l'equip de Pre-alevins II, varem anar a donar suport i a animar-les.
El grup amb la pancarta
L'experiència va ser molt positiva, perquè a més a més d'animar les nostres companyes, varem poder veure com funcionen les competicions de la lliga catalana, i comprovar com les nadadores de sincronitzada de categories superiors, es concentren per fer les figures davant dels exigents jutges.
Per animar millor l'equip, "La Neus va fer una pancarta, amb el lema VISCA EL CNJP", ens explica la Inès i la Martina afegeix que entre totes varem inventar un himne per animar tant a les nedadores, com al públic de la competició! 
Ens ho vam passar molt bé! va explicar la Neus a la resta de membres de l'equip, i els hi vam donar uns sorpresa a la Mar i a la Marina, que l'any passat entrenaven amb nosaltres i que ara estan amb l'equip d'alevins.
Ens veiem a la propera competició!!
Ànims, i a entrenar fort!!!
Neus, Martina i Inés (nedadores equip Pre-Alevins II)
Paola (Entrenadora Pre-Alevins II)

La nostra sincro a la ràdio 2


Ja fa uns dies que la Hermi, la Sandra i la Èdith del grup infantil de sincro, van anar a fer una entrevista a la ràdio. Aquí us deixem el link on podeu buscar el programa i escoltar-lo.

Per a fer-ho heu de seguir els següents passos:

  1. 1. Accedir a la pàgina de la ràdio clicant aquí.
  2. Buscar al desplegable el programa " Top esports".
  3. Descarregar el programa del dia 4 - 12 - 2010
A partir d'aquest link podreu escoltar durant la primera hora del programa l'entrevista sencera que van fer a les nostres noies.

Esperem que us agradi!

SINCRONITZADA: proves de nivells alevina i infantil

A la web de la Federació Catalana de Natació llegim que demà dissabte tindran lloc les proves de nivell de natació sincronitzada a la Residència Blume. El CNJP aporta la participació més nombrosa amb 19 nedadores: 8 en categoria aleví i 11 en categoria infantil.
Els altres clubs inscrits són el CN Granollers, el CN Kallipolis, el CN Calella i l'AE Sincro Mataró.
Moltíssima sort a les nostres noies i de ben segur que tot sortirà bé !!!

SINCRONITZADA: preparem el Nadal

Ja estem a desembre!! I les festes de Nadal ja les tenim aquí!! I com ja comença a ser tradició, les diferents seccions del Club aprofitem les vacances de Nadal per posar-nos encara més en forma i preparar-nos per a les competicions del proper any 2011!!

Us fem un petit resum dels horaris i dies dels entrenaments intensius dels diferents grups de sincronitzada. Les inscripcions ja estan obertes a la secretaria del Club, teniu temps fins els proper dimarts 14 de desembre per a apuntar-vos, tant als entrenaments com a les activitats i sortides que hem organitzat per passar junts aquest dies de Nadal i no avorrir-nos.

La novetat és que us proposem una sortida oberta a tothom: nedadores, pares, mares i germans, el 31 de desembre al matí, per compartir tots junts les últimes hores d’aquest 2010!!

Necessitem que ens digueu quants serem per tal de fer la reserva i concretar el cost de la sortida. Així que, no us oblideu de passar per la secretaria i APUNTAR-VOS!!

INFANTILS I ALEVINS:
Dijous 23 de desembre de 9h a 17h - entrenament
Divendres 24 de desembre de 10h a 13h - esmorzar de Nadal
De dilluns 27 a dijous 30 de desembre de 9h a 17h - entrenament
Divendres 31 de desembre – Sortida de Nadal, oberta a tothom!!

PRE-ALEVINS I i II:

Divendres 24 de desembre de 10h a 13h - esmorzar de Nadal
De dilluns 27 a dijous 30 de desembre de 9h a 14h - entrenament
Divendres 31 de desembre – Sortida de Nadal, oberta a tothom!!

PRE-INFANTILS, PRE-JUVENILS I MAJORS DE 12 ANYS:

Divendres 24 de desembre de 10h a 13h - esmorzar de Nadal
De dilluns 27 a dijous 30 de desembre de 17h a 20h - entrenament
Divendres 31 de desembre – Sortida de Nadal, oberta a tothom!!
I alguns punts importants:

  • Els entrenaments especials de Nadal no tenen un cost addicional. 
  • L’esmorzar del dia 24 de desembre té un preu de 3€. 
  • Del dilluns 27 al dijous 30 de desembre hi ha servei de menjador de 14h a 15h. El preu és de 8€ /dia. 
  • L'activitat del dia 31 encara està per confirmar, us mantindrem informats.

NATACIÓ: dissabte prebenjamins i benjamins a competir!


Demà dissabte, 11 de desembre tindrà lloc la 1a jornada de la lliga pre-benjamí i la 2a jornada de la lliga benjamí al Club Natació Barcelona.
A la columna dreta del blog hi ha la convocatòria de la competició i també la podeu descarregar pulsant aquí.

IMPORTANT: sigueu puntuals doncs farem les fotografies de grup abans de començar la competició. Us esperem a l'entrada del CN Barcelona a les 14'30h dinats i vestits amb l'equipació del club.
Soooooooooooooooort !!!!

La nostra sincro a la ràdio


Aquest matí la nostra sincro ha estat a la radio som.cat al programa "Top esports". L'Albert i la Jennifer, els locutors, i el Sergi, el tècnic de so, han fet una entrevista d'una hora a la Sandra, la Hermi i la Èdith de l'equip infantil de sincro.

Ha estat una entrevista molt distesa on ens han fet preguntes sobre el nostre esport i el nostre club. Ens ha agradat molt poder explicar a tota la gent que ens escoltava en què consisteix la sincro i ajudar a fer més conegut aquest esport que fem i que tant ens agrada. Segur que seguirem en contacte i esperem poder fer més col·laboracions amb ells en un futur!

Properament penjarem la gravació del programa per a que tots la pogueu escoltar. Mentrestant us deixem aquí una foto i podeu veure la resta al facebook del programa "Top esports".

Que tingueu tots un bon pont!

CAMINEM: Fotos de l'Ordal


Després de la sortida del diumenge passat, ara és el moment d'ensenyar-vos algunes de les fotos que vam fer. Així, pulsant aquí podreu veure l'àlbum corresponent. Tanmateix us recordem que en aquest blog hi ha la pestanya Caminem a on queda recollida tota la informació d'aquesta activitat.
Esperem que us agradin!!