NATACIÓ: canvi horari competició

El club UD. Horta, ha canviat l'horari de la 2a jornada de lliga infantil i 1a jornada de fons i estils del proper dissabte 22 d'octubre.
El nou horari és pel matí i la cita serà a les 8:15h a les grades del club UD. Horta.
Gràcies,
Mar

Actualitzacions i alguns canvis

Anem fent petits canvis i millores al blog per a què localitzar la informació sigui cada cop més senzill.
Així si us fixeu al calendari veureu les competicions de natació en blau i precedides de la paraula NATACIÓ i els entrenaments de natació sincronitzada en rosa precedits de la paraula SINCRO.

A més a més a la columna dreta del blog i a la pàgina de natació ja teniu els calendaris de natació de les 4 categories: pre-benjamins, benjamins, alevins i infantils.
Finalment les convocatòries de les competicions de natació hem decidit publicar-les  a la nova pàgina de natació, ara n'hi ha 3, dues per al 22 d'octubre i una tercera per al 29 d'octubre.

NATACIÓ: algunes novetats

Només 4 línies per a dir-vos que hem obert una pàgina dedicada en exclusiva a la secció de natació del nostre club amb la doble intenció de seguir donant la informació que necessiten nedadors i famílies però també per a poder tenir-ho tot allà reunit.
Així per començar podeu trobar: convocatòries de competició, el calendari de competicions que ha publicat la Federació Catalana de Natació i la normativa de la secció.
Si creieu que cal publicar alguna altra informació, ens ho feu saber i ho valorem.
Per cert, al calendari de la columna dreta del blog ja teniu competicions i més coses de la secció de natació !!!

CAMINEM: Castell de Taradell i Baumes dels Trabucaires


El grup Caminem i fem salut ha programat la sortida n. 59: "Castell de Taradell i Baumes dels Trabucaires", per el diumenge 23 d’octubre de 2011. El Castell de Taradell, també conegut com Castell de Can Boix, està situat a 2,2 km al sud-est de la població de Taradell, Osona, i coronant un cimal de grans penyes, a 803 m. d'altitud.

Les dades bàsiques de la sortida són:

Punt de trobada: 8:30 h. a la porta del CNJP

Desplaçament: cotxes particulars

Cal dur: esmorzar

Dinar: dinarem en un restaurant de la zona. Preu 15 €, tot inclòs.

La inscripció es gratuïta, només cal apuntar-se a Secretaria. El temps de caminar és de unes 2 h i mitja de bon camí. És imprescindible anar amb calçat de muntanya.

En el moment d'apuntar-se cal dir si es porta cotxe i quantes places hi ha lliures.

Us esperem!!!

NATACIÓ: tornen les competicions

Així és, amb el mes de setembre exhaurit iniciem octubre amb la primera convocatòria de competició de natació en la categoria infantil per al proper cap de setmana. Així dissabte la prova serà al Club Atlètic Barceloneta i diumenge a l'UD Horta (que ténen un blog molt semblant al nostre, ja veureu).

Aquí us deixem la convocatòria i tanmateix les anirem publicant a la columna dreta d'aquest blog.

AVÍS: a la pàgina 2a mà teniu una nova oferta de venda de material de segona mà que igual us pot interessar.